Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE KAMU TARİFESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
100.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi peki, eğer gsm gsm dolaşmaya engel yoksa haklısın.
  • arkadaşlar onlar beni aradıklarında diyorsunuz...
    açmayın meşgule alın siz arayın::)))

bi de arkadaşlar ben bu aveanın her yöne kamusuna gecersem
    öğretmen hatlari beni bedava arayabilecekler mi??
  • AVEA harici 250 dk az olmuş, ama en azından TURKCELL gibi sadece diğer operatörlerin müşterilerini çalmaya yönelik bir kampanya değil, kendi abonelerine üvey evlat muamelesi yapmamış. Bir de ucu açık olmasa, yani süre sonu belirli olsa, örneğin; sözleşme yapanlar ile sözleşmede kararlaştırdıkları kadar (12 ay, 18 ay vs..gibi) , sözleşme yapmayacaklar için bu kampanya 2010 mayısına kadar sürecektir gibi...
  • bende avea numaramı türkcelle taşıdım bu kampanya yetersiz
  • 250 dakika iyi bence tüm kamu da diğer operatörlerle 250 dakika konuşmaya
    250*0,25=62,5 tl öiv dahil 75 TL ödemek yerine
    tum vergiler dahil 30 liraya 1250 dakika şebeke içi 250 dakika şebeki dışı gorusme
    artı kamu hatlı arkadaşların ucretsiz arayabilecek
    bence hiç yoktan iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cu.01

250 dakika iyi bence tüm kamu da diğer operatörlerle 250 dakika konuşmaya
    250*0,25=62,5 tl öiv dahil 75 TL ödemek yerine
    tum vergiler dahil 30 liraya 1250 dakika şebeke içi 250 dakika şebeki dışı gorusme
    artı kamu hatlı arkadaşların ucretsiz arayabilecek
    bence hiç yoktan iyi.

hiç yoktan derken
    bu tarifeye 30 TL veriliyor bedava deği yani
  • ben beğendim tarifeyi
    1250dk butun avealılarla+250dk tcell+vodafone+sabit hatlar
    bana yeter de artar bile
    ayda 30ytl uygun

tcell e gıcık oluyorum
    zamanında cok söğüşledi milleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

ben beğendim tarifeyi
    1250dk butun avealılarla+250dk tcell+vodafone+sabit hatlar
    bana yeter de artar bile
    ayda 30ytl uygun

tcell e gıcık oluyorum
    zamanında cok söğüşledi milleti

Aynen katılıyorum.. Tam Turkcell e geçiyordum ki bu tarifeyi öğrendim.. Numara taşıma işlemini derhal iptal ettirdim. 1250 dk avea + 250 dk dışarı çok iyi..

Ayrıca diğer kamulular beni bedava arayabilecek .. En güzel yanlarından biri bu olmuş..
  • bu tarifede
    1- toplam fiyat Türkcelin bizbize kamu'dan 5 tl daha ucuz

2- toplam süre Türkcell'de 20 saat bunda 25 saat

şimdi gelelim şu diğer opratörlere sadece 250 dk olayına

zaten bu tarife avea kamu tariflelerinden Türkcel kamuya geçenler yönlik

Ben K 9 öğretmen tarifesini kullanıyordum.
    bu ratifede sadece grup içi konuşur ve ala diğer opreatörleri ev ve tarife dışı avealıları aramazsan ayda 15 tl geliyordu ama mesela bir türkceli ile 5 dk konuşsan 4 tl civarında faturayı artırıyordu

bu anlamda bu tarife benim gibi zaten listesinde çoğunluk avea kamu tarifesni kullannanların olduğu aboneler için çok iyi ama bi türkcell den avea ya geçmek isteyenler için tabiki iyi değil

bir de daha topiğin ailk mesajlarında türkcell lilerin sert saldırıları gözüküyor.

bence haksızlık etmeyin

Türkiye de gsm de yüksek fiyatı sağlayan Türkcell rekabet ve uygun fiyatı sağlayan hatta Türkcell'i bile buna mecbur bırakan avea dır.

Avea ara bağlantı ücreti konusunda türkcei mahkemeye verdi ve kazandı dahası türkcell numara taşıma uygulamasını daha önce kaç kere yargıya taşıyarak engelledi ve geciktirdi.

numara taşıma başlayalı 6 ay kadar oldu görüyorsunuz rekabeti bunlar çok daha önce başlmalıydı

herkese saygılar

• turkcell keyfine çıkarmadı kamu tarifesini.. Aveanın kamu tekelini kırıp daha sonra istediği gibi at koşturacak aklı sıra.. 10 yıldır Turkcel hattım var. Çok iyi tanırım turkcell i. Hiç bi zaman müşteri lehine tadıyla bi tarifesi olmadı..

