Şimdi Ara

Vodafone Abonesi Değilim, Ama Mesaj Geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yaz Turkcell'den vodafone'a geçtim ama 1 ay vodafone rezilliğine dayanamayıp tekrar Turkcell'e geçtim. Yaklaşık 6 aydır turkcelliyim.

Ama son 2 gündür vodafone'dan sürekli mesaj geliyor. Faturanız mail adresinize gönderilecektir, Faturalı esnek paketine giriş talebin alındı, vodafone 4.5G hizmetiniz aktif hale getirilmiştir, bu tarz mesajlar geliyor.

Ne yapmam lazım başıma iş açarlar mı ?

• Büyük ihtimalle Vodafone'un meşhur sistem hataları.Foruma birkaç arkadaşa daha gelmiş çeşitli mesajlar, sizin gibi Vodafone kullanmamalarına rağmen.

Aklınızda soru kalmasın istiyorsanız, e-devletten borcunuz olup olmadığını, mobil hatlarınızı sorulayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, hemen bakıyorum.
  • Banada sabah saat 5 gibi vodafone'dan 3g servisiniz aktif edildi şeklinde mesaj geldi halbuki turkcell'deyim. Ağustos ayında kısa süreliğine vodafone'a geçmiştim bin pişmanım geçtiğime halen telsim zamanından kalma sistemleri kullanıyor veri tabanlarından numara data kaydımı sildirebilsem keşke bıktım bu saçmalıklarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 19 Ocak 2017; 12:6:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone kafayı sıyırdı iyice
  • Günaydın her zaman ki Vodafone saçmalığı 😀

Bana da geldi Türk Telekom kulllanmama rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'a borcun yoksa Numara değişikliği çözüm olabilir.

Geçen Eylül'de vodafone'daki bir kaç numaramı diğer operatöre taşıma için başvurdum, başvuru esnasında yeni sim kartımı da aldım ve 1 ay bekledim geçmedi. Vodafone'un abone kaybetmemek için taşıma işlemini engellediğini düşünüyorum.

Tabi eğer bayi benim başvurumu işleme koyduysa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 19 Ocak 2017; 15:13:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.