Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Beyler titredim bir yardım edin 5 gün önce Faturasizdan faturaliya geçtim aveadaki kadın sadece 5 günlük fatura kesecekler dedi ben de bari 2 gb boşa gitmesin diye dershanede hotspot yaptım 2 gb daha dolmadi bile 200 mb kaldı ama güncel faturada 57 TL yazıyor neden böyle oldu bu?

Güncel faturada indirimler yer almaz
    15 gün üzeri kullandıysan faturanın tamamı çıkar
    15gün altı kullandıysan kaç gün kullandıysan o gün bazında fatura çıkar
    2gb komple kullan yine günlük ücret ödersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Twitterdan avea'ya bir yazın derim. 3 Mbit görüyordum , şikayette bulundum şuan 6.80 mbit görüyorum aynı yerde. Belki farklı sebebide olabilir ama yinede şikayet etmek gerekir.
    Arkadaşım aveanın normal net paketini kullanıyor o 12 leri görüyor ben 3 leri anca görüyordum

Akşam saatlerinde her 3 operatörde nerdeyse kitlenip kalcak duruma geliyor yogunluktandır

Aynı yerde , ayni saatte , aynı model telefonla , farklı tarife ile hız degisimi oluyor , yoğunluk olsa herkese olur

Akşam satlerinde 3 ayrı telefon denedim yavaş (turkcell/avea) her gün böyle bence yoğunluktan tek açıklaması bu
    ha bim, po , ptt cell bunlar hızlıdır çünkü pek müşterisi yok yoğunluk olmuyor

• Siz olayı anlamadınız.. Arkadaşımın hızı 12 çıkarken benim hızım 3 lerde geziyor. Telefonlarımız aynı , yan yanayiz , ben WOOPS tarifesi kullanıyorum o farklı bir tarife kullanıyor

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Pakette daha var hocam internet. Hat işlemlerinde öyle birşey bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Pakette daha var hocam internet. Hat işlemlerinde öyle birşey bulamadım?

Pardon hacı yanlış yazmışım
    kişisel bilgilerim >hat bilgileri >gprs erişimi
    https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=lineDetails&lang=tr&pagemenu=bilgi.hatbilgileri

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    GPRS Şebeke Erişim: Aktif olarak görünüyor hocam. Açıp kapattım, telefonu da açıp kapattım ama tık yok. Çekmeme gibi bir durum da söz konusu değil. Öğlen yemek arasından sonra yandaki Avea'ya da bir uğrayayım bakalım. Olmadı Turkcell'e geçicez tekrar.

Edit: mh aradim gorustum guncelliyorum tekrar bakin dedi 10 kurus yukledi ve suam iyi. Online islemlerden de 3g actim artik 3g girebiliyorum suan gayet iyi internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 10 Mart 2014; 13:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Beyler titredim bir yardım edin 5 gün önce Faturasizdan faturaliya geçtim aveadaki kadın sadece 5 günlük fatura kesecekler dedi ben de bari 2 gb boşa gitmesin diye dershanede hotspot yaptım 2 gb daha dolmadi bile 200 mb kaldı ama güncel faturada 57 TL yazıyor neden böyle oldu bu?

Güncel faturada indirimler yer almaz
    15 gün üzeri kullandıysan faturanın tamamı çıkar
    15gün altı kullandıysan kaç gün kullandıysan o gün bazında fatura çıkar
    2gb komple kullan yine günlük ücret ödersin

Yani faturada sıkıntı çıkmaz değil mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Bu durumlar için en iyisi düşük bakiye, çünki bazen böyle hatalar olabiliyor.

Haklısın benim de aklımdan geçmedi değil böyle bi durum olasılığı ama fırsat varken yükliyim dedim, iyi bi ders oldu bana bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

2 gb internet paketi bitti. Ek olarak 20 TL'ye 5 gb olan paket var sanırım. Evimde internet olmadığı için bilgisayara paylaşıp kullanıyorum. 43 TL'ye 7 GB + 500 dk + 5000 sms uygun sanırım.

PTT CELL ile ayda 8gb ile 10 gb arası internet kullanıyorum.200 dk+250 sms+ 8GB İnternet+PTT Cellirlerle 3500 dk 14 tl İnterneti kanser ediyordu ilk başda ama sonraları alışıyorsun Ama fatura kesim tarihleri sonrası 256 mb sınırı dolamdan 10gb ları görmüşlüğüm var ki burada TTNET 3mbps internet sağlayabiliyor.

• Woops paketteyim. 1 ay olmasına 5 gün var fatura kesimide ayın 9'u. İçişleri bakanlığı tarifesine arkadaşımın aracılığı ile geçeceğim. Fakat woops ne oluyor 2 ayrı fatura mı geliyor ? Woops otomatik iptal oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 10 Mart 2014; 19:25:34 >
  • Arkadaşlar Avea Yıkılan paketteyim, paketimin bitmesine 15 gün var ama bu pakete geçmek istiyorum, malum mart sonunda bitiyor kampanya.

Bir önceki paketimde kalan dakikar vs. iptal mi oluyor? Yardımcı olur musunuz?
  • Şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bu paketin fiyatı 6 marttan itibaren; taahhütlü 28, taahhütsüz 38 liraya yükseltildiği bilgisi verildi. Geçmiş olsun..
  • Bu fiyatlar faturalı için sanırım, faturasızda da fiyat artışı gerçekleşmiş mi?
  • Biraz once bende gectim.biri 23 dedi.digeri 28 dedi.bakalim kac gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

2 gb internet paketi bitti. Ek olarak 20 TL'ye 5 gb olan paket var sanırım. Evimde internet olmadığı için bilgisayara paylaşıp kullanıyorum. 43 TL'ye 7 GB + 500 dk + 5000 sms uygun sanırım.

PTT CELL ile ayda 8gb ile 10 gb arası internet kullanıyorum.200 dk+250 sms+ 8GB İnternet+PTT Cellirlerle 3500 dk 14 tl İnterneti kanser ediyordu ilk başda ama sonraları alışıyorsun Ama fatura kesim tarihleri sonrası 256 mb sınırı dolamdan 10gb ları görmüşlüğüm var ki burada TTNET 3mbps internet sağlayabiliyor.

faturalı olmasa güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

Biraz once bende gectim.biri 23 dedi.digeri 28 dedi.bakalim kac gelecek

quote:

Orijinalden alıntı: FlightMode

Şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bu paketin fiyatı 6 marttan itibaren; taahhütlü 28, taahhütsüz 38 liraya yükseltildiği bilgisi verildi. Geçmiş olsun..

Bugün bir avea bayisinde görevli mh. görüştü faturasız şuan 23 tl dedi.
    Fakat taahhütlü faturalı için 6 martta bayilere 28 tl oldu diye yazısı gelmiş. daha sonra bu karardan vazgeçilip 23 tl yapılmış. bayilere tekrar 23 tl olduğuna dair yazı gelmediğini yakında bildireceklerini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolega06 -- 10 Mart 2014; 23:27:41 >
  • BEYLER BEN BU TARIFEYE VODAFONE DAN GECEYIM DIYORUM..ACABA BU FATURALIYA GECSEK 2GB NETTEN SONRA SINIRSIZ OLUYORMU YOKSA SADECE 2GB NETIMI VAR PAKETIN.BILGISI OLAN PAYLASIRSA SEVINIRIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

BEYLER BEN BU TARIFEYE VODAFONE DAN GECEYIM DIYORUM..ACABA BU FATURALIYA GECSEK 2GB NETTEN SONRA SINIRSIZ OLUYORMU YOKSA SADECE 2GB NETIMI VAR PAKETIN.BILGISI OLAN PAYLASIRSA SEVINIRIM.

Faturalıda 2gb sonrası sınırsız ancak hız 96kpbs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçiş hala devam ediyor mu?
  • Bu hız normal o zaman

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.