Şimdi Ara

Avea'dan Yeni Her Yöne Kamu Ekstra Tarifesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
11.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29lira ne zamana kadar geçerli. 2ay sonra 49yapmasınlar?

diğer kamu tarifesine geçmeyi düşünürken bu gerçekten hoşuma gitti.

turkcell faturalı hattımı buna taşımayı ciddi anlamda düşünüyorum. ama turkcell hattımla 12ay sözleşmeli heryöne paketi almıştım ve daha 4-5ay oldu alalı. ilk 3ay ücretsiz diye almıştım.şimdi numaramı taşısam ne kadar ceza keser turkcel?
  • bi cevap yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

bi cevap yokmu?

3 ay için bile 29 tl olsa, başka operatöre numara taşıyıp tekrar Avea'ya dönmek mantıklı.
  • Bu 29 un bir ay sonra artmayacağını nerden bilecez. Yada diğeri gibi 39 olmayacağını. NT ye 29 diyor ama ne kadar süreliğine olduğuna dair hiçbir ibare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Bu 29 un bir ay sonra artmayacağını nerden bilecez. Yada diğeri gibi 39 olmayacağını. NT ye 29 diyor ama ne kadar süreliğine olduğuna dair hiçbir ibare yok.

29 TL kalıcı olarak ücretlendirilecek. Benzer durum heryöne paket tarifelerinde de var. Başlarken nasıl başlarsan öyle gidiyor. Tarife olduğu için de zırt pırt zam gelmesi mümkün değil.
  • Birçok arkadaşın merak ettiği;hattım avea,başka operatörden gelene indirim olduğu için ben de başka operatöre geçip tekrar geri gelsem olmaz mı şeklinde yada mantığında.Ben Avea Kontörlü hat kullanıyordum,ama belirtmem de yarar var avea kontörlüye vodafone numaramla vodafoneden gelmiştim.Neyse meseleye geçeyim,Avea ya bağlı Galatasaray GSMobile Eski Açık tarifesinin hoşuma giden bir kampanyası vardı.Eğer başka operatörden gelirsen,ayda 60 tl yerine herşey dahil 49 tl ye,Aveadan Avea yı 5000 dk.,ev-iş 1000 dk,Diğer(Vodafone+Turcell)600+150 dk kampanyası yani.Bütün operatörlerin bütün tarifelerini dikkatlice titizlikle inceledim,Kamudur,sınırsız kamudur,heryöne sınırsız kamudur,yada heryöne bilmem nedir,hepsini kurcaladım,GSMob,le Eski açık başka operatörden gelen kampanyasını aynı fiyatta bütün operatörler arasındakilerden avantajlı buldum(49TL).Yalnız ben o an aveada idim,ben de 444 1 500 ve 444 0 905 i ayrı ayrı arayarak bilgi aldım.Olumlu sonuç alınca,hemen Vodafoneye geçirdim hattımı,5 gün vodafone de bekledim,tekrar Avea GSMobile Eski Açık tarifesine geçiş yaptım,ve başka operatörden geldiğim için kampanyadan yararlandım.Ben 5 gün bekledim vodafone de,bu benim seçimimdi,sanıyorum 1 gün beklesinizde sorun olmaz.Bu yaşadığımı anlattım ama ayrıca bişeyler yazmak isterim.Bu gibi durumlara karşı operatörler sürekli çözüm geliştiriyorlar,sanırım operatörler aralarında anlaşıyorlar.Mesela Turkcell de benzeri kampanyalar için şöyle durum vardı,eğer numaran zaten turkcell se daha önce,yani 532-533-535-536-539 vb. gibiyse,ve sen başka operatöre geçtinse,orda 3 aydan fazla beklesen de,sen daha önce zaten turkcell numaralı olduğun için seni başka operatörden gelmiş kabul etmiyordu.Benzeri şeyleri vodafone de de duydum,yakın zamanda bu atlamalara zıplamalara operatörlerin hepsi anlaşarak önlem alacaktır.Yukarda bazı arkadaşlar avea yı kötülemiş,tamam zararımıza olan şeyler yapılıyor ama siz isterseniz diğer operatörlerin forumlarını da okuyun,millet diğer operatörlerden neler çekiyor.Ben operatörler,tarifeleri ve hileler,tüketiciyi çaktırmadan kandırmalar ile ilgili,dikkatli titiz bir çalışma yaparak siteye bir araştırma yazısı koyacağım,ve bu yazıyı eklerken,isteyen firma,operatör benden şikayetçi olabilir,istediği yere istediği davayı açabilir diyeceğim.Son olarak,derimki;operatörlerin kampanyalarından,işinize gelenleri değerlendirin,zararın neresinden kaçarsanız kardır.

