Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
4
Favori
84.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrc71

    Yeni faturalı GS Mobile hat almak istiyorum...

    Özel numara bulma şansım varmı?

    Plaka numarası olur 1905 takımın kuruluş tarihi olur...



    Tabiki mümkün,bu konuda bilgisi olan oldukça çok kişi var zaten bu sitede.Çünkü bu tür özel numaraların satışı çok yaygın.Burada linkini vermek yasakmı bilemiyorum,yasaksa özür dilerim.

    Özel numara satışı konusunda 2 site çok populer: sahibinden.com ve gittigidiyor.com

    Sahibinden.com dan mesela bir 1905 numara satılı linki vereyim,ordan gir,gerisi çorap söküğü gibi gelir.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-numaralar-avea-cimbomlulara-ozel-numara-507-366-1905/detay?

    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=numara&c=880

    Ayrıca eğer istanbuldaysan bazı bildiğim yerler var özel numara satan ama gödüğüm kadarıyla aynı tipteki numaralar bazen sitede daha ucuza satılıyor,bazende pahalı satılabiliyor.Yani bayiden bulmak her zaman daha ucuza gelecek diye birşey yok.




  • Oradaki numaralar normal hat numaraları..

    Ben GSMOBILE hattı için numara bakıyordum :)

    Hiç bir yerde bulamadım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrc71

    Oradaki numaralar normal hat numaraları..

    Ben GSMOBILE hattı için numara bakıyordum :)

    Hiç bir yerde bulamadım...


    Ben olsaydım şimdi anlatacağım taktiği yapardım,yaptım da:

    Avea olmayan operatörden;yani vodafone yada turkcell'den faturasız hat alırdım.Daha sonra da bu hattı Avea yada GSmobile operatörüne taşırdım.Çünkü,numara taşımanın sağladığı avantajlar düşünüldüğünde aslında numarayı başka operatörden alıp,gerekli yasal süreyi de doldurduktan sonra diğer operatöre geçmenin çok avantajları oluyor.Bu konuları ve tarifeleri kampanyaları iyi takip edenler bilirler ki,yıllarca aynı operatörü kullanan kişi,başka operatörden gelen kişiden daha az avantajlı birçok kampanyalı tarife konusunda.

    Artık,birçok kampanyalar,düşük tarifeler,fırsatlar genellikle numarasıyla başka operatörden gelenlere veriliyor.Amaç abone kazanmak ve diğer operatörün abonesini kapmak.

    Numarasını taşıyarak gelenlere sağlanan avantajların zaten abonesi oldukları operatörce kendilerine verilmeyen arkadaşların tepkisine bu sitede çok sık şahit oluyoruz.

    Yani,o numaralar GS Mobil numaraları değil ki diye üzülme,aksine sevin,çünkü o numarayı taşıdığında daha çok avantajlı oluyorsun.

    Sırf bu avantajlar yüzünden,avealılar,durup dururken numarasını başka operatöre taşıyıp,tekrar geri taşıyorlar ki numara taşıyanlara verilen avantajlardan yararlanalım diye.Biz bu taktiği sık sık anlattık zaten.

    Bu taktik sadece Avea için geçerli sayılmaz,hepsi için geçerli ama bazen operatörlerin bu taktiği engellemek için bazı kampanyalarda detaylarda okuduğumuzda bulabileceğimiz maddeleri,uyarıları olabiliyor.Mesela Avea Süper Kamu-Numarasını taşıyanlar konusunda böyle bir durum mevcut.Numarasını başka operatöre taşıyıp geri gelenlere süre bazlı bir kısıtlama var.




  • ben hattımı gsmobile tasıyarak 12 ay boyunca ayda 200dk heryone kazanmıs oldum. hat tasımak cok daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    ben hattımı gsmobile tasıyarak 12 ay boyunca ayda 200dk heryone kazanmıs oldum. hat tasımak cok daha mantıklı.


