Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE KAMU TARİFESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
100.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhtemelen 27 günlük personel sabit ücreti, 3 günlük de her yöne kamu sabit ücreti alınır,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozas

Ya şimdi kamu yazdım gönderdim tarifem HerYöneKamu oldu.. Ama eski tarifeli Faturam 26 haziranda kesilecek.. Bu durumda iki faturamı gelecek ?

Yani faturası kesilmemiş tarifem 25 tl + şimdi geçtiğim tarife 30 tl = 55 tl gibi....

fatura kesim tarihleri 26 sı olduğuna göre mecburen heryöne kamuyada fatura keserler.. Of yaww.. 3 gün dahamı bekleseydim.. Ama böyle bi saçmalığı yapmaz avea.. Düşünmüştür benim akıllı operatörüm... Eğer 30 tl yansıyacaksa o zaman 3 günde 1500 dk yı kullanmam gerekir..

500 ü de aradım ama net bi cevap alamadım.. Tek fatura gelir diyorlar ama ne kadar gelir bilmiyorlar...

Ortalık karıştı iyice..

ben bir sınırsız kamu tarifesi olarak bugün telefonla heryönekamu tarifesine geçiş yaptım. sizin kafanıza takılan soruyu sordum. 3 gün için 3 tl lik fatura kesileceğini söyledi. endişelenmenize gerek yok.

ayrıca bu tarife benim için fazlasıyla hesaplı. zaten sınırsız tarifemle ortalama 30 tl fatura ödüyordum. ama diğer operatörleri aramamak için çok fazla kasıyordum. artık böyle bir derdim olmayacak.

ayrıca kamu tarifeleriyle ilgili turkcell ile avea yı karşılaştıran arkadaşlar şunu bilmeliler;

kamu tarifesinin öncüsü aveadır ve halen mevcut kamu pastasından en büyük dilimin sahibidir.

iyi akşamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ege_

quote:

Ya şimdi kamu yazdım gönderdim tarifem HerYöneKamu oldu.. Ama eski tarifeli Faturam 26 haziranda kesilecek.. Bu durumda iki faturamı gelecek ?

Yani faturası kesilmemiş tarifem 25 tl + şimdi geçtiğim tarife 30 tl = 55 tl gibi....

fatura kesim tarihleri 26 sı olduğuna göre mecburen heryöne kamuyada fatura keserler.. Of yaww.. 3 gün dahamı bekleseydim.. Ama böyle bi saçmalığı yapmaz avea.. Düşünmüştür benim akıllı operatörüm... Eğer 30 tl yansıyacaksa o zaman 3 günde 1500 dk yı kullanmam gerekir..

500 ü de aradım ama net bi cevap alamadım.. Tek fatura gelir diyorlar ama ne kadar gelir bilmiyorlar...

Ortalık karıştı iyice..

ben bir sınırsız kamu tarifesi olarak bugün telefonla heryönekamu tarifesine geçiş yaptım. sizin kafanıza takılan soruyu sordum. 3 gün için 3 tl lik fatura kesileceğini söyledi. endişelenmenize gerek yok.

ayrıca bu tarife benim için fazlasıyla hesaplı. zaten sınırsız tarifemle ortalama 30 tl fatura ödüyordum. ama diğer operatörleri aramamak için çok fazla kasıyordum. artık böyle bir derdim olmayacak.

ayrıca kamu tarifeleriyle ilgili turkcell ile avea yı karşılaştıran arkadaşlar şunu bilmeliler;

kamu tarifesinin öncüsü aveadır ve halen mevcut kamu pastasından en büyük dilimin sahibidir.

iyi akşamlar...

saol kardeş.. bu arada faturam yarın kesiliyor.. Bu durumda yarın akşama kadar 1500 dk. harcayım bari.. bi anlamda 3 gün için aveanın hediyesi olmuş oldu 1500 dk..

• Arkadaşlar AVEA dan önemli bir yetkiliye Turkcellin kampanyasının çok tuttuğunu, buna avea nın verdiği cevabın iyi ama yetersiz olduğunu söyledim.

Özellikle diğer hatları aramak için 250 dk nın az olduğunu bunu hiç olmazsa 500 dk yaparlarsa geçişlerin duracağını, hatta geri dönüşlerin olacağını söyledim.

