arkadaşlar 5800 monte ve son olarak nokia e52 gibi sağlam cihazlarımın hepsinde kopma problemi yaşadım. hattın 64 bit belki ondan dediler değiştirdim daha dün 128 bit yepyeni bir hatta yüklettirdim 8 tl bayıldım aldım. fakat yine 3g li yada gsm olsun bilgisayara bağlıyorum telefonu paketim var 1gb bağlanıyorum çok kısa bir süre sonra bağlantı halen var gözüküyor fakat internetten düşüyorum 30 sn sürmüyor bazen birkaç dakika hemen düşüyor.
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba?. bağlantı tamamen kopmuyor ama internet gidiyor. ilk açıldığında her türlü sayfayı hızlı açıyor ama sonra puff yok oluyor . acaba ayarları mı yanlış yapıyorum operatörün verdiği ayarları kullanıyorum. tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşalım. teşekkürler
hata verip acaba hata raporu gönder ekranı mı çıkıyor? benim cihazdan bağlanırken de işletim sistemi ile alakalı olarak bir hata alıyordum. Sistem ayarlarından Veri Yürütme Engellemesi'nden iptal edince düzeldi. 3-5 sayfa girdikten sonra bağlantı simgesi durur ama tamamen bağalntıyı reddeder, sayfa açmaz ise bundan kaynaklı olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: basturkemin
hata verip acaba hata raporu gönder ekranı mı çıkıyor? benim cihazdan bağlanırken de işletim sistemi ile alakalı olarak bir hata alıyordum. Sistem ayarlarından Veri Yürütme Engellemesi'nden iptal edince düzeldi. 3-5 sayfa girdikten sonra bağlantı simgesi durur ama tamamen bağalntıyı reddeder, sayfa açmaz ise bundan kaynaklı olabilir..
aynen öyle saolasınız. fakat hata raporu gönder çıkmıyor. işletim sistemi ile alakalı hata falan da vermiyor. sistem ayarlarından veri yürütme engellemesi dediğin şeyi tam olarak nereden yapıyoruz acaba onu deneyeyim sorun aynı 3-5 sayfa girince simge duruyor internetten düşüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
quote:
Orijinalden alıntı: basturkemin
aynen öyle saolasınız. fakat hata raporu gönder çıkmıyor. işletim sistemi ile alakalı hata falan da vermiyor. sistem ayarlarından veri yürütme engellemesi dediğin şeyi tam olarak nereden yapıyoruz acaba onu deneyeyim sorun aynı 3-5 sayfa girince simge duruyor internetten düşüyorum.
bilgisayarıma sağ tıkla, özellikler de.
üstteki sekmelerde sistem gibi birşey vardı. önbellek-ram ayarları ve program mı arkaplan mı öncelikli olsun gibi seçeneklerin olduğu bölümde en sok sekmede veri yürütme engellemesi diye bir şey var. şu an windows olmayan PC'den yazdığımdan ezbere çıkaramadım. Akşama eve gidince ekran görüntüsü koyarım.
dostum tamam senin o dediğini buldum ama o özellik kapanmıyor ki :S sadece 2 seçenek var vistada sadece windows programları için aç yada alttta seçtiğim programlar haricindeki tüm programlar için aç var kapat yok :)) help ten de baktım. diyelimki 2.sini seçip bağlantıyı seçelim oradan nasıl olacak ki bağlantı hangi programla çalışıyor onu nasıl oraya ekleyebilirim nereden en ufak bi fikrim yok tek denemediğim o kaldı kopuyor ikide bir
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
dostum tamam senin o dediğini buldum ama o özellik kapanmıyor ki :S sadece 2 seçenek var vistada sadece windows programları için aç yada alttta seçtiğim programlar haricindeki tüm programlar için aç var kapat yok :)) help ten de baktım. diyelimki 2.sini seçip bağlantıyı seçelim oradan nasıl olacak ki bağlantı hangi programla çalışıyor onu nasıl oraya ekleyebilirim nereden en ufak bi fikrim yok tek denemediğim o kaldı kopuyor ikide bir
yerini bulmanıza sevindim :) tarif etmesi oldukça karışık çünkü :))
orada şu programlar hariçi seçip, Generic Host Process for Win32 gibi bir satır var onu işaretleyip uygula ve tamam dedikten sonra PC'nizi yeniden başlatın. Ve tekrar deneyin, umarım sonununuz ortadan kalkar..
dostum o şekilde çok zor şimdilik yaptığım bir işlem sonucu kopmadan duruyorum başarılı gibi güzüküyor eğer sizin de
windows veri yürütme engellemesi İngilizce DEP in engellediğini düşüniyorsanız kapatın
command promtu yönetici olarak açıp şunu yazın
aynen
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
açmak için
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn
yada
bcdedit.exe /set {current} nx OptIn
ama bazı tehlikeli visürslere karşı açık hale gelebilirsiniz hiçbir korumanız yok ise
dostum bu arada o işlem sorunumu çözmedi sanırım windowsuma format atacağım ve bi dahada windows güncellemerini kesinlikle yüklemeyeceğim anca yavaşlatıyor bakalım o zaman ne olacak
sorunun birerbir aynısı bende de de var lütfen yardım edin çözümü anlayamadım kafayı yiteceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme