Şimdi Ara

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
29
Favori
37.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kamu mega taahhütüm bu ay bitiyor, tekrar SOZ yazıp gönderin demişler fakat tarife 27'den 29'a çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

SOZ yazıp gönderin demişler

kim demiş hocam, sms mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

SOZ yazıp gönderin demişler

kim demiş hocam, sms mi geldi?

evet dün mesaj geldi
  • Nuh diyor peygamber demiyorlar bunları dh ahalisi olarak ürküttük galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 indirim vardı ama artık bitti taahhüt de bitmek üzere Avea müşteri hizmetlerinden arayan olmadı hattım daha önce Turkcell de idi. 532 ön ekli numaram. Müşteri hizmetlerini mi arayayım yoksa aramalarını mı bekleyeyim.
  • Kamu megalıyım 1 yıllık taahhüt bu ay bitiyor ne arayan var ne soran, m.h ni arıyorum vermiycem vermiycem der gibi halleri var aveanın bu nedir arkadaş yeni aboneler çatır çatır indirim alıyor bize yok. Kaç yıldır da avealıyım hiç de indirimli kullanmadım her ay 30 30 ödedik megaya. 26 sında bitiyor ne yapalım yenileyelim mi 1 yıl daha ?
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynı ozellikler 24,5 ödüyorum. nasıl düşürebilirim?
  • bende merak ettim nasıl böle bir şey olduığunu bende kamu mega tarifesi kullanıyorum aylık 30 fln ödüyorum siz kaç aydır tarifedesiniz ayrıca tarife için ne yaptınız
  • Pro 1200 kullanıyorum taahhütlü ayda 49 TL ödüyorum. Cihaz taahhüdüm var ne yazık ki 2015/Şubat'ta bitiyor. Bize bi ekmek çıkar mı ki acep? Ne yapmak Gerek?
  • Avea online işlemlerden hat iptali başvurusunda hat hemen kapanıyor mu? Süreç nasıl işliyor? Hat iptali başvurusunda mutlaka dönüş yaparlar.
  • Selam arkadaşlar kamu mega tarifesi kullanıyorum kafayı yemek üzereyim benim paketlerde bir cinslik var sabah kalktığımda ne kadar net kotası var bakayım dedim ekranı görünce neye ugradığımı şaşırdım kullandıkca kota artıyor ve mms paketim yok ama burda var olarak görünüyor dayanamadım müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şaka gibi fatura çıkınca tekrar arayın dedi
     AVEA FATURA % 50 İNDİRİM

• Hat hemen kapanmıyor hocam.7 veya 10 günlük bir süre veriliyor size.O süre içerisinde m.hizmetleri arıyor ve bir takım belgeler istiyorlar.Eğer hiçbir işlem yapmaz iseniz hat iptali başvurunuz geçersiz sayılıyor.
  • Hocam gerçekten enteresan senin hat :D
    sonunda bide sakin unutma yazıyor. Bende girip bakıyorum yok öyle yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Selam arkadaşlar kamu mega tarifesi kullanıyorum kafayı yemek üzereyim benim paketlerde bir cinslik var sabah kalktığımda ne kadar net kotası var bakayım dedim ekranı görünce neye ugradığımı şaşırdım kullandıkca kota artıyor ve mms paketim yok ama burda var olarak görünüyor dayanamadım müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şaka gibi fatura çıkınca tekrar arayın dedi
     AVEA FATURA % 50 İNDİRİM

Hocam senin online işlem sayfanda farklı. Bende kamu mega tarifesindeyim. Çok ilginç.

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM

• quote:

Orijinalden alıntı: gargamel11

Hat hemen kapanmıyor hocam.7 veya 10 günlük bir süre veriliyor size.O süre içerisinde m.hizmetleri arıyor ve bir takım belgeler istiyorlar.Eğer hiçbir işlem yapmaz iseniz hat iptali başvurunuz geçersiz sayılıyor.

Yani o surede başka operatöre geçebilir miyiz indirim alamazsak

• Sanırım geçebilirsiniz.Çünkü herhangi bir işlem yapılmıyor.Sadece başvuru olduğu için herhangi bir operatöre geçebilirsiniz.Ben iptal talebinde bulundum online işlemlerden 10 gün içinde belge istediler.Tabi indirim almak için belge vs göndermedim.M.hizmetleri aramış aradığında da telefon yanımda değildi.İptal başvurusu iptal oldu şu an devam ediyorum.Ağustos'ta cihaz sözleşmem bitecek.Sözleşme bitene kadar beklemedeyim.Ayrıca m.hizmetlerini aradım indirim tanımlı değil veremeyiz dediler.Destek talebinde bulundum yolladıkları mail ve iptal talebinden sonraki mail aşağıda.

"Değerli müşterimiz, hat iptal talebiniz üzerine 905xxxxxxx nolu hattınız 10 gün boyunca tek taraflı aramalara kapatılmıştır.
    Konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş yapacağız.
    Bu süre içerisinde hattınızı tekrar açtırmak için 500 Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Webonline işlemlerden işlem yapabilirsiniz.
    Hat iptal işleminizin gerçekleşmesi için 10 gün içinde Avea İletişim Merkezine başvurmanız gerekmektedir."
    Not:Aramalara kapatılmıştır diyor ama kapatılmadı.

"SAYIN XXX XXXX,

Zaman ayirarak bize yazdiginiz için tesekkür ederiz.

Şirketimizce müşterilerimizin taleplerine hitaben farklı tarifeler sunulmuş olup, müşterilerimizin kullanımına yönelik çeşitli kampanyalar/avantajlı paketler düzenlenmektedir. Kullanım alışkanlıklarınız doğrultusunda yararlanabileceğiniz kampanyalarımıza ilişkin bilgi almak için, Şirketimizin resmi internet sitesi olanwww.avea.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Daha detayli bilgi ve tüm sorulariniz için, aninda görüsmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatli cep telefonunuzdan 500'ü, sabit hatlardan ise 444 1 500'ü tuslayarak Müsteri Hizmetleri'mize ulasabilirsiniz.

Saygilarimizla;
    AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
    Müsteri Hizmetleri
    KURTULUŞ"

• Arkadaşıma %50+%50 tanımlamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: musdincer

Arkadaşıma %50+%50 tanımlamışlar

bedava mı kullanıyor:) yahu bi biz alamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: musdincer

Arkadaşıma %50+%50 tanımlamışlar

bedava mı kullanıyor:) yahu bi biz alamadık

Akıllı kamu 6tl

• Kamu mega tarifesi için illah referans şart mı referans olmadan olmuyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.