Onlarda durumu değerlendirdiklerini söylediler... Büyük ihtimal vodefonun yaptığı gibi avea da bu 250 dk yı yükseltir diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuci

ben aveadan her yöne kamuyu çıkarırken şöyle bir tarife bekliyordum
    avea personel meb,sağlık vs. (grup içi sınırsız) 15 TL + 500 dakika grup dışı avea,sabit,diğer operatör 15 TL toplam 30 TL gibi
    bahsettiğim gibi bir tarife personel tarifesindekilere diğer operatör sıkıntısını giderir hem abone kaptırmaz, hem yeni abone toplar,
    yani 15 liraya 500 dakikalık extra paket almış gibi bir şey olurdu

yukarıda bahsettiğime yakın bişey yaparlarsa ancak durdurur
  • bizde de oldu, müşteri hizmetlerini arayarak hallettik, 500'ü aramanızı tavsiye ederim.

quote:

KAMU yazıp 2010a gönderdim.
    üye oldugum servisler yüzünden bu tarifeye geçemedim
    eşim ise geçti
    ne yapmam gerekıyor arkadaşlar
    bende öğretmen avea hattı var
  • Normal Kamu tarifesi (Günlük VPN içi konuşmaların ortalama 40 dknın altında olduğu varsayılarak)
    Sabit ücret:10 lira
    100 dk Vpn dışı avea araması: 10 lira
    100 dk Sabit hat araması:20 lira
    50 dakika diğer GSM araması:20 lira

250 DAKİKA DIŞ ARAMA TOPLAM:60 LİRA

...İKEN AYNI GÖRÜŞMELER HerYöne KAMUDA : 30 LİRA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiff -- 25 Haziran 2009; 16:00:29 >
  • mesajım silinmiş.avea dan şüpheleniyorum
  • arkadaşlar peki bu hatta geçersek kalan dakikaları öğrenebiliyor muyuz?
  • Aavea sitesinde oturum açınca kullanılan Fatura İşlemleri bölümünde Dakika Bilgisi bölümüne girince verilen bilgiler kullanılan dakikaları gösteriyor. Galiba kalan dakikalar buradan hesap edilebilecek. Bu arada benimki Her yöne kamu değil, normal kamu tarifesi. Bu resimde göründüğü gibi güncel 210 dk kullanmışım vpn olarak. Doğru olduğunu düşünüyorum zira vpn hatları dışında hiç bir yeri aramıyorum ve az konuşuyorum.

AVEA HER YÖNE KAMU TARİFESİ

quote:

Orjinalden alıntı: yasinaslan

arkadaşlar peki bu hatta geçersek kalan dakikaları öğrenebiliyor muyuz?

• az once bende denedim ordan arkadasim ,ilgin için çok teşekkür ederim
    su anda bende de sadece avea ile yaptığım grup içi görüşmeler gzüküyor umarım tüm kamuya geçince her yöne yapılan aramaları da gösterir
    bu arada bilgisi olan arkadaşlar için soruyorum sms'i attığımız gibi hemen tarifeye geciyormuyuz? daha önce avea tarife yüzünden bir kazık atti da bir kazık daha yemek istemiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: ozeta

Aavea sitesinde oturum açınca kullanılan Fatura İşlemleri bölümünde Dakika Bilgisi bölümüne girince verilen bilgiler kullanılan dakikaları gösteriyor. Galiba kalan dakikalar buradan hesap edilebilecek. Bu arada benimki Her yöne kamu değil, normal kamu tarifesi. Bu resimde göründüğü gibi güncel 210 dk kullanmışım vpn olarak. Doğru olduğunu düşünüyorum zira vpn hatları dışında hiç bir yeri aramıyorum ve az konuşuyorum.

AVEA HER YÖNE KAMU TARİFESİ

quote:

Orjinalden alıntı: yasinaslan

arkadaşlar peki bu hatta geçersek kalan dakikaları öğrenebiliyor muyuz?

• Buda benden olsun..

