Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE 1000 Dk 1000 SMS 2GB 19 TL (TTNET - Türk Telekom) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
758
Cevap
39
Favori
82.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumdan birçok arkadaşa bu konuda yardımcı oldum ve su an hepsi bu tarifeyi kullaniyorproblem yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Fatura ödemeye gittiğim zaman bu kampanya dikkatimi çekti.Bu AVEA TTNET TURKTELEKOM ortakligi yeni basladi sanirim.Sıcak bi tarife geldi bana.Değerlendirmek isteyenler için.Tarifenin ayrintilarina tam ulaşamadim ancak Turktelekom ofislerinden ayrintili bilgi alinabilir
     AVEA HER YÖNE 1000 Dk 1000 SMS 2GB 19 TL (TTNET - Türk Telekom)

Edit 1:Bu gün Avea TTNET Turktelekom ortak bayisine gittim.Gorevliler tarifeden bi baber.Hatta cok enteresan bi olay oldu.Gorevliye dün çektigim fotografi gosterdim(Konudaki resim)boyle bi tarifeniz varmi diye.Gorevli bilmedigini soyledi sonra bilgisayardan arastirma yapti.Donanim Habere girmiş o ara.Tamda benim açtigim konuya bakmis.Sen bu resmi internetten bulmuşsun galiba dedi baksana sendeki resmin aynisi burdada var gibi bi sey soyledi bende baktim abi bu konuyu ben actim zaten dedim.Velhasil kelam bulamadilar boyle bi paket ancak birde bu kagidi aldigim bayiye gidecegim bakalim onlar ne diyece

Edit 2 : Paket hakkında gerekli açıklamaları @enginemre1 hocam yaptı.Teşekkür ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: enginemre01

http://www.avea.com.tr/web/biz/KonusMesajlas/Tarifeler/Mobilisyerim

tarife bu arkadaşlar normalde kurumsal bir paket fakat en yakın türk telekom ofisine gittiğinizde gerekli yardımı size yapacaklardır... sadece türk telekom ofislerinden geçiş yapabilirsiniz.... sık sorulan sorulara gelelim..
    1.en az 12 ay taahhüt yapılması gerekiyor.
    2.faturalı bir paket
    3.adınıza sabit bir fatura bulunması gerekiyor (su,elektrik,internet vsvsvs...)
    4.işyeriniz olmasına gerek yok bireysel geçiş yapabilirsiniz....
    5.vodafone veya turkcell den numara taşıma yolu ile geçiş yapabilirsiniz..
    6. numara taşıma yöntemiyle geldiğinizde 1,5 tl vergi yeni hat alımı yaptığınızda 6.5 tl vergi ödeyeceksiniz yani en ucuz paket taşımaya 20,5 yeni alıma 26,5 tl...
    7. ttnet veya telekom abonesi iseniz satın almış olduğunuz paketin interneti 2 ile çarpılır... yani 19 tllik paketin normal içeriği 1000 dk her yöne 1000 mesaj her yöne ve 1gb internettir fakat , ttnet veya türktelekom abonesi iseniz x2 internet alırsınız ve paketiniz 1000 dk 1000 mesaj ve 2 gb internete yükselir....

aklıma gelen detaylar bunlar adana da ikamet eden ve tarifeye geçmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim....

****tek dikkat etmeniz gereken konu adınıza kayıtlı herhangi bir sabit fatura bulunacak(telefon,su,elektrik,doğalgaz vsvsvs).......

Edit 3: Gerçek broşür buymuş sanırım.Paketi Türk Telekom ofislerine sorun.Aveadakilerin haberi yok bu paketten.Broşürde işyeri sahipleri demiş ancak bireysel olarakta abone olabilirsiniz.

AVEA HER YÖNE 1000 Dk 1000 SMS 2GB 19 TL (TTNET - Türk Telekom)

Ben aynı dk,sms ve gb olarak eşsiz tarifede 29 Tl ödüyorum.Ayrıca TTNET ve Türktelekom abonesiyim.Bu tarifeye geçsem faturama ek bir ücret yansır mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: diablosvelos

Forumdan birçok arkadaşa bu konuda yardımcı oldum ve su an hepsi bu tarifeyi kullaniyorproblem yok yani

Hala geçiş yapılabiliyormu ? 12 ay sanırım taahhüt, faturasız istiyorum
  • @diablosvelos sağ olsun yardımcı oldu bu tarifeye geçmemde. Hiçbir sıkıntı yok, şuan kullanıyorum.
  • Beyler bir tarife lazım en az 1000 dk olsun biraz da sms olsun internete gerek yok. tavsiyeniz nedir ?
  • beyler 1000 dakika biraz da sms olsun internet olmasa da olur tavsiyeniz nedir ?
  • bende bu pakete geçmek istiyorum..yardym edecek yokmu? ?imdi ba?ka operatördeyim..zamanda az kaldy
  • quote:

Gecersiniiiiizzzzz

Pttcell liyim.Ben nasıl geçicem geçebilir miyim...
  • quote:

Merhaba turkcell de 2 adet hattım var bu tarifeye geçmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? İst. Sultanbeyli'de turktelekom'a sordum sadece işyeri sahipleri geçebilir dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesido

bende bu pakete geçmek istiyorum..yardym edecek yokmu? ?imdi ba?ka operatördeyim..zamanda az kaldy
    quote:

Orijinalden alynty: mesido

bende bu pakete geçmek istiyorum..yardym edecek yokmu? ?imdi ba?ka operatördeyim..zamanda az kaldy

Özel Mesaj yolladym konu ile alakaly Detaylar ve geçi? konusunda yarymcy olurum size
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    hocam ben aveaya yeni gwçtim bugun ilk gün ama söz yazıp gönderdim 24,5 tl lik tarifeyi kullanmaya başladım.

bu 19 tl lik tarifeye geçme şansım var mı hala ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

hocam ben aveaya yeni gwçtim bugun ilk gün ama söz yazıp gönderdim 24,5 tl lik tarifeyi kullanmaya başladım.

bu 19 tl lik tarifeye geçme şansım var mı hala ?

yine operatör değişikliği gerekli :)
    Şu haliyle, yani avea kullanıcısı olarak 25 TL ye kampanyaya dahil oluyorsunuz. Yeni abone ve hat taşıma işlemlerinde 19 TL tarife bedeli
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam, teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifeyi yapmışlar ama o kadar yönden kısıtlamışlar ki yani operatör değiştirmeyi düşünüyorum artık ama geçeceklerim de aynı lacivertler.

