Şimdi Ara

Avea Edge Yavaşlık Problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Edge ile ilgili bir sorunum var daha doğrusu tam sorun denemez ancak sinir bozucu bir durum da diyebiliriz. Avea hattı kullanmaktayım iphone 5s kullanıyorum. Cihazda Nano simkart var ancak Edge inanılmaz yavaş. Neredeyse 1 dakika bekliyorum internetten işlem yapabilmek için. Bir ara düşündüm acaba benim hattımda mı sorun var diye. 3g ve wifi çok hızlı ancak malum şarj yediğinden dolayı daha sık edge yi kullanıyorum onun da bu kadar yavaş olması bezdirdi diyebilirim. Edge yi hızlandırmanın bir yolu varmı yoksa bu şekilde kullanmaya devam etmeye alışmalımıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Merhaba arkadaşlar, Edge ile ilgili bir sorunum var daha doğrusu tam sorun denemez ancak sinir bozucu bir durum da diyebiliriz. Avea hattı kullanmaktayım iphone 5s kullanıyorum. Cihazda Nano simkart var ancak Edge inanılmaz yavaş. Neredeyse 1 dakika bekliyorum internetten işlem yapabilmek için. Bir ara düşündüm acaba benim hattımda mı sorun var diye. 3g ve wifi çok hızlı ancak malum şarj yediğinden dolayı daha sık edge yi kullanıyorum onun da bu kadar yavaş olması bezdirdi diyebilirim. Edge yi hızlandırmanın bir yolu varmı yoksa bu şekilde kullanmaya devam etmeye alışmalımıyım?

Edgeyi hızlandıramazsın. Tavsiye olarak sunu soyleyebilirim. Standby ve whatsapp yazışmalarında edge kullan facebook instagram gibi uygulamalrda 3g

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aveanin 2g'si cok yavastir. Ping de diger operatorlere gore cok yuksek. 2g'de en iyisi turkcell, ama o da 2g'de hizi sinirlamis. 2g'de her uc operatorde de hiz sinirlamasi var. Eskiden yoktu. Millet fazla yukleniyor diye boyle birsey yapiyor olsalar gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende vardı şarjı çok gitsin ama işlemleri de yaparım diye de bilyonere bile giremiyordu hata vermekten :) ben Turkcell'e geçtim hem şarj 3G Çok çabuk atmiyo hemde edgede inanılmaz şekilde hızlı giriyor.

• Arkadaşlar operatorlerde hız kısıtlaması yok. Edge altyapısının kapasitesi bu. Bu kapasitesizlik yuzunden 3g cıktı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2015, akıllı telefonlarını hala Edge'te kullanmakta olan insanlarımız var. Edge daha az pili tüketip deyip birde o hızda web sayfası açmaya çalışıyor. 3G'de bir sayfayı yüklemek, 3 saniye; Edge'te neredeyse 1 dakika. Fakat o sırada işlemciye binen yük, açık kalan ekran düşünülmüyor ama... Zaten telefon bildirimleri almak için sürekli bağlantı kuruyor Apple serverları ile. Edge'te bunu yapmak daha zor tabii ki. Şimdi sırf %5 belki %10 batarya daha iyi gitsin diye o kadar para verdiği cihazın kullanıcı deneyimini baltalıyor.

• Vodafone edgede çok beter bende. Aveadayken edge daha iyiydi diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarj problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biri tarihi eser ios 5, ios 6 kullanmaya bayılır, diğeri dünya 4g'ye geçmişken hala 2g kullanmak ister. nasıl benim insanım anlayamıyorum ya. bu kadar mı nostalji düşkünü olur bir millet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Yıl olmuş 2015, akıllı telefonlarını hala Edge'te kullanmakta olan insanlarımız var. Edge daha az pili tüketip deyip birde o hızda web sayfası açmaya çalışıyor. 3G'de bir sayfayı yüklemek, 3 saniye; Edge'te neredeyse 1 dakika. Fakat o sırada işlemciye binen yük, açık kalan ekran düşünülmüyor ama... Zaten telefon bildirimleri almak için sürekli bağlantı kuruyor Apple serverları ile. Edge'te bunu yapmak daha zor tabii ki. Şimdi sırf %5 belki %10 batarya daha iyi gitsin diye o kadar para verdiği cihazın kullanıcı deneyimini baltalıyor.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.