Şimdi Ara

avea'dan yatırımlara devam !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilmem benden başka fark eden oldu mu ancak avea son 2 ayda sadece şişli beşiktaş ve kağıthane çevresinde 30 civarı yeni istasyon kurdu. istasyonların hepsi teker teker hizmete giriyo. avea'nın doğru yolda olduğuna dair izlenimler paylaşılyodu. bu izlenimleri doğrulayan adımalr geliyo avea'dan. :)

• şu zamanlarda artik çekmeme sorunu kalmadi. Çekmemezlikten kiriliyor denilen avea ile yillarca mutlu mesut yasayan var. ha tabi yatirimlar hiz kesilmeden devam etmeli. 2-3 yıl icinde butun operatorlerin tamamen cekme problemi biter ve tcell in "cekim gucu" martavalida son bulur sanirsam.
  • dikkatimi çeken nokta ise kurulan istasyonlar nokta atışı değerinde. avea bana turkcell'i hiç aratmadı çok şükür ve bu hızla giderse turkcell artık çekim gücü masalını artık kullanamayacak gibi gözüküyor.
  • Elbette kapsamasını genişletmeli zira arkasında tt gücü var (maddi)
    Bizim köyde yıllardır var olan tcell'in sinyal kesilmeleri çok oluyormuş devam ettiğine tanık oldum.
    Ama avea çok iyi çekiyor.VODAFONE'a yazdım yazdım ben yoruldum ama kapsaması HALA YOK.
    Avea beni çağırıyor;taahhütüm biter bitmez geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 2 Ekim 2011; 0:16:32 >
  • bi de bizim köyde saglikli cekse, herkesi aveaya gecirirm.
  • bizim kartalda evde sinyal gücü sürekli değişiyordu 1.2.3 simdi ise son zamanlarda sureklı full cekmeye basladı.

aveanın çekmeyen yerlerde baz ıstasyon sayısını arttırması lazım rekebete gırebılmesı için.
  • bide benim memlekete yapsalar bi 3g kapsama alanı sağlayamadılar mayıstan beri 2012 de diyolar 2011 yatırımlarında yokmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yeni istasyon daha :) avea osmanbey cd.
    avea abdi ipekci cad. avea avrupa kon. tem :)
  • Hangi operatörün kaç istasyonu var, nerede var vs. bilgileri nereden bakıyoruz ? BTK'ya baktım ama bulamadım neresine bakacaksak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Hangi operatörün kaç istasyonu var, nerede var vs. bilgileri nereden bakıyoruz ? BTK'ya baktım ama bulamadım neresine bakacaksak artık.

maalesef operatörler açıklayınca öğrenebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Hangi operatörün kaç istasyonu var, nerede var vs. bilgileri nereden bakıyoruz ? BTK'ya baktım ama bulamadım neresine bakacaksak artık.

maalesef operatörler açıklayınca öğrenebiliyoruz.

Turkcell reklamında alt yazıda BTK'nın sitesinden güncel olarak takip edebilirsiniz gibi birşey yazıyordu bakmıştım ama bulamamıştım.
    Hangi reklam olduğunu hatırlasam bakarımda...
  • yatırım 3 yönlü olmalı.

öncelikle baz istasyonlarını gereken yerlere kuracak, sonra sistemlerine ve yazılımlarına yatırım yaparak faturalandırma hatalarının önüne geçecek. son olarak da müşteri hizmetlerine (call center) bilgili elemanlar yerleştirecek, çağrı merkezini arayanları telefon başında sabır taşına
    çevirmeyecek.

bunları başarırsa avea yı kimse tutamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.