Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE KAMU TARİFESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
100.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nedir bu bağımlılık ?
    zaten kamu personeli günlük ihtiyacını kamu telefonlarından sorunsuz cepden para çıkmadan hallediyor
    sabah akşam -sağa sola -eve- eşe dosta 3 dak boyunca konuşur durur....

bu tarifeler " illa cepten telefonla konuşun da hangisiyle konuşursanız konuşun " tarifesi

cep telefonları olmadan bunca radyasyon varmıydı üzerinizde.....
    en yakın zamanda hepsinden boşanmanız temennisiyle

• quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

turkcell'in kampanyası çok daha avantajlı+ses kalitesi
    fakat avea'yı da eleştirirken acımasız olmayalım. eğer avea olmasaydı trcell hayatta öyle bir kampanya yapmazdı.
    avea'yı bırakıp herkes trcell'e geçerse konuşmanın dakikası en az 1, sabit ücret de 20 lira olur, demedi demeyin, 10 yıl öncesini hatırlayın.

Benim anlmadığım AVEA neden reklamlarda heryöne kamuyu duyurup geçişleri önlemiyor.. etrafımda ciddi ciddi birçok kişinin turkcele geçişini önledim. Bu tarifeyi söylediğimde sevindiler ve heryöne kamuya geçişlerini yaptılar..

Avea yı anlamak zor..
  • quote:

Benim anlmadığım AVEA neden reklamlarda heryöne kamuyu duyurup geçişleri önlemiyor.. etrafımda ciddi ciddi birçok kişinin turkcele geçişini önledim. Bu tarifeyi söylediğimde sevindiler ve heryöne kamuya geçişlerini yaptılar..

Avea yı anlamak zor..

Reklamlara vermiyorlar çünkü bu kampanya turkcellin kampanyası kadar iyi değil.
    Ama kendi müşterilerinede duyurmayı ihmal etmiyorlar, hem sesli kayıt hemde sms şeklinde avea, müşterilerine bu tarifeyi duyurmaktadır, bencede mantıklı olanı yapmaktadır.Çünkü bu tarife kendi müşterilerini tutmak için yapılmıştır diğer operatörlerden müşteri çalmak için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3218 -- 27 Haziran 2009; 19:02:07 >
  • Avea heryönekamu tarifesini mantıklı düşünürsek turkcellin kampanyasından gayet iyi bence.. nedenmi ?

1- Avea kamu personeli hattı olan herkes (polis,doktor,öğretmen,Adalet personeli) HerYöneKamu tarifelileri bedava arıyor.. (Bu başlı başına önemli bi hizmet, türkcell hatlıyı kamu hatlılar aramaz..)

2-Toplamda 1500 dk. yapıyorki bunu analiz ettiğimiz zaman çok karlı.. Telefonumdaki numaraların %80 i avea hattı.. 1250 dk avea aramaları için yeterli.

3- 250 dk 4 saat küsür yapıyorki bu gayet yeterli. Normalde Aranan kişi ile 5 dk konuşmak yeterli oluyor.

Bu şekilde 250 dk ile 5 dk dan 48 kişi veya arama yapılabilir..

4- Avea 30 tl..

5-türkcell 35 tl..

Son olarak bu aradaki 5 tl yi turkcelin kalitesine verirsek geriye hiç bi avantajı kalmıyor..

Hesap Ortada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 27 Haziran 2009; 22:37:06 >
  • Acaba geri dönüşü de olabilir mi ?
    tekrar MEB tarifesine dönmek istesem....

Cep telefonlarına bu kadar yüklenmek de endişe verici
    Radyasyonun kesin zararı kanıtlanmadı deniyor
    ama bir zararı olduğu da mutlak

şu süre bu süre derken saatlerce konuşlanıyor
    birçok kimse sabit hatları da iptal ediyor
    iptal etmeyenler de zaten yanına yanaşmıyor daha

Heryöne geçeceğim galiba ama içim de öyle pek rahat değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oneday

Acaba geri dönüşü de olabilir mi ?
    tekrar MEB tarifesine dönmek istesem....

Cep telefonlarına bu kadar yüklenmek de endişe verici
    Radyasyonun kesin zararı kanıtlanmadı deniyor
    ama bir zararı olduğu da mutlak

şu süre bu süre derken saatlerce konuşlanıyor
    birçok kimse sabit hatları da iptal ediyor
    iptal etmeyenler de zaten yanına yanaşmıyor daha

Heryöne geçeceğim galiba ama içim de öyle pek rahat değil

HerYöneKamu tarifesi aslında bir mecburiyet olmaya başladı.. Artık kimin hangi tarifede olduğunu bilmek zor. O yüzden kendimizi garantiye almak için heryönekamu tek çıkış yolu oldu..

