Şimdi Ara

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
29
Favori
37.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rock_starr

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

Zaten fiyatları oldukça uygun olan Avea ya birde bunu yapmak. Bilemiyorum ama bana ters. Herşey de ölücü, fırsatçı olmamak lazım.

Müşteriyi düdükleme odaklı çalışan bir firmaya az bile vodafone geçtim kafam rahat

Turkcell olmasın o ? Avea hep ucuz diye biliyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi yıldızını takip et.
  • bende 4-5 senedir %50 indirimli kullanıyorum hep.
    500 dk -2500 dk avea 2 gb net. 19 tl

• 35 liralık 500+1 gb internet kapsamında %25 indirim teklif ettiler kabul etmedim 27,5 +sms paketi + snırsız sosyal paketle 38 liraya geliyor, salak zanediyor sanırım bunlar bizi
  • avea süper ikili 4gb var. geçen sene 29 liraya 1 yıl taahhüt verdim. 1000dk hy+4gb net. ilk kez bir tarife tüm beklentilerimi karşıladı. taahhüt bitti. 39 oldu. aradılar 33 lira yapalım 1 yıl taahhüt verin dediler. kabul ettim.

33 liraya 1000dk hy+4gb net hangi operatör veriyor. egm için yaptıkları tarifeye zaten forumda 60-80tl referans ücreti istiyorlar. 60/12 bile ayda +5tl yapar. 33tl'ye uygun tarife, güzel hizmet. buna rağmen domuzdan ne kıl koparırsam mantığında olmak bana ters geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 22 Mayıs 2014; 14:53:36 >

• 3 yıldır beni de ararlar bir yıl taahhüde karşılık %50 teklif ederler. Kabul ederim.
    Böyle bir teklif yapmasalar şimdiye kadar hattımı değiştirmiştim. Herhalde hissediyorlar
    - mh yi arayın, unutmayın ki size indirim yapacak mh degil,ama sizi ikna hattına yönlendirecek mh
    - mh ye kesinlikle hattımı kapatacağım demeyin, diğer operatör daha uygun diyin, somut örnekler verin
    - cok kararli davranmayin, kafaniz karisik olsun,
    -Ben hep operatorumu degistirecegim yapma gereken son bi islem var miydi seklinde aradim, aklina baska fikir gelen varsa denesin,
    - konusma sonunda mh sizi arkadaslara iletiyim derse, bilin ki avea genel merkeze yönlendirecek sizi onlar indirim icin arayacak, ben burdan kapatabilirm falan derse zaman kaybetmeden teli kapatin, baska bi mh ile tekrar deneyin
    - diyelim ki oldu, sizi genel merkezden aradılar, artık indirime cok yakınsınız
    - arayanla gerekli pazarlığı yapın,
    - unutmayın ki genel merkeze ayda bikez aktarilabilirsiniz, ona benzer bi durum var, aradilarsa kacirmayin,genelde %15 derlerse %25, %40 derlerse %50 ye kadar esneyebiliyorlar.
    Karakterler icin kusura bakmayin, mobilden yazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nea6man

Arkadaşlar bi firsattan yararlanan biri olarak bazı tüyolar veriyim,
    - öncelikle aveadan size uygun tarifeyi gözünüze kestirin,
    -aramadan önce hazırlanın, diger operatör tarifelerine bakin, sizinkine yakin olanları aklınıza yazın
    - mh yi arayın, unutmayın ki size indirim yapacak mh degil,ama sizi ikna hattına yönlendirecek mh
    - mh ye kesinlikle hattımı kapatacağım demeyin, diğer operatör daha uygun diyin, somut örnekler verin
    -Ben hep operatorumu degistirecegim yapma gereken son bi islem var miydi seklinde aradim, aklina baska fikir gelen varsa denesin,
    - konusma sonunda mh sizi arkadaslara iletiyim derse, bilin ki avea genel merkeze yönlendirecek sizi onlar indirim icin arayacak, ben burdan kapatabilirm falan derse zaman kaybetmeden teli kapatin, baska bi mh ile tekrar deneyin
    - unutmayın ki genel merkeze ayda bikez aktarilabilirsiniz, ona benzer bi durum var, aradilarsa kacirmayin,genelde %15 derlerse %25, %40 derlerse %50 ye kadar esneyebiliyorlar.

Siz işin tam ehli olmuşunuz.