Bugün TürkTelekom ofisine gittim kapılarına her yere Avea logoları basmışlar, duvarlarda afişleri var gel gör ki 20 dk sıra bekledikten sonra çalışan hanım henüz bu çalışmaya başlamadıklarını daha sonra işlemleri yapabileceklerini söyledi,en azından bilginiz var mı yönlendirmek için dedim yok dedi bir avea bayiiye gidin orada yardımcı olurlar dedi.

Neyse 500 metre sonraki avea bayiiye gittim, bana böyle bir tarife olduğunu ama sadece kurumsal müşterilerin katılabileceğini söylediler, bu yüzden bana 26 ve 29 liralık iki tarifeyi tanıttı bunlara geçmemi önerdi.Tarifeye bireysel katılımın olduğunu bildiğimi söyledim o zaman avea-türk telekom ortak ofisine gidin dedi.

Oradan çıktım 2 kilometre daha yürüdüm avea-türk telekom ortak ofisine geldim 4 hanım çalışan vardı.Böyle bir kampanya varmış katılmak istiyorum dedim hepsi birbirine bakarak yok öyle bir tarife tarzında bana yine başka fiyatlarda,başka koşullarda tarifeler saymaya başladılar.Neyse sonra biri aaa galiba bize eğitimde böyle birşey anlatmışlardı dedi ve önündeki bilgisayardan bakmaya başladı yaklaşık 15 dk bekledim ofisin içinde sonunda tarifeyi buldu işte adınıza faturanız olması gerekiyor dedi ya da yeni numara almam gerektiğini söyledi , benim üzerime kayıtlı fatura yok annemin üzerine geçirin hattı dedim olmaz dediler, yeni numarayı da ben istemedim sonuçta 6-7 yıllık hat, numaramı taşıyıp geri dönsem olur mu dedim ona da 90 gün giremezsiniz dedi dönükten sonra o zamana kadar da tarife biter dedi.

Yani işten çıkmamla birlikte yaklaşık 2 saatimi harcadım yine de geçemedim tarifeye.

He ben de koşulları sağlamıyor olabilirim ancak şunu gördüm herkesin derdi bunu nasıl kebilirim olmuş.Koskoca firmasın 19 liraya verebildiğin tarifeler var ancak benim gözümün üstünde kaşım var diye aynı koşullara 30 lira ödemem gerekiyor açıkçası doğru bulmuyorum.

• Taahütsüz böyle çok iyi faturasız alternatif var..

Kolay 2 GB Paketi ile Her Yöne 400 DK, Her Yöne 2000 SMS ve 2 GB Cepten İnternet sadece 20 TL!

Kolay 2 GB Paketi’nden hemen faydalanmak için son 30 gün içinde yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak Avea’ya gelmiş olmanız yeterli!

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Kolay2GBYeniMusteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 28 Ağustos 2015; 1:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Taahütsüz böyle çok iyi faturasız alternatif var..

Kolay 2 GB Paketi ile Her Yöne 400 DK, Her Yöne 2000 SMS ve 2 GB Cepten İnternet sadece 20 TL!

Kolay 2 GB Paketi’nden hemen faydalanmak için son 30 gün içinde yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak Avea’ya gelmiş olmanız yeterli!

Sadece taahhüt olayı cazip. Yine sonuç olarak GSM hattı iptal etmek gibi bir durumumuz yok dönem içinde
    Dakika sıkıntı olmaaz ise tercih edebilirsiniz

• Kurumsal olarak Turkcellden Avea'ya bu tarife için geçtik hemde çok yüksek fiyatları Turkcell'in ondanda kurtulmuş olduk . Her Yöne 1000 DK 1000 SMS 2 GB İnternet 20 Lira . Fiyat gerçekten iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Taahütsüz böyle çok iyi faturasız alternatif var..

Sadece taahhüt olayı cazip. Yine sonuç olarak GSM hattı iptal etmek gibi bir durumumuz yok dönem içinde
    Dakika sıkıntı olmaaz ise tercih edebilirsiniz

ben turkcell'den buna geçsem telsiz vergisi keserler mi ki ? 20 tl yükleyerek kurtulabilecek miyim diye düşünüyorum da

• Telsiz vergisi 1,50 TL aylık olarak her operatör de alınır ki devlete ödenen ücrettir. yani 20,5 TL dir aylık ödeyeceğiniz rakam.
    başka ücret ödemezsiniz

@demirdemirel @maremkurt ve @neomendoza isimli arkadaşların hat geçişlerini tamamladık. hatlarını sorunsuz olarak kullanıyorlar. geçiş yapmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşırsa yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 30 Ağustos 2015; 23:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

Telsiz vergisi 1,50 TL aylık olarak her operatör de alınır. yani 20,5 TL dir aylık ödeyeceğiniz rakam.
    başka ücret ödemezsiniz

cevap için teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.