Bildirim
Avea'dan mesaj geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Megadeth
Arkadaşlar merhaba az önce AVEA'dan mesaj geldi. Mesajdan hiçbirşey anlamadım ama bakiyemden düşürüleceği yazıyor.
"Adiniza devlete odenen 1.1 TL Telsiz Kullanim ucreti 17 Eylulten itibaren her ay bakiyenizden dusecektir." Bu nedir arkadaşlar
Adiniza devlete odenen 1.1 TL Telsiz Kullanim ucreti 17 Eylulten itibaren her ay bakiyenizden dusecektir işte -
Telsiz kullanım ücreti nedir ben onu anlamadım o yüzden soruyorum. -
quote:
Telsiz kullanım ücreti nedir ben onu anlamadım o yüzden soruyorum.
Eskiden sadece faturalı hatlardan alınan bir vergiydi, şimdi ön ödemeli hatlarada yansıtmaya başladılar...Bütün operatörler artık aylık 1.10tl telsiz vergisi alacak...Vermek istemiyorsan ya hattını başka bir operatöre taşıyacaksın (yeni taşınan hatlardan belirli bir süre bu vergi alınmıyor) yada vergi olmayan tarife olan standart tarifeye geçeceksin... -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
quote:
Telsiz kullanım ücreti nedir ben onu anlamadım o yüzden soruyorum.
Eskiden sadece faturalı hatlardan alınan bir vergiydi, şimdi ön ödemeli hatlarada yansıtmaya başladılar...Bütün operatörler artık aylık 1.10tl telsiz vergisi alacak...Vermek istemiyorsan ya hattını başka bir operatöre taşıyacaksın (yeni taşınan hatlardan belirli bir süre bu vergi alınmıyor) yada vergi olmayan tarife olan standart tarifeye geçeceksin...
Peki öğrendiğim iyi oldu gerçekten. Çok teşekkür ederim sağolun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- şok cell
- türk telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır
- pttcell numara değiştirme
- internet e çekiyor
- sabit hattan numara engelleme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- vowifi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- mobil imza nasıl alınır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X