• geçen babam hattımı kaptıyorum demişti indirim yaptılar. Daha sonra dedi niye hanımada yapmıyalım diye düşündü 1 hafta sonra aradı aynı indirimi eşimede istiyorum, ama beyendi bu size özeldi falan dediler, ben anlamam yapacaksınız dedi yaptılar

cok sakat var çok:http://youtu.be/A9B3TbWUgGE
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: Nea6man

Arkadaşlar bi firsattan yararlanan biri olarak bazı tüyolar veriyim,
    - öncelikle aveadan size uygun tarifeyi gözünüze kestirin,
    -aramadan önce hazırlanın, diger operatör tarifelerine bakin, sizinkine yakin olanları aklınıza yazın

Siz işin tam ehli olmuşunuz.

Önce kendime,ablama,abime, arkadaşa derken, bi baktım, sistem kurmuşuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

Yöntemi denedim sen misin blöf yapan dediler, üzerime kayıtlı 8 avea hattı kapandı.

Yavaş

• benımde faturam 57 lıra gelıyordu 4gb ınternet 1200 dk heryone 1000 sms her yone musterı hızmetlerını aradım hattı kapattrıcam cok gelıyor dedım taahutunuz yok dedı verın ındırım yapalım dedı yok dedım ozamn dedı taahut verın bıde uste bız ındırım yapalım dedı 35lıra ya ındırdıler 57 lıralık faturayı

Orijinalden alıntı: doganbaris

Yeni Nesil 1000 tarifesi, faturalı...

Her yöne 1000 dakika, 1000 sms, sınırsız internet ( 2gb'ı 3G (bulursan:p) sonrası 2Gye düşüyor)

Şu anda yeni alıma kapalı, ilk 1 yıl taahhüt ile 40 TL ödemiştim, 2 yıldır kendileri arayıp 12 ay taahhüt verirseniz %50 indirim yapalım diyorlar.

Geçen sene tarife 40 tan 45 e çıktı, %50 indirim ile 22.50 ödüyorum. Mart-2015 e kadar taahhüt ve 22.50'ye devam...

Kalite kötü / 3G doğru düzgün yok / ama telefon ile çok haşır neşir olmadığımdan sıkıntı çıkartmıyor. Aveanın tek iyi özellikiği F/P oranı

Yıllardır bu tarifeye 45 lira ödüyorum. Bir müsait zamanımda bende arayayım aveayı banada yapsınlar yüzde 50.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben avea kadar dnk firma görmedim.Taahütlü indirim alıyoruz.Sonra taahhütü kendilerine göre yeniden biçimlendiriyorlar.Yok efendim o kadar indirim veremeyiz,şu bu...reddediyorlar.Taahhüt bitsin hemen başka bir operatöre geçeceğim.Beni sinir ettiler.O kadar aradım yalan dolanlarla yüzsüzlük yaptılar.
  • Yaklaşık 6 senedir her sene bu indirimi kullanıyorum. Bu sene kendileri aradı o nedenle beni uğraştırmadılar. Ama eskiden hemen veriyorlardı şimdi kapatacam deyince hemen kapatabiliyorlar onun yerine turkcell yada vodafonea geçeceğim deyince biraz daha etkili olabiliyor. Müşteri hizmetlerindeki muhatap önemli ters birine denk gelince kestirip atıyo yok sistem tanımlıyo bişey yapamayız yetkimiz yok falan sonra tekrar arayıp başkasından indirim aldığım olmuştur defalarca..
    İki gün sonra yine Avea'nın robotu tarafından arandım , yine aynı şeyi söyledi ve yine kabul ettim.
    Ve hattıma tanımlı iki adet indirim var şu an. 1 ay fatura ödüyorum, diğer ay mesaj geliyor faturanız 15 TL altında olduğu için falan fıstık bu ay ödemeyeceksiniz diyor.
    Kısacası aradılarmı açın mutlaka
  • Benim iş yerimde Avea çekmemeye başlamıştı. İstanbul/Güngören. Teknik ekip bile yolladılar ama çözemediler. Halbuki köşe başındaki baz istasyonlarını inşaat yüzünden sökmüşlerdi, aylardır da yenisini koymamışlardı. %25 indirim yaptılar genel müdürlükten arayarak. 3 ay rezillik çektim ama bir gün bir baktım ki artık full çekiyor
    Teşekkürler AVEA
    oldugunda sizi ariyorlar dedi. kapa hatti dedim. burdan yapamiyoruz en yakin avea bayine gidip kapatmaniz gerekiyor dedi hatta baska bir kuruma gececekseniz onun bayisine gidip gecmek istediginizi soylerseniz avea bayisine gitmenize gerek kalmaz diyede akil verdi. 9 senelik avealiyim suan 500dk her yone 100mesaj heryone ve 1 gb internete 34 tl veriyorum. bide avea kamularla sinrisizmis. kamulu bile degilim nasil olacaksa artik :)
    yani bana yaramadi
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.