Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE 1000 Dk 1000 SMS 2GB 19 TL (TTNET - Türk Telekom) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
39
Favori
82.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.avea.com.tr/web/biz/KonusMesajlas/Tarifeler/Mobilisyerim

tarife bu arkadaşlar normalde kurumsal bir paket fakat en yakın türk telekom ofisine gittiğinizde gerekli yardımı size yapacaklardır... sadece türk telekom ofislerinden geçiş yapabilirsiniz.... sık sorulan sorulara gelelim..
    1.en az 12 ay taahhüt yapılması gerekiyor.
    2.faturalı bir paket
    3.adınıza sabit bir fatura bulunması gerekiyor (su,elektrik,internet vsvsvs...)
    4.işyeriniz olmasına gerek yok bireysel geçiş yapabilirsiniz....
    5.vodafone veya turkcell den numara taşıma yolu ile geçiş yapabilirsiniz..
    6. numara taşıma yöntemiyle geldiğinizde 1,5 tl vergi yeni hat alımı yaptığınızda 6.5 tl vergi ödeyeceksiniz yani en ucuz paket taşımaya 20,5 yeni alıma 26,5 tl...
    7. ttnet veya telekom abonesi iseniz satın almış olduğunuz paketin interneti 2 ile çarpılır... yani 19 tllik paketin normal içeriği 1000 dk her yöne 1000 mesaj her yöne ve 1gb internettir fakat , ttnet veya türktelekom abonesi iseniz x2 internet alırsınız ve paketiniz 1000 dk 1000 mesaj ve 2 gb internete yükselir....

aklıma gelen detaylar bunlar adana da ikamet eden ve tarifeye geçmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim....

****tek dikkat etmeniz gereken konu adınıza kayıtlı herhangi bir sabit fatura bulunacak(telefon,su,elektrik,doğalgaz vsvsvs).......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginemre01 -- 12 Ağustos 2015; 22:50:31 >

• yeni hat alsak ama numaramız aynı kalsa olmaz mı? öyle bir şey mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

yeni hat alsak ama numaramız aynı kalsa olmaz mı? öyle bir şey mümkün mü?

numara taşıma işlemi olmuş oluyor bu olay :) vodafone veya turkcell abonesi iseniz numara taşıma yaparak ve 12 ay taahhüt ile kampanyadan yararlanmanız mümkün... veya yeni faturalı bir numara ile ve 12 ay taahhüt ile yararlanmanız mümkün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginemre01

http://www.avea.com.tr/web/biz/KonusMesajlas/Tarifeler/Mobilisyerim

tarife bu arkadaşlar normalde kurumsal bir paket fakat en yakın türk telekom ofisine gittiğinizde gerekli yardımı size yapacaklardır... sadece türk telekom ofislerinden geçiş yapabilirsiniz.... sık sorulan sorulara gelelim..
    2.faturalı bir paket
    6. numara taşıma yöntemiyle geldiğinizde 1,5 tl vergi yeni hat alımı yaptığınızda 6.5 tl vergi ödeyeceksiniz yani en ucuz paket taşımaya 20,5 yeni alıma 26,5 tl...
    7. ttnet veya telekom abonesi iseniz satın almış olduğunuz paketin interneti 2 ile çarpılır... yani 19 tllik paketin normal içeriği 1000 dk her yöne 1000 mesaj her yöne ve 1gb internettir fakat , ttnet veya türktelekom abonesi iseniz x2 internet alırsınız ve paketiniz 1000 dk 1000 mesaj ve 2 gb internete yükselir....

aklıma gelen detaylar bunlar adana da ikamet eden ve tarifeye geçmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim....

****tek dikkat etmeniz gereken konu adınıza kayıtlı herhangi bir sabit fatura bulunacak(telefon,su,elektrik,doğalgaz vsvsvs).......

Konunun ilk mesajına eklenmeli bu yazı. Yeminle aradığım şeyi başta ararken konunun sonunda buldum

Özet için teşekkürler

• Avea 24.5 luktarif bu ay bir yılı doldurdu zannedersem 36 olmuş. Avea veya diğerleri eski abonelerinin sevindirmek yerine yenileri ödüllendiriyorlar. Eskilere nispet yapar gibi kampanylaar yapıyorlar. Avea'ya verdim veristirdim. Bakalım sonuç ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _oSo_ kullanıcısına yanıt
    konu ile ilgili merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.... ciddi anlamda fiyat/performans oranı yüksek bir paket-kampanya kendi çevreme eşime dostuma gönül rahatlığı ile önerebiliyorum, ayrıca avea hat sahipleri için ttnet internet bağlantılarında güzel indirimler yapılıyor ve yapılmaya devam edecek yani ttnet bağlatmayı düşünen veya kullanıp taahhütü bulunmayan aboneler için avea kullanmak daha avantajlı hale geldi ve gelmeye devam edecek.....
  • enginemre01 E kullanıcısına yanıt
    İnternetin 2 ile çarpılması için TTNET yada Turk telekom aboneliği ne gerek yok

• Adımıza sabit bir fatura olması kötü oldu. Ne için böyle bir şart getirmiişler anlam veremedim ben
  • diablosvelos D kullanıcısına yanıt
    Pocell' den geçiş yaptırılıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet sinirsiz mi?

• paket ve fiyat çok çok iyi
    ama işte çekmiyor bizim şirketten :(
  • 4 gb internetli, daha 5 ay taahhutu olan kamu Mega tarifesinden gecebilirmiyiz

• radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsiniz ama taahhut cezası yansır karşı operatorde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

yeni hat alsak ama numaramız aynı kalsa olmaz mı? öyle bir şey mümkün mü?

numara taşıma işlemi olmuş oluyor bu olay :) vodafone veya turkcell abonesi iseniz numara taşıma yaparak ve 12 ay taahhüt ile kampanyadan yararlanmanız mümkün... veya yeni faturalı bir numara ile ve 12 ay taahhüt ile yararlanmanız mümkün...

gsmobile kullanıyorum hocam ben avea altyapısında. o yüzden dedim oluru var mı acaba numaramız değişmeden diye ancak yok gibi.

• quote:

2.faturalı bir paket

5.maddeyi biraz daha açmak istiyorum... dışardan gelenler için eko paket 19 tl ama mevcut avea aboneleride isterse bu tarifeye geçiş yapabiliyor ancak 25 tl ile..

Mevcut Avea tarifelerini kullanan müşterilerimiz, 12 ay taahhüt vererek tarifelerden aşağıdaki fiyatlarla yararlanabilirler:
    Mobil İşyerim Eko Tarifesi 25 TL
    Mobil İşyerim Süper Tarifesi 35 TL
    Mobil İşyerim Maksi Tarifesi 45 TL
    Mobil İşyerim Ultra Tarifesi 55 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 13 Ağustos 2015; 14:22:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

1 ay önce avea dan türkcell e geçtim. Acaba başka operatörden geçiş 90 gün mü?

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.Çünkü yasal olarak 90 gün;fakat 30 gün sonra da cezasız geçilebiliyor dendi bana turkcell bayisinden

• dersolog D kullanıcısına yanıt
    Hayır bu durumda bir sure yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dersolog

quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

1 ay önce avea dan türkcell e geçtim. Acaba başka operatörden geçiş 90 gün mü?

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.Çünkü yasal olarak 90 gün;fakat 30 gün sonra da cezasız geçilebiliyor dendi bana turkcell bayisinden

İstediğiniz zaman tahahhütünüz yok ise cezai bedel ödemeden geçiş yapabilirsiniz. isterseniz 1 gün olsun isterseniz 1 saat

Tarife detayları yukarıdaki gibidir.
    Halihazırda Avea ve Avea altyapısını kullanan müşteriler ( Bimcell,Fenercell,Pocell vs. ) Tarifeye "6 TL FARK ÖDEYEREK" geçebilirler.

Başka operatörden geçiş yapanlar ve yeni hat alacaklar için bedeller yukarıdaki linkteki gibidir.

Gaziantep Kurumsal müşteri temsilciyim. Gaziantep ili içerisinde geçiş yapmak isteyenlere geçiş konusunda yardımcı olabilirim. Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 13 Ağustos 2015; 20:18:53 >

• Frobisher kullanıcısına yanıt
    İnternet sınırsız değil,limitinde duran tarifeler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: diablosvelos

İnternet sınırsız değil,limitinde duran tarifeler bunlar

sınırsız hangi tarife var ki, woops dışında?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.