Ben 30 TL mi bilirim. Heryeri ararım. Birde tüm kamulular beni ücretsiz arar.. Gerisi hikaye.. Bir süre böyle devam edeceğiz. Bakalım daha neler çıkacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 28 Haziran 2009; 23:15:29 >

• valla avea kalitesini artırmadıkça işleri gittikçe zor olacak gibi. bu tarifeye geçtikten sonra aramalarım konuşmanın ortasında kapanmaya başladı (ankaradayım bu arada başkentte yani).

artık ciddi ciddi numaramı taşımaya karar verdim ki avea ilk çıktığında almıştım hattımı, yaklaşık 10 sene olmuştur heralde. alt yapıyı tam hazırlamadan insanları sınırsız konuşturmaya kalkıyorlar böyle oluyor işte. rahat konuşamadıktan sonra bedava olsa ne çıkar

bu arada aveanın rekabeti yaratmaktaki katkısı tabii ki kaçınılmaz ama dayanamıyorum artık, eşimi arıyorum telefonu yanımda açık olduğu halde ulaşılamıyor diyo, bıraksınlar bu 3g falan muhabbetini ya da takımlara verdikleri onca sponsorluk parasını önce altyapılarına yatırım yapsınlar artık. bu kafayla daha çok müşteri kaptırırlar turkcelle falan (özellikle kamu tarifesinden sonra).

• Evet avea saçma sapan yerlere para aktarana kadar alt yapıya önem verseydi şimdi açık ara önde olurdu..
  • Aveada çok kesilme olmuyor, bazen hat parazitli oluyor ama ara ara
    yani genelde iyi

Her yöne kamuya geçtik ama
    fatura tarihi 22 sinden 22 sine mi olacak gene
  • Turkcell'in kamu tarifesi daha cazip; ben Avea'nın kamu tarifesini kullanıyordum; Turkcell'e geçmeden önce avea'nın müşteri hizmetlerini arayıp tarife ücretlendirmesinde bir değişiklik olup-olmayacağını(yani kazıklamaya devam edip- etmeyeceklerini) sordum; ücretlendirmenin aynı kalması durumunda operatör değiştirmeyi düşündüğümü söyledim.Daha hangi operatöre bile geçeceğimi söylemeden müşteri temsilcisi bayan Turkcell'in kamu tarifesinin olumsuz yönlerini anlatmaya başladı...Ben de tamam anladım deyip Turkcell'e geçtim....Hem bu tarife de kimi kaç dakika aradığını kendin takip etmen gerekiyor.Özellikle de telefonu yoğun kullanan birisi kesinlikle aşar bu limitleri.Avea
    'daki teyzeler de giydiririler bi güzel...
  • Geçenlerde Turksele gittim. Kamu tarifesine geçmek istiyorum dedim. Adınıza kayıtlı fatura ile mesleki kartınız gerekli dediler. Adıma kayıtlı fatura olmadığını söyledim, aveama netten gelen faturanın çıktısını alalım dedim tamam dediler. Ama son faturam (kontürlüye geçtiğim için) 6 aydan önceymiş.
    Yeni tuttuğum evimin elektirik aboneliğini üzerime aldım ve Turksele fatura lazım dedim. Tedaştaki görevli 1.5 TL lik fatura gösterip bana verdi ve ben de ödeyip ödendi makbuzu aldım. Gittim türksele. Efendim bu olmaz bize size gelen fatura lazım dediler. Yahu Metin Uca ev tutmuyor, otellerde kalıyor şimdi bu adam gelse kamu hattı alcam dese ne yapcanız dedim; hat vermicez dediler. Metin Uca kamuda çalışmıyorki deme zekasını bile gösteremedi:))) Aboneliği yeni aldım, 1 ay fatura gelmesinimi beklicem dedim ve sinirle çıktım dışarıya. (bu arada köyde görev yaptığım için ancak ctesileri bayilere gidebiliyordum)

Doğru aveaya gittim. 65 TLlik hepsibire geçmek istiyorum dedim. Ama ilk ay 130 küsur fatura gelir, heryöne kamuya geçebilirsiniz deyip bukamuyu önerdiler. Bu tarifeden işte orada haberim oldu... Hemen geçtim tarifeye.

