Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben geçtim ama aradığımı bulamadım.eskiden yeni nesil 500 tarifesindeydim.telefonu ilgisayara bağlayınca 650 kb/sn hızında dosya indiriyordum.bu tarifede internet kalitesini düşürmüşler şimdi 24kb/sn oda zorla tabi.normal sayfaları bile zor açıyor.katlanacaz artık.
  • Tarifeye en son ne zaman geçiliyor arkadaşlar? Turkcell faturasızdan Avea faturalıaya geçmek için ek birşey yapmak gerekiyor mu yoksa normal taşıma yeterli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay taahhüt verirsek internet paketi sadece ilk üç ay mı var?

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Hayır tabikide. 12 ay boyunca HER AY 500 dk, 5000 sms ve 2 gb hakkınız olacak. Ayrıca faturasızdan farklı olarak faturalıda 2 gb'tan sonra sınırsız ama yavaş internetiniz olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eragon57

Hayır tabikide. 12 ay boyunca HER AY 500 dk, 5000 sms ve 2 gb hakkınız olacak. Ayrıca faturasızdan farklı olarak faturalıda 2 gb'tan sonra sınırsız ama yavaş internetiniz olacak.

Teşekkürler ben de böyle biliyordum. Birisi 3 ay sonra int. Bitiyor deyince emin olmak istedim. Pttcell faturalı'dan geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Tarifeye en son ne zaman geçiliyor arkadaşlar? Turkcell faturasızdan Avea faturalıaya geçmek için ek birşey yapmak gerekiyor mu yoksa normal taşıma yeterli midir?

Yorum alabilir miyim arkadaşlar? :)
  • Avia kullanıcısına yanıt
    beyler int hızı belli bi mb dan sonra düşüyor mu adil kullanım kotası bunda da var mı bilgisi olan cevap versin ona göre vodafonedan bu tarife için avea ya geçicem her ay 40 lira ödemekten ciğerlerim soldu
  • quote:

quote:

Tarifeye en son ne zaman geçiliyor arkadaşlar? Turkcell faturasızdan Avea faturalıaya geçmek için ek birşey yapmak gerekiyor mu yoksa normal taşıma yeterli midir?

28 şubat son gün. Normal taşıma yeterli sanırım. Başka ne yapılacak ki ? ayrıcada taşıdığın bayi yardımcı olur büyük ihtimalle, geçirirler yani. Ayrıca tc 25 yaş atı mı yoksa tam 25 mi anlayamadım. M.t'siyle konuştum 25 dedi gbii geldi ama altı mı tam mı anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarusbasarsa

beyler int hızı belli bi mb dan sonra düşüyor mu adil kullanım kotası bunda da var mı bilgisi olan cevap versin ona göre vodafonedan bu tarife için avea ya geçicem her ay 40 lira ödemekten ciğerlerim soldu

faturalıdan geçersen 96kbps'a mı ne düşüyor. Faturasızsan bitiyor. Ama her türlü geçilir. Onlar 40'a bundan çok şey veriyor mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

28 şubat son gün. Normal taşıma yeterli sanırım. Başka ne yapılacak ki ? ayrıcada taşıdığın bayi yardımcı olur büyük ihtimalle, geçirirler yani. Ayrıca tc 25 yaş atı mı yoksa tam 25 mi anlayamadım. M.t'siyle konuştum 25 dedi gbii geldi ama altı mı tam mı anlayamadım

25 Altı olması gerek hocam. Teşekkür ederim yorumun için. Turkcell dakikaları bitirir bitirmez geçiyorum inşallah.

• avea faturalıdan geçmek için seç full artı full 500 e sms yollayarak geçmek mümkün mü arkadaşlar
  • quote:

quote:

faturalıdan geçersen 96kbps'a mı ne düşüyor. Faturasızsan bitiyor. Ama her türlü geçilir. Onlar 40'a bundan çok şey veriyor mu ki ?

500 dk 11bin sms ve 1gb int var bende faturasız olucam 2 gb internet olayını anlamadım hala ya geçicem eğer internette belli bi kullanımdan sonra düşmüycekse hemen geçerm

• quote:

quote:

quote:

500 dk 11bin sms ve 1gb int var bende faturasız olucam 2 gb internet olayını anlamadım hala ya geçicem eğer internette belli bi kullanımdan sonra düşmüycekse hemen geçerm

Faturasız olacaksan 2gb'dan sonra ücret yazar. Faturalıdan geçeceksen 96kbps olarak devam ediyor

• quote:

quote:

quote:

bu paraya hız düşmeyecek olsa ülkede ne adsl abonesi kalır ne de başka bir şey

• Bu sabaha karsi 5:10 da Turkcell'den Avea'ya gecisim tamamlanacak. ins pisman olmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 18 Şubat 2014; 21:01:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçmenizi tavsiye etmiyorum. Yeni Nesil 500 tarifesinden bu tarifeye geçtiğimden beri internet hızım yerlerde. Beylikdüzünde merkezi konumdaki evimde Avea ile internete Edge hızında bağlanıyorum şu an. Hanımın hattını ise Vodafone'un 25 tlik kampanyasına geçirdim ve speedtest ile yaptığım kaşılaştırma aşağıda. 2 TL fazla verip Vodafone kullanmanızı tavsiye ediyorum. Faturalı hattıma 1 yıllık taahhüt verdiğimden malesef Aveadan Vodafone'a geçemiyorum..

Avea

Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino Dini -- 18 Şubat 2014; 22:18:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Searcher

Arkadaşlar geçmenizi tavsiye etmiyorum. Yeni Nesil 500 tarifesinden bu tarifeye geçtiğimden beri internet hızım yerlerde. Beylikdüzünde merkezi konumdaki evimde Avea ile internete Edge hızında bağlanıyorum şu an. Hanımın hattını ise Vodafone'un 25 tlik kampanyasına geçirdim ve speedtest ile yaptığım kaşılaştırma aşağıda. 2 TL fazla verip Vodafone kullanmanızı tavsiye ediyorum. Faturalı hattıma 1 yıllık taahhüt verdiğimden malesef Aveadan Vodafone'a geçemiyorum..

Avea

Vodafone

Senin hız düşük benim hız yüksek nolcak ?
    Her yerde hız farklıdır bunu bilmeniz gerek artık

• Son 2 günde bu tarifeye faturasızdan faturalıya olacak şekilde geçiş yapan var mı?
    Hattı faturalı yaptım, seç 500 tarifesine geçtim.
    Woopsa üye oldum. Üye oldunuz mesajı aldım.
    YENIYIL yazıp gönderince woops üyesi değilsin cevabı alıyorum. Durumu Avea ya bildirdim. Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 19 Şubat 2014; 16:04:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çorlu Merkezde çekim gücü çok az internette problem yasiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pakete gectikten sonra benim internet hizinda da yavaslik fark edip Avea'ya sikayet kaydi actirmistim.
    Geceleri ucuyorken gunduz vakitleri berbatti simdi idare eder durumda.
    Ayni gun icinde gece ve gunduz karsilastirmalari:

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.