    Son bir senedir 50 ye yakın tanıdığımı bizzat işlemlerinin başında olarak Avea (GS Mobil) e taşımışımdır,bunların 40'ının ön kodu başka operatöre aittir,yani ya Vodafone den ya Turkcell den gelmişlerdir.Geri kaan 10 avea numarasını da başka operatöre taşıyıp,tekrar avea ya taşıyarak numara taşıma avantajlarını sömürmüşüzdür.Avantaj avantajdır...Kafayı kullanmak lazım.. Akkılllı ollll ! :))
  • arkadaşlar faturamda sms alma diye bi ücret var ayrıntı istedim gördümki gece 3.52 . 4.01 , 4.15 de üç tane mesaj almışım 9220 den nedir bu servis nette aradım bulamadım gerçekten canım sıkıldı çözemedim gitti mesaj başı 1.391608 ücret yazmış 4 küsür param boşuna gitmiş bilenlerden yardım bekliyorum

    heralde bilgi servisleri fal gibi bişey olması lazım çok da pahalı bi hizmetmiş konuşurken hiçbişeye basmamak gerek bu avea da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1010ur -- 16 Şubat 2011; 19:53:23 >
  • arkadaşlar 30 tl yükledim ve gece9-sabah9 arası 200dk kazandım. peki kalan dk ları nasıl ogrenecez. birde numara tasıdıgım ıcın her yone 200dk kazandım. bundada kalan dk ları nasıl ogrenıyoruz. ayrıxa sanırım aksam 9 san sabah 9 a kadar yaptıgım gorusmeler hedıye 200 dk dan dusmez umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onururgu

    arkadaşlar faturamda sms alma diye bi ücret var ayrıntı istedim gördümki gece 3.52 . 4.01 , 4.15 de üç tane mesaj almışım 9220 den nedir bu servis nette aradım bulamadım gerçekten canım sıkıldı çözemedim gitti mesaj başı 1.391608 ücret yazmış 4 küsür param boşuna gitmiş bilenlerden yardım bekliyorum

    heralde bilgi servisleri fal gibi bişey olması lazım çok da pahalı bi hizmetmiş konuşurken hiçbişeye basmamak gerek bu avea da


    Operatörle ilgisi çok az senin meselenin,kullandığın servis diğer operatörlerde ya az pahalıdır ya az ucuzdur.Bu konularda dikkatli olmalı tüketici.Bir ara hattım ile kardeşim FLASH TV deki bilgi yarışmasına atlamış,mesela orda soruyor kız,Türkiye'nin başkenti neresidir?Hemen cevabını şuraya SMS at 10 bin TL senin olsun diyor ve sorunun cevabı için son dakika son dakika diye diye nerdeyse 1 saat süre veriliyor.Tabi bizim birader saf ya,hemen o gece tüm sorulara atlıyor,ne kadarda kolay soruyorlar diyor.Tabi bilenler arasından çekilişle 10 bin tl verildiği için bizimkisi parayı hak edemiyor.Olan o gece hattıma yazılan 12 TL mesaj parasına oluyor.Toplasan en fazla 3 sms atmış.Çekilişle parayı kazanana gelince:yok öyle biri,uydurma bir isim soy isim söylüyorlar,yok öyle biri,bari tanıdıklarına versinler kanaldan desen,öylede de değil.Hasan Karahasan kazandı diyorlar ama öyle biri yok asla.Bu da bizden size bir bilgi....


    quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    arkadaşlar 30 tl yükledim ve gece9-sabah9 arası 200dk kazandım. peki kalan dk ları nasıl ogrenecez. birde numara tasıdıgım ıcın her yone 200dk kazandım. bundada kalan dk ları nasıl ogrenıyoruz. ayrıxa sanırım aksam 9 san sabah 9 a kadar yaptıgım gorusmeler hedıye 200 dk dan dusmez umarım.


    9333 ü arayarak yada gsmobile.com.tr online işlemlerden bir denedin mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 23 Şubat 2011; 2:24:21 >




  • Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    arkadaşlar 30 tl yükledim ve gece9-sabah9 arası 200dk kazandım. peki kalan dk ları nasıl ogrenecez. birde numara tasıdıgım ıcın her yone 200dk kazandım. bundada kalan dk ları nasıl ogrenıyoruz. ayrıxa sanırım aksam 9 san sabah 9 a kadar yaptıgım gorusmeler hedıye 200 dk dan dusmez umarım.


    9333 ü arayarak yada gsmobile.com.tr online işlemlerden bir denedin mi?

    9333 aramak ucretsızmı. birde verdıgın adres dırek aveaya yonlendırıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit
    9333 aramak ucretsızmı. birde verdıgın adres dırek aveaya yonlendırıyor

    9333'ü aramak ve hediye dakikalar dahil kalan bakiyelerinizi öğrenmek ücretsizdir,konuşma kaç dakika sürerse sürsün farketmez.Kaç kere arasanız arayın farketmez.