DAKIKA yazın 6000 e gönderin KAÇ DAKİKANIZ KALDIĞINI ÖĞRENİN.
  • quote:

Buda benden olsun..

yaa bu tamam da ben yeni geçtim bu şekilde yolladığımda daha ilk faturanız kesilmediği için kaç dakika kaldığını öğrenemiyorsunuz anlamında saçma bir mesaj geldi cevap olarak!... ayreten avea dakikalarını da öğrenemiyormuşuz daha altyapı olarak hazır değillermiş, call center'daki bayan öyle söyledi. anlaşılan bu tarife çok aceleye geldi, turkcell kamucell'e geçişler bayağı etkilemiş aveayı...
  • "Tebrikler! Artık ayda vergiler dahil 30TL karşılığında Avea hatlarıyla 1250dk, diğer GSM ve Ev/İş hatlarıyla 250dk ücretsiz görüşebilirsiniz."

Burada bütün avealılar mı kastediliyor: kamu dışı-kontörlü vs

yoksa gene sadece kamu avealılar mı ?

Bu bilgilere ulaşan arkadaş oldu mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oneday

"Tebrikler! Artık ayda vergiler dahil 30TL karşılığında Avea hatlarıyla 1250dk, diğer GSM ve Ev/İş hatlarıyla 250dk ücretsiz görüşebilirsiniz."

Burada bütün avealılar mı kastediliyor: kamu dışı-kontörlü vs

yoksa gene sadece kamu avealılar mı ?

Bu bilgilere ulaşan arkadaş oldu mu

tüm avea hatları ile... ayrten eski bulunduğunuz kamu hattında olanlar sizi halen bedava arayabiliyorlar...
  • >>>> tüm avea hatları ile... ayrten eski bulunduğunuz kamu hattında olanlar sizi halen bedava arayabiliyorlar...

Teşekkürler

Diyelim ki 1 Temmuz'da geçtik , bizim fatura 22'nde kesiliyordu ??

1 Temmuz'a kadarki fatura eski tarifeden, kalan günler de yeni tarifeden mi ?
    süre de ona göre olur heralde 250/30*22=183 dk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_

cevap burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

Buda benden olsun..

yaa bu tamam da ben yeni geçtim bu şekilde yolladığımda daha ilk faturanız kesilmediği için kaç dakika kaldığını öğrenemiyorsunuz anlamında saçma bir mesaj geldi cevap olarak!... ayreten avea dakikalarını da öğrenemiyormuşuz daha altyapı olarak hazır değillermiş, call center'daki bayan öyle söyledi. anlaşılan bu tarife çok aceleye geldi, turkcell kamucell'e geçişler bayağı etkilemiş aveayı...

henüz fatura kesilmediği için sorgulama yapılamıyor. 26 sında kesildi süre olarak ama sisteme yansımadı..bugün yarın bekliyorum. alt yapı olarak hazırlanacak bişey yok arkadaşlar..

en fazla 2 saat sürecek bir SQL cümleciği ile hangi yöne kaç dakiaka konuşmuşuz öğrenilebilir. Sonuçta veriler veritabanında tutuluyor.

Dediğim gibi en fazla 2 saat sürer.. Olay sadece bir formül ve sql sorgusu.. Çağırsınlar ben yarım saatte yaparım hemde ücretsiz. Yeterki personel hattı kullanan dostlarım mağdur olmasın..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

Buda benden olsun..

henüz fatura kesilmediği için sorgulama yapılamıyor. 26 sında kesildi süre olarak ama sisteme yansımadı..bugün yarın bekliyorum. alt yapı olarak hazırlanacak bişey yok arkadaşlar..

en fazla 2 saat sürecek bir SQL cümleciği ile hangi yöne kaç dakiaka konuşmuşuz öğrenilebilir. Sonuçta veriler veritabanında tutuluyor.

Dediğim gibi en fazla 2 saat sürer.. Olay sadece bir formül ve sql sorgusu.. Çağırsınlar ben yarım saatte yaparım hemde ücretsiz. Yeterki personel hattı kullanan dostlarım mağdur olmasın..

zaten diğer görüşmelerin dakikasının hesaplanıp da şebeke içinin hesaplanamaması çok saçma... bugün yarın onu da devreye sokarlar umarım...

• turkcell'in kampanyası çok daha avantajlı+ses kalitesi
    fakat avea'yı da eleştirirken acımasız olmayalım. eğer avea olmasaydı trcell hayatta öyle bir kampanya yapmazdı.
    avea'yı bırakıp herkes trcell'e geçerse konuşmanın dakikası en az 1, sabit ücret de 20 lira olur, demedi demeyin, 10 yıl öncesini hatırlayın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.