SONUÇLARMI?

1- Arkadaşlarım öğretmenler, askerler, 1-2 polis... Hepsinde avea faturalı var. Onların beni çok yazarmı diye düşünmeden aramaları çok güzel. Türksel kamuya geçseydim beni yeterince arayan olmazdı.

2-10 yıl öncesinde faturalı türksel kullanırken türkselin geçirmelerini hala unutamadığım için istemeyerek de olsa türksele geçişim olmadı.

3- 1250 dak + 250 dk olayı yeterli...

4- Bana bu kadar zorluk çıkartıp türksel kamu almamama neden olan türkseldekilere ayrıca teşekkür ederim...

Bu arada aveadaki görevliye heryöne kamunun bitiş tarihini sordum. Kampanya değil bu tarife dediler. Yani 2011 gibi bir bitiş tarihi yok. Sadece fiyatları artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NVN -- 3 Temmuz 2009; 18:37:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NVN
    4- Bana bu kadar zorluk çıkartıp türksel kamu almamama neden olan türkseldekilere ayrıca teşekkür ederim...

adamlar işe yaradı yani
  • Valla övmüşsün ama Aveayı.

Turkcellin tarifesi yer Avea Kamuyu..

35 liraya HER YÖNE 1200 dk..

Arkadaşlarım beni arayamayacaksa onların sorunu, geçsinler kamu turkcelle
  • Bence normal bir insana yeterde artar bu tarife. 30 TL ye daha ne olsun diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Valla övmüşsün ama Aveayı.

Aveayı övdüğüm yok. Aksine öğretmen ve kamu hatları kullanırken onlara da epey fatura ödedim.

Demek istediğim avea kamu arkadaş çevresi avealılardan oluşanlar için ÇOOOOK daha iyi türksele göre.

Ama çevrenizde avealı yoksa türksel kamu daha avantajlı. Arkadaşlarınızadeğer vermiyorsanız yada arkadaş çevreniz sınırlıysa tabiki sizin için türksel kamu daha iyidir.

• quote:

eğer genel arkadaş çevreniz avea kamuda ise aveanın kamu tarifesinin ücretsiz aranma avantajını anlamazsınız. turkcell de her yöne 1200dakika olabilir, tamam güzel bir tarife bunu da kabul ediyorum ama genel olarak sizi arayan insanlara da araması pahalı gelince bir yerden sonra siz aramak zorunda kalıyorsunuz ve bu da insanı bıktırıyor. kaldıki sen çaldır ben arayım mantığı yapan çoğu kişi için turkcell in 1200dakikası zor yeter. ama aveada arayan kişiye zaten ücretsiz olduğu için böyle bir sıkıntı ortaya çıkmaz!

• 250 dk gecip gecmediğimizi nasıl ogrenceğiz?Çetele tutmak istemiyorumda:)
  • aramayan aramasin diyenler komik geliyor bana. avea cogu kamu kurumunda santralleri bile ele gecirmis. idarecilerinin tamaminin kullanma zorunlulugu var. ben dahil herkes sulalesini avea kamu hatlari ile donatmis. standart kamu tarifesi kullanan biri turkcell aramak 60 kurus demek. benim icin gecmek icin yeter sart simdilik aradiklarimin arayanlarimin kamu tarifesinen gitmesi. ama pek mumkun gorunmuyor. telefon rehberinin %80'i kamu tarifesi. ayrica 250 dakika az diyenlere hesap kitap yapmalarini oneririyorum. aylik 50-60 lira fatura oduyorum ama 250 dakka toplamda bile konusmuyorum.
  • Trükcell kamuya geçersem

1- avea kamu daki arkadaşlarımna yazık olacak ve beni ücretsiz arayamayacaklar bunu düşünmek lazım

2- her ay 5 tl fazla vereceğim bunu da akıldan çıkarmamak lazım

3- Türkcell gibi ismini kazıkcell olarak maznumlaştırabileceğimiz bir firma nasıl böyle bir kampanya yapar diye ayrıca düşünmek lazım ( sırf avea nın en etkili tarifesini bitirmek için yani önce bu tarifeyi bitirip sonra alıştığı eski fiyatlardan devanmm etmek için )

herkes saygılar
    quote:

• Bu tarifeye geçmek için kamu kimliğine gerek olmayan bir yol buldum. Önce kamu kimliği olmadan sınırsız kamu tarifesine geçin, ardından her yöne kamu tarifesine internetten geçiş yapın. Sistem kabul ediyor bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.