Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllar sonra ben de turkcell i bırakıp avea ya geçtim İşyerinde avea kullanıldığı için sorun yok Hatta turkcell uzunca süre yerimde çekmediği için beni sinir etti Ne kadar pişman olacağımı göreceğim :)

Haber için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0067

Valla internet performansından bende memnun değilim, öyle aman aman bi performans beklemiyordum zaten ama benim en çok moralimi bozan şey ping süresi, bazı zamanlar o kadar çok bekletiyor ki sayfanın açılması edge ile bağlansa büyük bi ihtimal daha hızlı olur. Sık sık speed test ten kontrol ediyorum ve bi çok farklı yerden bunu denedim ama internetin yavaş olmasının tek sebebi bence konumla alakası yok her yerde aynı özellikle eğer hat full çekmiyorsa yani bir diş full den eksik çekiyorsa vay haline o zaman bekle internete girecem diye. Daha önce Turkcell kullanırken böyle sorunlar hiç yaşamamıştım bırak full çekmesini eğer tek diş bile 3g çektiği zamanlarabile internet hızında değişen bişey olmuyordu o yüzden 1ayımı doldurur doldurmaz Turkcelle geçmeyi düşünüyorum dahada avea ya geçeceğimi zannetmiyorum

Aynen böyle kesinlikle çok iyi tarif ettin durumu.Bende Speedtestten ölçüyorum telefondan, ping 150-300 arası çıkıyor sürekli ve internet hızım hiç stabil değil 0.10 mbit bile gösteriyor 3mbit te gösteriyor.Ama ping hep yüksek.Turkcell ve Vodafone(vodafone'dan geçtim zaten bu tarifeye) da kullandım ve kesinlikle Avea bunların yanına yaklaşamaz diyorum.Üç kuruş için aveanın bu tarifesine geçicekler 1 kez daha düşünsün.Benden söylemesi.2Gb net var ama internette dolaşamadıktan sonra ne yapayım ben isterse 10 gb versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

Avea'nın faturasız hatlarından geçenlere 25 TL, diğer operatörlerden numara taşıyarak gelenlere 23 TL.

Aveadan başvuranların linki:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiMevcut
    Diğer operatörlerden gelenlerin linki:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni

Cepten internet paket aşımları ise 0,88 Kuruş / 100 KB ile ücretlendirilecektir. 

Yazıyor. Son okuduğumda sınırsızdı bu internet

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Faturasız hatlarda sınırsız internet yok avea'da. Sınırsız olan faturalı olan 23 liralık paket.
    Faturalı paketin linki:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/YeniYilKampanyasiYeniMusteri
    Detayları okursanız görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCHoTeCH -- 16 Şubat 2014; 11:36:58 >
  • Aveanın interneti nasıl vodafone ile kıyaslarsak ? yorumlara göre karar vereceğim geçip geçmemeye
  • BlıtzKrıeg kullanıcısına yanıt
    Vodafone dan vazgeçme derim,eğer kullandığın konumda aveayı deneyip hızını görür isen ona göre geçiş yapabilirsin interneti çok yavaş ama bazı arkadaşlar çok hızlı diyor şansını denemek istiyorsan dene ama vodafone a 90 gün geçemiyecen benim gibi turkcell fırsatı beklicen.
  • Vodafonede 500dk 1000sms 1gb paketi 19 liraya kullanıyorum. Ama bitecek heralde 1-2 aya kadar. O yüzden alternatif arıyorum geçsemmi geçmesemmi kararsız kaldım. Vodafone paketi bitmeyecekse geçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Vodafonede 500dk 1000sms 1gb paketi 19 liraya kullanıyorum. Ama bitecek heralde 1-2 aya kadar. O yüzden alternatif arıyorum geçsemmi geçmesemmi kararsız kaldım. Vodafone paketi bitmeyecekse geçmem

Vodafone bitmeyecek sadece o mevcut paketinizin ücreti 22 şubattan sonra 22lira olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: act02

600 dk 1000 sms 4gb internet 25tl faturalı 12ay taahüt nasıl?

Hangi tatife bu?

• BlıtzKrıeg kullanıcısına yanıt
    Vodafone ile evimin farklı odalarında en düşük 9-10 Mbps hız alıyordum, çoğunlukla da 14-15 Mbps.

avea 23 TL Super Fırsat'a geçtim ve hız en fazla 4-5 Mbps'lerde, maalesef...

Bu Afyon Merkez için geçerli, başka illerde/ilçelerde durum farklı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu 23 tl lik tarife ile sececeğimiz avea numarası ile sınırsız konuşma mesajlaşma kampanyasını birleştirme şansımız varmı
  • V.Masuka kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsündeki 10 KB/s yazan nedir? Hangi program/eklenti?

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Evet. Mevcut avea'lılar faturasız tercih ederse 25 TL, faturalı tercih ederse 23 TL.

Faturasız:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiMevcut
    Faturalı:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/YeniYilKampanyasiMevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Ekran görüntüsündeki 10 KB/s yazan nedir? Hangi program/eklenti?

Internet speed meter programin adi öneririm

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dinternet+speed+meter

• Arkadaşlar bana böyle bi mesaj geldi.
    2gb değil miydi internet ?

Tarifeniz kapsaminda verilen 1GB internet hakkiniz bitmistir. Son 12 saat harictir.??Maksi paket/baska internet paketi veya kampanyaniz yoksa paket asimlariniz 0.00492KR/KB ile ucretlendirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

Arkadaşlar bana böyle bi mesaj geldi.

Tarifeniz kapsaminda verilen 1GB internet hakkiniz bitmistir. Son 12 saat harictir.??Maksi paket/baska internet paketi veya kampanyaniz yoksa paket asimlariniz 0.00492KR/KB ile ucretlendirilir.

Birazdan 1 gb daha netiniz var diye mesaj gelecek.
  • Numaramı tasiyarak bu pakete faturasiz olarak gectim ve gayette memnunum.
    1-Hattimda ne kadar internet kaldigini nasil sorgulaya bilirim?
    2-Birde en son ne zaman yukleme yaptim bunu nasil ogrene bilirim?
    3-Diyelim ki internetim 2gb gecti bir ay dolmadan paketi yenileye bilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Avia

quote:

Herhangi bi mesaj gelmedi hocam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avia

quote:

Herhangi bi mesaj gelmedi hocam ?

9333 aradığınızda kac gb net gözüküyor?

• bana şuan 23 tlden verdi.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.