Neymiş efendim kısa mesaj bedava.. (alttan hızlı hızlı yazı geçer.. ilk 5 sms ücretli sonrası ücretisz..)

Konuşmanın dk sı 2 kontor.. (ilk iki dk 4 kontor sonrası 2 kontör..) yani illaki bi çomak sokuyorlar..

Turkcell bunu hep yapıyordu, ilk kez Avea yı kırmak için acı zulüm böyle bişey yaptılar. Ama yine huyları tuttu. artık 35 tl ye vergi eklediler 37,5 oldu.. yani 1 yıl 37,5 sonra zaten 2011 geliyor.
  • avea piyasaya girip ortalığı kızıştırmasaydı
    tcell bizleri daha çok söğüşleyecekti

yıllardır cok cektik tcell den.
    iyi ki varsın avea
  • arkadaşlar
    sms ile bu tarifeye geçiliyor mu KAYIT yazıp 2010a mı göndermek gerekıyor
    yoksa illaki avea abone merkezlerine mi gitmek gerekıyor
  • KAMU yazıp 2010 a göndermek yeterli imiş. Müşteri hizmetlerinden öğrendim...
  • evet ben de kamu yazıp 2010 'a gönderdim ve şu mesajı aldım.

"Tebrikler! Artık ayda vergiler dahil 30TL karşılığında Avea hatlarıyla 1250dk, diğer GSM ve Ev/İş hatlarıyla 250dk ücretsiz görüşebilirsiniz."

Tarifemi değiştirmiş bulunuyorum, benim gibi kamu harici çok fazla konuşmayanlar için süper tarife olmuş, en azından beni arayanlar da eskisi gibi aramaya devam edecekler, ben de diğer operatörlerle biraz daha rahat konuşabileceğim!
  • KAMU yazıp 2010a gönderdim.
    üye oldugum servisler yüzünden bu tarifeye geçemedim
    eşim ise geçti
    ne yapmam gerekıyor arkadaşlar
    bende öğretmen avea hattı var
  • ben sms ile geçtim

herkese saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

arkadaşlar
    sms ile bu tarifeye geçiliyor mu KAYIT yazıp 2010a mı göndermek gerekıyor
    yoksa illaki avea abone merkezlerine mi gitmek gerekıyor
  • Evet senin de dedidiğin gibi bu tarife avea kamu personelindekiler için aslında biçilmiş kaftan

çünkü zaten benim tlfonuma kayıtlı 80 civarı öğretmen ya da tüm kamu tarifesini kullanna vardı zaten 7 yıldır mecburen konuşmalarımı onlarla yoğunlaştırmıştım.

diğer operatörleri evi ve işi aramaktan ise korkuyor iş güç mecburiyet nedeni ile onların yoğun arandığı dönemlerde ise faturanın 50,60 tl gelmesini engleleyemiyordum

ilk bakıştan 250 dk az gibi geliyor ama eski sistemde türkcellileri dk sı her şey dahil 90 kuruşa ardığım düşünülürse muhabbet için değilde ihtiyaç gidermek için diğer yönlere bence ayda 4 saat 10 dk yeterde artar bile.

bir de şöyle bir durum var

bizde
    1- benim avea hattım

2- eşimin avea hattı ve
    3- ev telefonu var
    eskiden her birine 20-25 civarı fatura geliyordu

şimdi eşime 15 tl bana 30 tl ve ev telefonuna 10 tl gelmesini sağlayabilirz . eşim avea öğretmen tarifesine devam ediyor. evi ve diğer cepleri benim hattan ararız.
    böylelikle aylık ortalama 20 tl tasarruf yapmış oluruz.

ama şunu net söyleyeyim bu tarife türkcell yada fodofone den abone çekmez sadeceavea kamudakilerin >Tükcell bzbize kamuya kaymasını biraz durdurabilir

herkese saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: pasa61

evet ben de kamu yazıp 2010 'a gönderdim ve şu mesajı aldım.

"Tebrikler! Artık ayda vergiler dahil 30TL karşılığında Avea hatlarıyla 1250dk, diğer GSM ve Ev/İş hatlarıyla 250dk ücretsiz görüşebilirsiniz."

