Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
4
Favori
84.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeşil sahaların efsane isimlerinden GS'LI METİN OKTAY için özel olarak bestelenmiş TÜRK SANAT MÜZİĞİ MAKAMINDA ŞARKI;

    w w w.y*u-t*be.com/watch?v=cLjXcH8KNx4&feature=related

    SÖZ ve BESTE : Yıldırım GÜRSES


    Keyifli Dİnlemeler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 30 Kasım 2010; 9:13:04 >
  • GsMobileda hem avea içi hem de her yöne sms yapabilme şansımız var mı ?
    Çok acil lazım oldu da.
  • Tamamdır hallettim.
  • tüm galatasaraylı kardeşlerime selamlar

    benim sorunum gsmobile ile ilgili değil ama bunca galatasaraylıyı bir arada bulmuşken gsbonus ile ilgili birkaç sorum var, kullananlardan deneyimlerini ve tavsiyelerini bekliyorum.

    malum nedenlerden dolayı ben de gsbonus kredi kartı almak durumundayım, garanti ve denizbanktan birinden başvuru yapmamız gerekiyor. açıkcası şikayetvardaki garanti bankası yorumlarını okuyunca pek bulaşmak istemiyorum garantiye. peki bu denizbank üniversite öğrencilerine gsbonus kredi kartını kefilsiz,şartsız veriyor mu? limiti ne kadar oluyor? yıllık ücreti ne kadar? başvuru onayı ve kartın gelmesi kaç günü buluyor?

    gsbonus kullananlar cevaplarsa sevinirim.
    saygılar
  • arkadaslar ben nasıl konu açacagım bırısı bılgılendırırmı yenı uyeyım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piril.reyis

    tüm galatasaraylı kardeşlerime selamlar

    benim sorunum gsmobile ile ilgili değil ama bunca galatasaraylıyı bir arada bulmuşken gsbonus ile ilgili birkaç sorum var, kullananlardan deneyimlerini ve tavsiyelerini bekliyorum.

    malum nedenlerden dolayı ben de gsbonus kredi kartı almak durumundayım, garanti ve denizbanktan birinden başvuru yapmamız gerekiyor. açıkcası şikayetvardaki garanti bankası yorumlarını okuyunca pek bulaşmak istemiyorum garantiye. peki bu denizbank üniversite öğrencilerine gsbonus kredi kartını kefilsiz,şartsız veriyor mu? limiti ne kadar oluyor? yıllık ücreti ne kadar? başvuru onayı ve kartın gelmesi kaç günü buluyor?

    gsbonus kullananlar cevaplarsa sevinirim.
    saygılar


    Dostum,şikayet var sitesinde Garanti Bankası fazla şikayet almış olabilir ama ben de sevmem Garantiyi çok havalılar ama adamların gariban müşteriye ihtiyaçları yok ve başından atmak için de gayret ederler.Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim kurallara göre hareket eden bir bankadır.
    Her banka gibi yıllık kart ücreti alır benden almasa da :)) Çünkü ben iptal ettirmek istedim,siz bizim için değerli müşterisiniz deyip kart ücretini iptal ettiler.

    GS Bonus kartımın ise yıllık kart ücreti henüz belli değil,bu ay belli olur,çünkü kampanya ile almıştım ilk çıktığında,o kampanya da ilk yıl kart ücreti yok kampanyası idi.

    Zaten GS Bonus yıllık kart ücretinin kulübe katkı olduğunu söylediler,kurcalamayacağım bu yüzden,varsın kulübe destek olsun,zaten kredi kartına verilen indirimler,taksitler gibi kazanımlarla yıllık kart ücretinden fazlasından daha çok kazancım oluyor.45 TL yi hayli hayli çıkarıyorum yani.

    Garanti GS Bonus alma olayına gelince,maluım zaten bankanın iyi bir müşterisi olduğum için sanırım benim almam çok kolay,bunda garip bir durum yok.Garanti.com.tr den şifremle girdim,kart başvurularından GS Bonus'ü seçtim,gelen ekranda da şeklindn ve tasarımından dolayı GS Bonus Gold'u seçtim.Çünkü bence Gold daha hoş.Tasarımı bence Galatasaray'a daha çok yakışıyor.
    GS Bonus Gold'un Gs Bonus Classic'den farkı yıllık kart ücretinin 5 Tl fazla olması ve bazen bazı bonus puan kampanyalarında biraz daha fazla puan kazandırması.

    Birde bilet alırken classic'e göre daha fazla bilet alma şansı verilebilmesi ama bu her zaman geçerli değil.

    Bazıları demiş ki GS Bonus Gold olursa limiti daha fazla oluyor,öyle olduğunu sanmıyorum çünkü GS Bonus Classic kullanan arkadaşımın limiti Gold kullanan bir arkadaşımdan oldukça fazla mesela.Kart limitleri sizin başvurularınız sonucu aylık gelirinize göre değişiyor.Tabi Garanti bu gelirinizi belgelemenizi istiyor.

