Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan avea online işlemlerde tahahütüm gözüküyor.
  • kalan bakiye icin 9333 e sms atmıyormuyuz
    ben mi yanlıs biliyorum?
  • Internetin neden bu kadar yavaş olduğunu anladım.. Bugün arkadasım ile test ettik onda da iPhone 5 var avea hat var o 9 mbiti gördü benimki 4 mbitte kaldı . Ben WOOPS paketindeyim o 3 lü pakette. Böyle birşey olmaz arkadas , açıklama kısmına yazın madem WOOPS paketinin internetinin yavaş olduğunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde cihaz ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

sizde cihaz ne

Aynı cihaz dedim ya iPhone 5

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    avea menü servis numaraları asistan kalan deyince hepsi geliyor en pratik yol bu

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

avea menü servis numaraları asistan kalan deyince hepsi geliyor en pratik yol bu

tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Internetin neden bu kadar yavaş olduğunu anladım.. Bugün arkadasım ile test ettik onda da iPhone 5 var avea hat var o 9 mbiti gördü benimki 4 mbitte kaldı . Ben WOOPS paketindeyim o 3 lü pakette. Böyle birşey olmaz arkadas , açıklama kısmına yazın madem WOOPS paketinin internetinin yavaş olduğunu

aynı sorun bende de gözle görülür şekilde var,daha önce normal paketim varken internet hızım daha iyiydi,woops a geçtik yavaşladı,böylemi olması gerekişyo :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Internetin neden bu kadar yavaş olduğunu anladım.. Bugün arkadasım ile test ettik onda da iPhone 5 var avea hat var o 9 mbiti gördü benimki 4 mbitte kaldı . Ben WOOPS paketindeyim o 3 lü pakette. Böyle birşey olmaz arkadas , açıklama kısmına yazın madem WOOPS paketinin internetinin yavaş olduğunu

aynı sorun bende de gözle görülür şekilde var,daha önce normal paketim varken internet hızım daha iyiydi,woops a geçtik yavaşladı,böylemi olması gerekişyo :(

Ben de dün geçiş yaptım, (Yine Avea kullanıyordum.)Eskiye oranla internet çok ağırlaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 5 Mart 2014; 14:36:23 >
  • arkadaşlar faturalı olanlarda internet sınırsız mıı?
    2GB sonra 96kbps hızla sınırsız sözü doğru mu?
  • Galaxy S3 kullanıyorum ve woops tarifesindeyim. speedtest uygulamasıyla hız testi yapıyorum 7-8 mbit download 1mb upload alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

arkadaşlar faturalı olanlarda internet sınırsız mıı?
    2GB sonra 96kbps hızla sınırsız sözü doğru mu?

evet doğru.
  • vodafone dan taşıdım hattı ama pişman oldum..1 haftadır kullanıyorum internet berbat ötesi.. k.maraş merkezde öncelikle akşamları internet berbat..
  • Arkadaşlar bir senedir 32 liraya avea süper ikili tarifesi kullaniyordum ( 1000 dk heryone ve 4 gb hiz düşümsüz net) olarak, taahütüm bir kac gün içinde bitecek bana onerebileceginiz 2 veya 4 gb neti olan ortalama 500 dk heryone olan numara taşıma veya uygun fiyatlı bir tarife var mi?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    tanıdığınız polis varsa size referans olursa
    1000 dk her yöne
    5400 dk grup içi
    100 sms her yöne
    4gb internet var.
    28,50 gibi geliyor fiyat.
  • Vodafone dan buna geçtim bende.Allahtan kampanya 31 mart'a kadar uzatıldı yoksa giremiyordum.
    Faturalı da net aşımı olmaması da iyi.e faturaya alınca ilk ay +100 dk geliyor ek olarak

• Konunun ilk sayfalarını okudum ancak aradıgım bilgiyi bulamadım genelde kayıt olamayanlar şikayet etmiş. Şimdi merak ettigim konu şu abone olduk herşey tamam 2gb internet bittikten sonra 96kbps düşüp devam mı ediyor yoksa ücretlendirmeye mi geçiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Konunun ilk sayfalarını okudum ancak aradıgım bilgiyi bulamadım genelde kayıt olamayanlar şikayet etmiş. Şimdi merak ettigim konu şu abone olduk herşey tamam 2gb internet bittikten sonra 96kbps düşüp devam mı ediyor yoksa ücretlendirmeye mi geçiyor ?

müşteri hizmetlerini az önce aradım faturalıda hız düşüp devam ediyor

faturasızda 2GB aşımında kb başı ücrete tabi olduğunu söyledi . Stop özelliği yokmuş.

7 ile 25 yaş arasında birinin tc sinin de gerekli olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 6 Mart 2014; 11:50:17 >
  • bimcellden buna gecebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

benim kişiye özel %50 indirimim vardı wopps sa geçtim fatura 12 tl

Ne yaptınız da verdiler indirimi?
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.