    Taraftar hatları için de 9333 geçerlidir,taraftar hatları Avea'ya bağlı sanal operatörlerdir ama birçok konuda tarife ve stratejiler taraftar hatlarından sorumlu kulüp yöneticileri ile karşılıklı görüşme ve anlaşmalar çerçevesinde Avea tarafından belirlenir.

    Taraftar hatları konusunda kafalar karışık,Avea'yamı bağlıyız yoksa takımımıza mı diye,kafanızı yormayın ve şunu unutmayın ezberleyin, " Bazı servislerde ve konularda Avea'ya bağlanırsınız,bazılarında ise Avea yetkili değildir,bizzat taraftar hatlarınızın bağlı bulunduğu takımın sitesi ve çağrı merkezi numarası size yardımcı olabilir.

    Unutmayın,Taraftar hattınızın değerini bilin:

    Heryöne 6750 dakika veren tarife (5000+1000+750) 49 Tl ücretle piyasadaki en iyi tarifedir.Hiç bir operatör ve tarife yanına yanaşamaz.
    Faturasız Şampiyon Tarife ve Faturalı 15'lik tarifeleri de rakipsizdir.Benzerlerine avantaj konusunda fark atar.

    Cebinize sahip çıkın aloya meloya fazla para harcamayın,takımınıza da sahip çıkın,para kazansın iyi transferler yapsın şampiyon olsun...




  • Beşiktaş yaptı da ne oldu onlar 8. Biz 9.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    Beşiktaş yaptı da ne oldu onlar 8. Biz 9.


    Futbol bölümünde aylar önce sanırım Ekim 2010 idi,Beşiktaş'ın hem sportif hemde maddi olarak batacağını iflas edeceğini,ve kulübü arapların alacağını,Galatasaray'ın ise,bu sene sportfi başarısız ama 3 yıl sonra hem sportif hemde maddi açıdan Türkiye'nin en güçlü,dünyanın da en zengin kulüplerinden olacağını yazmıştım.
    Beşiktaş'ın hem sportif hemde maddi olarak neden başarısız olacağını biraz uzun yazmıştım.Artık takım oyununda bırakın 4 oyuncunun,1 oyuncunun bile defansif yönünün olmaması,takım halinde pirese katılmaması,rakibe basmaması,sadece 1 oyuncunun bile top quarisma vari sadece ofansif etkili olabilmesi artık başarı getiren futbolda yok.
    Bakın Messiye,bakın Ronaldo'ya,sürekli geri ileri çalışıyorlar.Görev bölgesindeki adamı top ile geçirmiyorlar,hatta adam topsuz giderken bile takip ediyorlar.
    Bizde Arda biraz pires yapınca,3 ay yatınca büyük futbolcu diye ilan ediyoruz.Bu şekilde gelir 4 yeriz gider 4 yeriz.

    Neyseki takıma para kazandıracak imkanlar varda takıma para kazandırıyoruz,inşallah Jaja gibi,ve diğer başarılı futbolcular gibi sahanın her yerinde koşan pires yapan kaçak döğüşmeyen futbolcular alırız.Bak Culio gibi 1 adam daha olsa rakip ciddi olarak zorlanır.Adam pires yapıyor gerilere geliyor sürekli.

    Artık dünya üzerinde iyi futbolcuyu kapıyorlar,çünkü en basit takımların bile futbolcu izleme komiteleri var ve dünyanın her yerindeler.Bu yüzden iyi olanı kapmak için para nakit olmalı.




  • Beşiktaş taraftarı takımından umutlu beyler, siz düşünmeyin..

    En azından sorunun şu an psikolojik olduğunu biiyoruz. Kalite ile alakalı bir durum söz konusu değil..

    Eğer biz araplara 3 sene içinde satılacaksak Galatasarayın satış işlemleri bugün yarın sanırım Borsaya bildirilir..

    Beşiktaş kulübünün Torba kanunundan sonraki çok çok büyük bir borcu bitecektir. Sadece denizbank ve bir kaç bankadan alınan 80 milyon tl nin ödemesi (çok uzun süreli buda) ve sayın başkana borç kalmıştır..

    Başkanın borcu önemli değil denizbankın borcunuda sadece fulya fazlası ile ödüyor. Fulya projesi ile senede 14-15 milyon dolar gelir elde eden bir takımın taraftarıyız biz. Diğer hiç bir kulupte böyle bir gelir yoktur. Şöyle olacak böyle olacak değil NET RAKAM bunlar. KİRA BEDELLERİ..

    Beşiktaşın başarısız olmasının asıl nedeni malesef yaşanılan kriz döneminde takımın KOMUTANI Schuster'in oldukça başarısız bir yönetim göstermiş olmasıdır..

    Aynı kadrolarla lig yeniden başlasın Beşiktaş Taraftarı yine en çok kendine güvenen taraftar olacaktır..Bundan emin olabilirsiniz.




  • Bütün takımlarımızın Avrupa'da sonuna kadar başarılı olmasını istiyorum herzaman,takımlarımızdan biri bırakın kaybetmeyi,galip gelemediklerinde kahroluyorum ülke puanı ve ülke tanıtımı açısından.Ülkeye turist gelmeli Milli Gelirin artması açısından.Döviz girmeli bol bol.Bunun için bütün detaylar önemli.

    Avrupada bütün takımlarımız final oynasın,şampiyon olsun,ama Türkiye'de Galatasaray...O da olmazsa Kasımpaşa şampiyon olsun..
  • Arkadaşlar ben diğer avea hattımıda gsmobile taşıdım ama yetkılı kısı 4 gunu bulur gecmesı dedı. Aveadan avea ya bu kadar surmesı normalmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    Arkadaşlar ben diğer avea hattımıda gsmobile taşıdım ama yetkılı kısı 4 gunu bulur gecmesı dedı. Aveadan avea ya bu kadar surmesı normalmi.


    Dostum,simkart ücreti verdinmi,verdinse gerek yoktu,Vodafone yada TRcell e taşır ordan GSmobile hattına taşırdın.Geçişler genellikle 4 yada 5. günde gerçekleşiyor.Başvurduktan sonra 3. gün bilgilendirici SMS gelir,ne zaman saat kaçta olduğunu yazar.O bildirilen saatten itibaren eski simkart çalışmaz,yenisi de başta biraz çekmeyebilir ama belirtilen saatten 1 saat sonra tam olarak çalışmaya başlar.

    Hangi tarifelere taşıdın bu arada hatları?
  • Hat daha yeni olduğundan taşıma yapmadım sanırım 3 ay gecmesı gerekıyor. faturasız şampiyon tarifeye taşıdım 2 hattımıda. cumartesi başvurdum hafta sonları sayılıyormu bu 5 gune.
    quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net


    quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    Arkadaşlar ben diğer avea hattımıda gsmobile taşıdım ama yetkılı kısı 4 gunu bulur gecmesı dedı. Aveadan avea ya bu kadar surmesı normalmi.


    Dostum,simkart ücreti verdinmi,verdinse gerek yoktu,Vodafone yada TRcell e taşır ordan GSmobile hattına taşırdın.Geçişler genellikle 4 yada 5. günde gerçekleşiyor.Başvurduktan sonra 3. gün bilgilendirici SMS gelir,ne zaman saat kaçta olduğunu yazar.O bildirilen saatten itibaren eski simkart çalışmaz,yenisi de başta biraz çekmeyebilir ama belirtilen saatten 1 saat sonra tam olarak çalışmaya başlar.

    Hangi tarifelere taşıdın bu arada hatları?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeliaSonera

    http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_tarife.aspx

    Üstteki faturasız hat tarifelerinden hangisi avantajlı? GSMobile Şampiyon Tarife ile hattı taşıdım. Taşımada herhangi bir kampanya var mı? Takıma destek olsun diye 1 hat bu şekilde duracak. Ayda 20 lira filan yüklerim.


    Verdiğin linkteki bazı faturasız tarifeler değişti yada iptal oldu zaten,şu an Şampiyon Tarife ve 10 Numara kaptan tarifesi var.Asında şampiyon tarife ihtiyaçları beklentileri karşılıyor,Şampiyon tarife 2 de 1 tarifesi ve 1905 tarifesinin birleştirilmiş hali.Hem bütün GSMobile kullananlar ile 1905 dakika bedava hemde diğer yönleri yükleme miktarına göre avantajlı ara.Özellikle 30 TL yüklemedeki avantajı bence önemsenmeli.

    Diğer operatörlerdeki benzeri kampanya ve tarifeleri ayrı bir pencerede açın dursun,birde Şampiyon Tarifenin özelliklerini açın yanda dursun karşılaştırın,ama karşılaştırırken en çok konuştuğunuz 3 kişiden 2 sinin GSMobile kullandığını,diğerinin başka operatör olduğunu düşünün.

    Birde diğer operatörün tarifesini kullandığınızı düşünerek aynı şeyi onda da düşünün,2 arkadaşınız ve siz diğer operatördesiniz,ve 1 arkadaşınız da başka operatörde olsun.Arkadaşını 10 dakikası 50 kuruşa arayıp yüklediğin miktarın 10 dakikada 50 kuruş azalması mı iyi,yoksa ücretten bağımsız,yüklediğin yerinde dururken 1905 dakika ücretsiz konuşmak mı iyi.Üstelik yüklediğin ücret yerinde duracak.Üstelik 5 dakika dolmadan bağlantı koparsa 50 kuruş boşa gidecek kaygısı telaşı yok.

    Karar sizin....


    Bu arada diğer soruyu soran arkadaşım,numara taşımalarda verilen 6 güne cumartesi pazar da dahildir.Yani cumartesi pazar günleri de sayılır.Cumartesi yada cuma başvurmanın zaman kaybı açısından bir zararı yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeliaSonera

    NetAnket.Net teşekkürler.

    Ancak GSMobile kullanan bir tanıdığım yok. Muhtemelen bu hat pek işime yaramayacak ama takıma destek olması açısından açık tutacağım. Ne de olsa şu aralar zor günlerden geçiyoruz.


    Yükleme yapmadıkça takıma faydası olmaz,bence hattını diğer operatörlere taşı,orda dursun,yarın birgün GSMobile tarifelerine numarasını taşıyana çok iyi bir kampanya olursa o zaman numaranı GSMobil hattına taşırsın,hemde kampanyadan yararlanma hakkını elde edersin çünkü başka operatörden gelmiş olursun.Şimdi sen zaten GS Mobil de iken,numarasını taşıyana çok iyi bir kampanya olsa yararlanamazsın çünkü zaten GS Mobile kullanıyorsun.Zaten bütün iyi kampanyalar numarasını taşıyarak gelenlere değil mi?
    Dediğimi düşün sonra pişman olma,yarın numarası başka operatörde olanlar için olacak bir kampanya olursa keşke şimdi hattım başka operatörde olsaydı deme?
    Eğer hat numaraları zaten kullanmıyacağn numaralarsa,herzaman ve kampanyalarda kullanacağın numaran zaten şu an başka operatördeyse o zaman önemi yok tabi bu taktiğin.
    Bu arada,sen gibi takımına bilinçli ve karşılıksız destek veren bir arkadaşımı yakalamışken sana da çıtlatayım:faturalarınızı GS Bonus kredi kartınızla yapmayı,TL yüklemelerinizi peşin para yerine GS Bonus ile yapmayı unutmayın.GS Bonus'ün katkısı GSMobil'den fazla nerdeyse takıma.
    Kredi kartı akıllı kullanıldığında çok faydalı bir kullanımdır,araçtır.Artık Galatasaraylının Galatasaray'a kazandıran kredi kartı GS Bonus var.Mümkünse alışverişlerinizi peşin para nakit para ödemek yerine GS Bonus ile yapınız,faturalarınızı GS Bonus ile ödeyeniz.Benim Su-Elektrik-Doğalgaz faturalarım 3 yıldır Cardfinans'a otomatik ödemeli olsa da,cep telefonu faturam GS Bonus'e otomatik fatura ödeme talimatlı.Faturaları zamanı gelince nasıl olsa ödüyorum,ödeyeceğim,otomatik ödeme talimatı verdim,Cardfinanstan 80 TL Parapuan,GS Bonus'ten 30 TL bonus kazandım.Severim kazan kazan felsefesini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Mart 2011; 0:52:48 >




  • Yaklasik 1 senedir eski acik tarifedeyim ama 49TL geldigini hic gormedim, 55TL'nin altinda hic gelmedi.
    Sanirim yakinda 39'luk ya da 44'luk tarifeye gecerim, 39'luk 45TL civari, 44'luk 50TL civari gelir zaten kesin.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.