    Eğer Galatasaray Bonus kredi kartı almak istiyorsanız eğer daha önce Bonus kartınız yoksa yada garanti bankasında aktif hesabınız yoksa mutlaka şubeden başvuru yapmalısınız,form doldurmalısınız ve GS Bonus'ü seçmelisiniz,seçerken Classic mi Gold mu da seçmelisiniz.Eğer zaten Bonus kartınız varsa yada zaten garanti bankasında bir hesabınız varsa internetten garanti şifrenizle girerek GS Bonus ü ve şeklini de seçerek başvurunuzu yaparsınız.

    Ben internetten başvurdum ve sanırım 5 gün sonra geldi.

    Garanti müşterisi olmasanız bile siteden numaranızı bırakarak kendinizi arattırabiliyorsunuz,tabi sıra size geldiğinde sizi arayabiliyorlar.

    Denizbank da ise işlemlerin daha kolay olduğu ve şansın daha fazla olduğu söyleniyor.Onda da sitesine mutlaka girip inceleyiniz.

    GS Bonus kartların diğer Bonus kartlardan hiç bir eksiği yok fazlası var.Her bonus kampanyasında geçerli.

    Fazlasına gelince,her alışverişinizde kulübe faydası oluyor,(oluyormuş.)

    Galatasaray ürünleri alırken özel indirimler ve fazladan puanlar kazanıyorsunuz.

    Artık maçlara bilet bulmak zor,öncelikle GS Bonus olanlara bilet veriliyor.Forumlardan takip ederseniz,Gs Bonus olmayanlar bazen bilet alamayabiliyor bulamayabiliyorlar.

    Ben zaten Bonus kart kullanıyordum,onu attım kenara bütün alışverişlerimde,2 TL lik alışveriş yapsam bile GS Bonus kullanıyorum,hem kulüp kazansın hemde devlete KDV girsin,katma değerden devlet kazansın.Hem de ay sonu şifremle hesabıma girip o ay ne kadar alışveriş yapmışım,giderim ne takip ediyorum.

    Zaten kredi kartı kullanıyorsanız ve kullanacaksanız GS Bonus kullanın,kulüp de kazansın.1-2 yıl sonra yıllık kart ücretini iptal ettirmenin bir çok yolu var.Bunların taktikleri çözümleri bu forum sitesinde de var,yazılmış,başka yerlerde de var.

    Not:GS Bonus başvurusu yaparken tavsiye eden bölümüne benim kart numaramı yazarsanız 5 TL puan kazanıyormuşum.Çok manyak bir kart numaram var,bütün rakamlar 2 ve 1 .




  • işte garanti ile denizbanktaki fark başvuru sırasında gelir belgesi istemesiyle çıkıyor sanırım. öğrenci olduğum için denizbanktan başvuru yaparım artık. öğrenciye gold platinum gibi kart vermezler sanıyorum, classic olanına başvururum. yıllık ücret galatasaraya gidecekse tamam ama bankaya ödemek istemem. iş bankası işte üniversiteli kartını kullanıyorum, herhangi bir ücret kesintisi yapmıyorlar hem kredi kartımdan hem de vadesiz hesabımdan. denizbankın internet sitesinden başvuru kısmında (https://www.denizbank.com/TR/Kredi_Kartlari/basvuru/ ) Mevcut Kredi Kartlarınız kısmına iş bankası kartımı belirtsem mi belirtmesem mi acaba? hangi durumda başvurum kesin olarak onaylanır? ayrıca kartın limitini de soruyorlar ilk aldığımda 200 liraydı şimdi oldu 1500 lira. düşük belirtsem gs bonus kartım daha yüksek limitle gelir mi acaba? taktiklerinizi bekliyorum, kesin onay için yol yordam gösterin lütfen.. galatasaray sevdası neler yaptırıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: piril.reyis

    işte garanti ile denizbanktaki fark başvuru sırasında gelir belgesi istemesiyle çıkıyor sanırım. öğrenci olduğum için denizbanktan başvuru yaparım artık. öğrenciye gold platinum gibi kart vermezler sanıyorum, classic olanına başvururum. yıllık ücret galatasaraya gidecekse tamam ama bankaya ödemek istemem. iş bankası işte üniversiteli kartını kullanıyorum, herhangi bir ücret kesintisi yapmıyorlar hem kredi kartımdan hem de vadesiz hesabımdan. denizbankın internet sitesinden başvuru kısmında (https://www.denizbank.com/TR/Kredi_Kartlari/basvuru/ ) Mevcut Kredi Kartlarınız kısmına iş bankası kartımı belirtsem mi belirtmesem mi acaba? hangi durumda başvurum kesin olarak onaylanır? ayrıca kartın limitini de soruyorlar ilk aldığımda 200 liraydı şimdi oldu 1500 lira. düşük belirtsem gs bonus kartım daha yüksek limitle gelir mi acaba? taktiklerinizi bekliyorum, kesin onay için yol yordam gösterin lütfen.. galatasaray sevdası neler yaptırıyor


    yukarı, güncel, ne olacak bu galatasarayın hali




  • Avea kamudan aranmak avea içi mi her yöneden mi gider
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    Avea kamudan aranmak avea içi mi her yöneden mi gider