• hocam güzel yazmışsınız. ancak bu 49 tl paketi tam olarak nedir. Dediğiniz dakikalar kullanmak çok uygun geldi bana arayıp da bulamadığım bir şey. Bu hangi pakettir, özel geçiş şartları var mdıır ( farklı operatörden gelmek haricinde ) ve taahhüt gibi birşey mevcut mu. bilgi verebilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Birçok arkadaşın merak ettiği;hattım avea,başka operatörden gelene indirim olduğu için ben de başka operatöre geçip tekrar geri gelsem olmaz mı şeklinde yada mantığında.Ben Avea Kontörlü hat kullanıyordum,ama belirtmem de yarar var avea kontörlüye vodafone numaramla vodafoneden gelmiştim.Neyse meseleye geçeyim,Avea ya bağlı Galatasaray GSMobile Eski Açık tarifesinin hoşuma giden bir kampanyası vardı.Eğer başka operatörden gelirsen,ayda 60 tl yerine herşey dahil 49 tl ye,Aveadan Avea yı 5000 dk.,ev-iş 1000 dk,Diğer(Vodafone+Turcell)600+150 dk kampanyası yani.Bütün operatörlerin bütün tarifelerini dikkatlice titizlikle inceledim,Kamudur,sınırsız kamudur,heryöne sınırsız kamudur,yada heryöne bilmem nedir,hepsini kurcaladım,GSMob,le Eski açık başka operatörden gelen kampanyasını aynı fiyatta bütün operatörler arasındakilerden avantajlı buldum(49TL).Yalnız ben o an aveada idim,ben de 444 1 500 ve 444 0 905 i ayrı ayrı arayarak bilgi aldım.Olumlu sonuç alınca,hemen Vodafoneye geçirdim hattımı,5 gün vodafone de bekledim,tekrar Avea GSMobile Eski Açık tarifesine geçiş yaptım,ve başka operatörden geldiğim için kampanyadan yararlandım.Ben 5 gün bekledim vodafone de,bu benim seçimimdi,sanıyorum 1 gün beklesinizde sorun olmaz.Bu yaşadığımı anlattım ama ayrıca bişeyler yazmak isterim.Bu gibi durumlara karşı operatörler sürekli çözüm geliştiriyorlar,sanırım operatörler aralarında anlaşıyorlar.Mesela Turkcell de benzeri kampanyalar için şöyle durum vardı,eğer numaran zaten turkcell se daha önce,yani 532-533-535-536-539 vb. gibiyse,ve sen başka operatöre geçtinse,orda 3 aydan fazla beklesen de,sen daha önce zaten turkcell numaralı olduğun için seni başka operatörden gelmiş kabul etmiyordu.Benzeri şeyleri vodafone de de duydum,yakın zamanda bu atlamalara zıplamalara operatörlerin hepsi anlaşarak önlem alacaktır.Yukarda bazı arkadaşlar avea yı kötülemiş,tamam zararımıza olan şeyler yapılıyor ama siz isterseniz diğer operatörlerin forumlarını da okuyun,millet diğer operatörlerden neler çekiyor.Ben operatörler,tarifeleri ve hileler,tüketiciyi çaktırmadan kandırmalar ile ilgili,dikkatli titiz bir çalışma yaparak siteye bir araştırma yazısı koyacağım,ve bu yazıyı eklerken,isteyen firma,operatör benden şikayetçi olabilir,istediği yere istediği davayı açabilir diyeceğim.Son olarak,derimki;operatörlerin kampanyalarından,işinize gelenleri değerlendirin,zararın neresinden kaçarsanız kardır.

