Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim paket yarin bitiyor 23 TL yuklersem tekrar gelirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedman kullanıcısına yanıt
    Bu gibi durumlarda paket üyeliğin düşüyor ve para yüklediğinde otomatik yenilenme yapılmıyor, tekrardan kayıt mesajını göndermen gerekiyor ama 23 lira mı alır 25 lira mı alır onu bilemeyeceğim.
    Edit: Fakat şunu söyleyebilirim arkadaşımın başına gelmişti. Arkadaşım yıkılan paket üyesiydi ve yıkılan paket mevcut üyeler dışında yeni üye alımına kapanmıştı. Arkadaşım 29 günden fazla süre boyunca lira yüklemedi ve otomatik yenilenme dışında kaldı fakat hattına para yükledikten sonra yıkılan pakete tekrar kayıt yaptırıp eski ücreti karşılığında paketini yeniledi. Bu durumdan yola çıkarsak 23 lira alması gerekiyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCHoTeCH -- 14 Şubat 2014; 22:52:59 >
  • yıkılan paketten geçtim 25 TL den geçirdiler..internet hızında bir fark yok çalıştığım yerde 3,5-4 mbit geliyordu şimdi de aynı hızda geliyor.. ayrıca başlığı TL yapalım artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Bende gectim buna. Yikilan paket iptal mi oldu simdi ?

Yikilan paketle ilgili hic bisi yapmadim.

iptal olmamıştır

• Aveadan geçişler devam ediyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

Bu gibi durumlarda paket üyeliğin düşüyor ve para yüklediğinde otomatik yenilenme yapılmıyor, tekrardan kayıt mesajını göndermen gerekiyor ama 23 lira mı alır 25 lira mı alır onu bilemeyeceğim.
    Edit: Fakat şunu söyleyebilirim arkadaşımın başına gelmişti. Arkadaşım yıkılan paket üyesiydi ve yıkılan paket mevcut üyeler dışında yeni üye alımına kapanmıştı. Arkadaşım 29 günden fazla süre boyunca lira yüklemedi ve otomatik yenilenme dışında kaldı fakat hattına para yükledikten sonra yıkılan pakete tekrar kayıt yaptırıp eski ücreti karşılığında paketini yeniledi. Bu durumdan yola çıkarsak 23 lira alması gerekiyor diye düşünüyorum.

Teşekkürler
    Sonuçta iptal yazıp yollamıyoruz bi yerlere :D
  • Gecmis bulunmaktayım. Bakalim bi de aveayi deniycez

• Haftasonu hat taşıma işlemleri yapılıyor mu? Boşuna gitmiyeyim?
  • Bende vodafone dan avea ya taşıma için dün başvurdum. En az kaç günde taşıma işlemi gerçekleşiyor.
    Acaba bugün yarın taşıma gerçekleşir mi?
  • Zobarak kullanıcısına yanıt
    yapılıyor

• matis01 kullanıcısına yanıt
    4. gün geçersiniz ( 2-6 gün normalde)

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Bu 4. güne Cumartesi Pazar dahil olur mu? Yoksa iş günü olarak mı 4. gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

sanırım dahil, benim taşıma pazar gece 2 de olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

salı günü geçersiniz yarın mesaj gelir tahminim

• quote:

ptt faturana da+ 20 eklenecek. 34 odersin. ayrıca tk vergisi devam edecek. yıllık 15 de o yapar

Çok soru soruyorum kusura bakmayın

pttcell' den git gel yapmak için Turkcell'e gittiğimde hat parası+ hattın açılması için formaliteden geçmem gereken tarife parası ve tekrar aveaya gelirken aynı patalar ödenmeyecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

ptt faturana da+ 20 eklenecek. 34 odersin. ayrıca tk vergisi devam edecek. yıllık 15 de o yapar

Çok soru soruyorum kusura bakmayın

pttcell' den git gel yapmak için Turkcell'e gittiğimde hat parası+ hattın açılması için formaliteden geçmem gereken tarife parası ve tekrar aveaya gelirken aynı patalar ödenmeyecek mi?

parasızdır faturasız tarifeye geçeceksiniz turkcellde

• Bilgi için teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

Avea'nın faturasız hatlarından geçenlere 25 TL, diğer operatörlerden numara taşıyarak gelenlere 23 TL.

Aveadan başvuranların operatörlerden gelenlerin linki:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni

Bunu yazmak ıcın gırdım

çok doğru siz de dikkatlisiniz tebrikler.

23 TL yeni hat alanlara ve numara taşıyanlara son 30 günde geldiysen aveaya 23 TL

• Yahu mersinin merkezindeyim internet 2000li yillarin cevirmeli baglantisindan dahada kotu buda yetmiyor gibi whatsapda internete baglanmiyor.Bu suanlik bir sorun mu yoksa aveanin internetinin oluru bukadar mi bilmiyorum eger oyleyse ben bu 1 yillik taahutu suan iptal edecem vodafona geri gecicem acayip moralim bozuldu ne vardida uc kurus icin aveaya gectiysem.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Valla internet performansından bende memnun değilim, öyle aman aman bi performans beklemiyordum zaten ama benim en çok moralimi bozan şey ping süresi, bazı zamanlar o kadar çok bekletiyor ki sayfanın açılması edge ile bağlansa büyük bi ihtimal daha hızlı olur. Sık sık speed test ten kontrol ediyorum ve bi çok farklı yerden bunu denedim ama internetin yavaş olmasının tek sebebi bence konumla alakası yok her yerde aynı özellikle eğer hat full çekmiyorsa yani bir diş full den eksik çekiyorsa vay haline o zaman bekle internete girecem diye. Daha önce Turkcell kullanırken böyle sorunlar hiç yaşamamıştım bırak full çekmesini eğer tek diş bile 3g çektiği zamanlarabile internet hızında değişen bişey olmuyordu o yüzden 1ayımı doldurur doldurmaz Turkcelle geçmeyi düşünüyorum dahada avea ya geçeceğimi zannetmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.