    Tarifenin tam ismini verebilirmisiniz,hangi kamu tarifesi?
  • 1250 avea içi 250 her yöne olan 30 tl
  • GSMobile Eski açık tarifesindeki hattımı tarifedeki süreleri bitiremediğim gerekçesiyle aveaya taşımış bulunmaktayım.
  • formam dün geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: papi40

    formam dün geldi

    hayırlı olsun, benimki halen gelmedi
  • bugün tel geldi gsm m.h. den kaydım alınmış göndereceklermiş kısa sürede, zaten süre yeterince uzadı hangi kısadan bahsediyolarsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    yeni tarife kral olmuş hakkaten

    heryöne 150 dakika konuşma + heryöne 150 sms
    15 TL

    + bu tarifeyi kullananlar arası sınırsız görüşme

    http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturali_15lik.aspx


    bu tarifeyi düşünmüyor değilim aslında.Sınırsız konuşma tüm taraftar hatları ile diye biliyordum yanılıyormuyum




  • doğru
  • arkadaslar şimdi benim tarifem "HER YÖNE 240". Ben şimdi 15'lik tarifeye geçersem taksitlendirmiş olduğum "31,78 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12,26 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti, toplamda 44,04 TL'lik yeni abonelik vergisi", yeniden mi başlıyacak yoksa kaldığı yerden devam mı edecek. Birde benim fatura kesim tarihim "27.11.2010" şuan 15'lik tarifeye geçersem, aralık ayı içinde kullandığım HER YÖNE 240lık tarife 15'lik tarifenin üzerine mi ilave olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    Avea kamudan aranmak avea içi mi her yöneden mi gider ?


    Tarifeniz Avea Kamu Heryöne tarifelerinden 1250 dakika avea yönüne + 250 dakika diğer yönlere olmak üzere toplamda 1500 dakika içeren tarifeydi yazışmalarımızdan anladığım kadarıyla.

    Avea'nın kendi hatlarından kendi tarifelerinden Avea yönü yazan dakikalar Taraftar hatlarını da içermekte.Yani avea hatlarından taraftar hatları arandığında Avea yönüne dakikalarınızdan düşer.Çünkü taraftar hatları Avea hatları olarak geçer ama bazı istisnaların da bulunduğunu bilmenizi isterim.
    Şimdi burda bu istisnaları toparlayıp uzun uzun yazmak malesef mümkün değil ama bilmeniz gereken her tarife için bu konuda emin olmak ve kesin bilgiye ulaşmak gerektiğidir.

    Sizin bahsettiğiniz tarifede de,eğer taraftar hatlarını aradığınızda,avea yönüne olan 1250 dakikadan düşer,diğer yön aramalarından eksilme olmaz.
    Bu konudaki bu bilgimi son kez Avea müşteri hizmetlerini arayarak da teyit ettirip buraya cevap olarak yazdım.

    Bu arada her zaman yaşadığım gibi Müşteri Hizmetlerini aradığımda yine bildik sahnelerden birini yaşadım,telefona çıkan bayan,önce diğer yçn dakikaları olan 250 dakikadan düşeceğini söyledi,çünkü taraftar hatları ayrı bir operatördür dedi,ben de öyle ama Avea'ya bağlı sanal operatör olarak geçmekte,ben daha önce de aynı durumu yaşamıştım ve o zaman taraftar hatlarını aramak avea yönünden düşer denmişti dedim.
    Kesin bilgiyi verebilmeniz için lütfen bulunduğunuz çalışma ortamında gerekli bilgi alışverişini yapabilirmisiniz,çünkü bence yanlış bilgi veriyorsunuz dedim.
    Bayan biraz bekleteceğim dedi,geri döndü ve özür dileyerek bilgiyi düzeltiyorum dedi ve 250 dakika diğer yönden değil,1250 dakika Avea yönlerinden düşeceğini söyledi.

    Bu yazdığım yazıda bilgilendirmede olduğu gibi,eğer taraftar hatlarında avea yönü yazıyorsa bir tarife de,tüm taraftar hatlarını ve tüm avea hatlarını içerir.
    Eğer sadece kendi sanal operatörü yönüne diyorsa mesela sadece GS Mobile diyorsa,o zaman Avea hatlarını içermez,diğer taraftar hatlarını da içermez,sadece GS Mobil operatörü hatlarını içerir.

    Aynı şekilde Avea tarifelerinden herhangi birinde,tüm avea yönleri diyorsa,bu yönler taraftar hatlarını da içerir,ama bazı tarifelerin detaylarında taraftar hatlarını içermemektedir yazabilir,bu uyarılara dikkat ediniz.




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.