/>

• aveanın sitesinde böle bir tarife göremedim link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

http://www.kartalcell.com.tr/prices.php?pg=34

iyide orda 49 tl 29 değilki oda numara taşınırsa
  • "HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi"nde kontör atış periyodu 6 saniyedir. böle bi ibare var bu ne demek oluyor ya 1600 dk azalacakmı bu yazı ne demek ?
  • Reklamdaki son cümle olaya da son noktayı koyuyor zaten : AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.(sen hele bi gel sonra bakarız çaresine)
    Herkesi topladıktan sonra ya fiyatı artırır, ya 75 kişi vs sınır koyar yada dakika sınırını düşürür, içerikle oynar vs vs vs.. Daha önce yapmadı mı? Kralını yaptı.. Ağzıyla kuş tutsa benim için avea bitmiştir, banka teminat mektubu verirse ancak o zaman düşünürüm belki. Avea batmaya mahkumdur..
  • HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi"nde kontör atış periyodu 6 saniyedir. bu olayı birisi açıklayabilirmi
  • hattımı her yöne kamuya aralıgın 24 de taşıdım
    keşke bu tarifeden haberim olsaydı beklerdim birazdaha

kafadan avea içi 350 dk

her yöne 150 dk zararım var

birde 1tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi"nde kontör atış periyodu 6 saniyedir. bu olayı birisi açıklayabilirmi

ne güzel işte alo deyip kapatırsan yada aç kapa olursa 6 saniye düşecek 1 dakika düşmüycek zaten bu turkcellde de yıllardır böyle iybişey iyi takma kafana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Reklamdaki son cümle olaya da son noktayı koyuyor zaten : AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.(sen hele bi gel sonra bakarız çaresine)
    Herkesi topladıktan sonra ya fiyatı artırır, ya 75 kişi vs sınır koyar yada dakika sınırını düşürür, içerikle oynar vs vs vs.. Daha önce yapmadı mı? Kralını yaptı.. Ağzıyla kuş tutsa benim için avea bitmiştir, banka teminat mektubu verirse ancak o zaman düşünürüm belki. Avea batmaya mahkumdur..

Bu dediğini hangisi yapmadı ki ?
    Turkcell 2011 e kadar fiyatları değiştirmeyeceğim dediği halde zam yaptı hemde '14 TL'. 12 yıldır Turkcell kullanıyodum dün o sinirle hattımı değiştirip bu tarifeye geçiş yaptım. Yeni sim karta geçme tarihini bekliyorum.
    Bir de zam mesajı 9 ocak 19:00 da geldi. Yani 4 saat sonra yeni fatura tutarı olan '59 TL' hesabıma işleyecekti. O an hat değiştirme şansım da yoktu hemen müşteri hizmetlerimi arayıp 'bizbize' tarifesine geçirdim ki Turkcell den son faturam 3.90 tl gelecek 59 ödemekten kurtuldum.

Ufak bir hesapla;
    59 tl / 1500 dk = 0,0393 (dakika ücreti) pek de mantıklı gelmedi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi"nde kontör atış periyodu 6 saniyedir. bu olayı birisi açıklayabilirmi

Kötü bir şey olarak düşünmeyin. Eğer dakika atış periyodu 60 sn olsaydı birisini arayıp 3-5 sn bile konuşsanız 1 dk düşmüş olacaktı hesabınızdan. 6 sn olduğu için 3-5 sn konuşup kapattığınızda 6 sn düşecek hesabınızdan.
    Kısaca 1500 dk / 6 diye birşey söz konusu değil. Turkcell kamu da da aynı durum geçerli. Orada ilk duyduğumda bende pek anlam verememiştim bu duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murthy_06

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Reklamdaki son cümle olaya da son noktayı koyuyor zaten : AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.(sen hele bi gel sonra bakarız çaresine)

Bu dediğini hangisi yapmadı ki ?
    Turkcell 2011 e kadar fiyatları değiştirmeyeceğim dediği halde zam yaptı hemde '14 TL'. 12 yıldır Turkcell kullanıyodum dün o sinirle hattımı değiştirip bu tarifeye geçiş yaptım. Yeni sim karta geçme tarihini bekliyorum.
    Bir de zam mesajı 9 ocak 19:00 da geldi. Yani 4 saat sonra yeni fatura tutarı olan '59 TL' hesabıma işleyecekti. O an hat değiştirme şansım da yoktu hemen müşteri hizmetlerimi arayıp 'bizbize' tarifesine geçirdim ki Turkcell den son faturam 3.90 tl gelecek 59 ödemekten kurtuldum.

Ufak bir hesapla;
    59 tl / 1500 dk = 0,0393 (dakika ücreti) pek de mantıklı gelmedi bana.

Bu bahsi geçen ( FİYAT ARTIŞI ) örnek olay VODAFONE tarafından yapılmadı.
    Ve hiçbir abonesi mağdur edilmedi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.