Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea bölgenize özel bir yatırım yapmamışsa avea 3G internetinden pek büyük beklentiniz olmasın.
    Hız testlerinden örnekler:
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

Discovery'de 2 hat kullanıyorum: SIM1 Vodafone, SIM2 avea. Speedtest neden avea yerine Telsim GSM yazıyor, anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 seneden sonra 33 tl olması kötü
  • Acil kesin bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
    Faturasız 23 lük woops paketimin günü dolunca kaç gün yükleme yapılmazsa paketim iptal olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 2 aydır avealıyım. Daha öncesinde ise 1 sene Bimcell kullandım. Biliyorsunuz Bimcell Avea altyapısını kullanıyor. Bimcellden gayet memnundum. Aynı alt yapı olduğu ve avantajlı olduğu için 23lük woops paketine geçtim. Sorunlar da bununla ortaya çıkmaya başladı. Eskiden 3G'nin çektiği yerde şimdi telefon çekmiyor. Eskiden çok rahat 3G ile internete bağlanabilirken şimdi aynı evde internet hiç çekmiyor. İnternet sürekli gidip geliyor. Bimcell' deyken hiçbir sorunum yoktu. Hat kaynaklı olabileceği söyleniyor birkaç yerde. Bana Avea'ya geçtiğimde yedek sim kart verdiler. 128 KB kart alıp bu sorun aşılabilir mi acaba? Bu tip bir durum yaşayan ve ya fikri olan varsa merakla cevabını bekliyorum.

Ve Avea'ya geçtiğimden beri şarjım daha da hızlı gidiyor. Sürekli şebeke arıyor demek ki. O nedenle de şarj çabuk bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Dostlar 2 aydır avealıyım. Daha öncesinde ise 1 sene Bimcell kullandım. Biliyorsunuz Bimcell Avea altyapısını kullanıyor. Bimcellden gayet memnundum. Aynı alt yapı olduğu ve avantajlı olduğu için 23lük woops paketine geçtim. Sorunlar da bununla ortaya çıkmaya başladı. Eskiden 3G'nin çektiği yerde şimdi telefon çekmiyor. Eskiden çok rahat 3G ile internete bağlanabilirken şimdi aynı evde internet hiç çekmiyor. İnternet sürekli gidip geliyor. Bimcell' deyken hiçbir sorunum yoktu. Hat kaynaklı olabileceği söyleniyor birkaç yerde. Bana Avea'ya geçtiğimde yedek sim kart verdiler. 128 KB kart alıp bu sorun aşılabilir mi acaba? Bu tip bir durum yaşayan ve ya fikri olan varsa merakla cevabını bekliyorum.

Ve Avea'ya geçtiğimden beri şarjım daha da hızlı gidiyor. Sürekli şebeke arıyor demek ki. O nedenle de şarj çabuk bitiyor.

Avea Internet ayarlarını tekrar yükleyin. Kısa mesajla gelen ayar.

Benim de aynı sorun vardı, bu işlemden sonra düzeldi.

• Avea Twitter adresinden yaz yardımcı oluyorlar anında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Acil kesin bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
    Faturasız 23 lük woops paketimin günü dolunca kaç gün yükleme yapılmazsa paketim iptal olur?

Ben geç yükledim bir kere bir ay içinde yüklemezseniz iptal olur demişti yanlış hatırlamıyorsam. Hemen iptal olmuyor yani.

• İlk faturam 17.5 lira olarak geldi. Sonunda uygun fiyatlı bir fatura gördüm :)
  • Geçiş devam ediyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Dostlar 2 aydır avealıyım. Daha öncesinde ise 1 sene Bimcell kullandım. Biliyorsunuz Bimcell Avea altyapısını kullanıyor. Bimcellden gayet memnundum. Aynı alt yapı olduğu ve avantajlı olduğu için 23lük woops paketine geçtim. Sorunlar da bununla ortaya çıkmaya başladı. Eskiden 3G'nin çektiği yerde şimdi telefon çekmiyor. Eskiden çok rahat 3G ile internete bağlanabilirken şimdi aynı evde internet hiç çekmiyor. İnternet sürekli gidip geliyor. Bimcell' deyken hiçbir sorunum yoktu. Hat kaynaklı olabileceği söyleniyor birkaç yerde. Bana Avea'ya geçtiğimde yedek sim kart verdiler. 128 KB kart alıp bu sorun aşılabilir mi acaba? Bu tip bir durum yaşayan ve ya fikri olan varsa merakla cevabını bekliyorum.

Bimcell , pttcell , pocell bu 3 ü her ne kadarda avea alt yapısını kullansada şebekede öncelik sıralamalarında avea biraysel müşterisinden ayrılıyor yani avea müşterisi yoğun olduğu için nette yavaşlamalar oluyor ama bimcell kullanan az olduğu için o şebkede yoğunluk yok
    şebeke olayına gelelim mesela
    a1 , a2 , a3 , a4 diyelim avea baz istasyon şebekesine
    a1 vip müşteri
    a2 avea müşterisi
    a3 bimcell , pocell , pttcell
    a4 3g mıdemler
    vs böyle düşün

• 40 yılda bir paketi geç alalım dedik. aran kazan yaptım sorunlu avea dakikaları yüklemedi hala çözecekler...

• 2 gb internet paketi bitti. Ek olarak 20 TL'ye 5 gb olan paket var sanırım. Evimde internet olmadığı için bilgisayara paylaşıp kullanıyorum. 43 TL'ye 7 GB + 500 dk + 5000 sms uygun sanırım.
  • 2gb kotam bitti hızım düşmedi şuan download ediyorum 6 mb ile. Faturaya bindirme yapmazlar değil mi ? Faturalı hattım 96 kbps'ye düşmesi gerekiyordu şuan ne var ne yok indiriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

1 seneden sonra 33 tl olması kötü

Niye kötü olsun başka operatörlerin benzer kampanyaları da var. Öyle olursa kendileri kaybeder ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

2 gb internet paketi bitti. Ek olarak 20 TL'ye 5 gb olan paket var sanırım. Evimde internet olmadığı için bilgisayara paylaşıp kullanıyorum. 43 TL'ye 7 GB + 500 dk + 5000 sms uygun sanırım.

Jet modem paketi o 5gb 20lira yani siz alamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

2 gb internet paketi bitti. Ek olarak 20 TL'ye 5 gb olan paket var sanırım. Evimde internet olmadığı için bilgisayara paylaşıp kullanıyorum. 43 TL'ye 7 GB + 500 dk + 5000 sms uygun sanırım.

Dediginiz gibi olmuyor. Ama mesaj geldi 3 gb 15 tl almak için şuraya sms atabilirsiniz diye. Hızı halen düşmedi anlamadım gitti.

• çekmedikten sonra neye yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket bu ayın ikisinde bitti yüklemek şimdi nasıp oldu ama paketi tanımlamadı hesabıma nasıl olacak şimdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Dediginiz gibi olmuyor. Ama mesaj geldi 3 gb 15 tl almak için şuraya sms atabilirsiniz diye. Hızı halen düşmedi anlamadım gitti.

devam edin bug da kalmıştır
  • Arkadaşlar bugün bende tuhaf bi durum oldu. Devam etmekte olan aktif woops paketim kendi kendine yenilendi (normalde ayın 18'inde bitiyordu) ve eski paketimde kalan sms, arama süresi vs de bu yenisine eklendi. Tabi 23 lira da hesabımdan çekildi.
    Müşteri hizmetlerini aradım o da çözüm bulamadı. Sistem hatası mıdır nedir ben anlamadım sizin de başınıza böyle bi olay geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 9 Mart 2014; 0:01:17 >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.