Tarifemi değiştirmiş bulunuyorum, benim gibi kamu harici çok fazla konuşmayanlar için süper tarife olmuş, en azından beni arayanlar da eskisi gibi aramaya devam edecekler, ben de diğer operatörlerle biraz daha rahat konuşabileceğim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 23 Haziran 2009; 12:06:48 >

• avea,
    personel tarifesindeki diğer operatörü aramalarının dakikasını 90 kuruştan 60 kuruşa indirdi,
    ama 60 kuruş ta çok,
    jethocanın dediği gibi insanın eli gitmiyor diğer operatörü aramaya meb, polis, sağlık vs. tarifelerinde,
    o zamanda kendini sınırlandırıyorsun ister istemez 2.hatta mecbur kalıyorsun
    o tarifelerde 15 TL sabit ücret + mecburen iş güç vs. için 20 dakika diğer operatörü arasan 20*0,9(şimdi 0,60 gerçi)=18 tl
    ettimi size 1 aylık sınırsız grup içi görüşme ve 20 dakikalık diğer operatörü aramanın maliyeti 33 lira
    zaten çoğu kişi her ay buna benzer rakamlar ödüyordu,
    üstüne üstlük eşi,çocuğu, annesi vs. de de varsa o hattan birde onlarda aynı külfiyet
    turkcell ne yaptı diğer operatörleri arayamamadaki sıkıntıyı giderdi

ben aveadan her yöne kamuyu çıkarırken şöyle bir tarife bekliyordum
    avea personel meb,sağlık vs. (grup içi sınırsız) 15 TL + 500 dakika grup dışı avea,sabit,diğer operatör 15 TL toplam 30 TL gibi
    bahsettiğim gibi bir tarife personel tarifesindekilere diğer operatör sıkıntısını giderir hem abone kaptırmaz, hem yeni abone toplar,
    yani 15 liraya 500 dakikalık extra paket almış gibi bir şey olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 23 Haziran 2009; 14:30:43 >

• Ya şimdi kamu yazdım gönderdim tarifem HerYöneKamu oldu.. Ama eski tarifeli Faturam 26 haziranda kesilecek.. Bu durumda iki faturamı gelecek ?

Yani faturası kesilmemiş tarifem 25 tl + şimdi geçtiğim tarife 30 tl = 55 tl gibi....

fatura kesim tarihleri 26 sı olduğuna göre mecburen heryöne kamuyada fatura keserler.. Of yaww.. 3 gün dahamı bekleseydim.. Ama böyle bi saçmalığı yapmaz avea.. Düşünmüştür benim akıllı operatörüm... Eğer 30 tl yansıyacaksa o zaman 3 günde 1500 dk yı kullanmam gerekir..

500 ü de aradım ama net bi cevap alamadım.. Tek fatura gelir diyorlar ama ne kadar gelir bilmiyorlar...

Ortalık karıştı iyice..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 23 Haziran 2009; 15:10:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozas

Ya şimdi kamu yazdım gönderdim tarifem HerYöneKamu oldu.. Ama eski tarifeli Faturam 26 haziranda kesilecek.. Bu durumda iki faturamı gelecek ?

Yani faturası kesilmemiş tarifem 25 tl + şimdi geçtiğim tarife 30 tl = 55 tl gibi....

fatura kesim tarihleri 26 sı olduğuna göre mecburen heryöne kamuyada fatura keserler.. Of yaww.. 3 gün dahamı bekleseydim.. Ama böyle bi saçmalığı yapmaz avea.. Düşünmüştür benim akıllı operatörüm... Eğer 30 tl yansıyacaksa o zaman 3 günde 1500 dk yı kullanmam gerekir..

500 ü de aradım ama net bi cevap alamadım.. Tek fatura gelir diyorlar ama ne kadar gelir bilmiyorlar...

Ortalık karıştı iyice..

normalde faturanızın kesilme tarihine kalan gün kadar diğer faturayı yansıtmaları gerekiyor. aynı olayı bir arkadaşım da yaşamıştı, hesibirden heryöne 150dk'ya geçmişti birkaç ay önce ilk ay yaklaşık 15tl gibi bir fatura geldi. yani normal 150dk'lık paketin ücrteti olan yaklaşık 20tl'den az bir fatura. biz de sizin gibi düşünmüştük çok fatura gelecek diye ama gelmedi, umarım bu tarifelerde de geçiş aynı şekilde olur!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.