Şimdi Ara

Avea'dan Gelen Tarife Mesajı(hy 500dk+hy5000sms+sınırsıznet 20tl) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.415
Cevap
24
Favori
149.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de şimdi msj attım, ararlarsa bilgi veririm..

edit: Cevap geldi-> "Değerli abonemiz, kampanyamıza katılım hakkı kazanamadınız....bla bla bla..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiser Soeze -- 16 Ağustos 2012; 12:24:43 >
  • Beni aradılar ve az önce tarifeye geçiş yaptım
    Tarife şöyle;Eğer 12 ay boyunca tarifede kalıcağınıza dair taahhüt yaparsanız 20 TL yapmazsanız 25 TL ödüyorsunuz
    5 dk içinde geçiriyorlar işte ev adresi,baba adı,doğum tarihi gibi bilgileri alıyorlar ve bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiser Soeze

ben de şimdi msj attım, ararlarsa bilgi veririm..

arkadaşlar 444 ü aradım, "sms gelmedi ama 12 ay taahhüt vererek faturalıya geçmek istiyorum, nasıl bir fiyat çıkarırsınız" dedim, "sms gelmeyen müşterilerimizin geçiş işlemini buradan yapabiliyoruz" dedi.

öncelikle faturalıya gecirilecek numaranız için kredi kartına otomatik ödeme talimatı vermem gerekiyormuş, kredi kartı numarası ismi CCV kodu dahil herşeyi telefonda vermeliymişim, onlar otomatik ödeme talimatını kendileri giriyorlarmış, ben bankaya gidip talimat versem olmazmış, 500 dk.+5000sms+2 gb sınırsız internet toplam paket olarak 12 ay boyunca 20 tl'den vereceklermiş. 31 aralık 2012 ye kadar düşünüp kendilerine dönebilirmişim.

kredi kartının tüm bilgilerini vermek bana biraz ağır bir şart gibi geldi, sanalkart numarasını vereyim dedim, sanalkartın ne oldugunu bile anlamadıgı için bu soruma net cevap alamadım. eğer sanalkart olursa hemen geçicem,

bu arada hattımdaki 67 TL'de her ay oluşacak faturadan otomatik düşecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

arkadaşlar 444 ü aradım, "sms gelmedi ama 12 ay taahhüt vererek faturalıya geçmek istiyorum, nasıl bir fiyat çıkarırsınız" dedim, "sms gelmeyen müşterilerimizin geçiş işlemini buradan yapabiliyoruz" dedi.

öncelikle faturalıya gecirilecek numaranız için kredi kartına otomatik ödeme talimatı vermem gerekiyormuş, kredi kartı numarası ismi CCV kodu dahil herşeyi telefonda vermeliymişim, onlar otomatik ödeme talimatını kendileri giriyorlarmış, ben bankaya gidip talimat versem olmazmış, 500 dk.+5000sms+2 gb sınırsız internet toplam paket olarak 12 ay boyunca 20 tl'den vereceklermiş. 31 aralık 2012 ye kadar düşünüp kendilerine dönebilirmişim.

kredi kartının tüm bilgilerini vermek bana biraz ağır bir şart gibi geldi, sanalkart numarasını vereyim dedim, sanalkartın ne oldugunu bile anlamadıgı için bu soruma net cevap alamadım. eğer sanalkart olursa hemen geçicem,

2 gb sınırsız internet ne demek hocam?

• ben de aradım az önce. önce taahhütle seç konuş 500 tarifesi 20 tl, ek olarak 5000 sms ve sınırsız internet de 10 ar tl toplam 40 tl dedi. sonra bu kampanyadan bahsettim. evet ama mesaj gelmesi lazım bunun için dedi yine. sms size mutlaka gönderilecek, birkaç gün içinde gönderilmezse bizi arayın, burdan işleminizi yapalım dedi. bu birkaç gün içinde kampanya bitmesin... belli olmaz bunların işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Bugün avea'dan faturasız dan faturalıya geçişte her yöne 500 dk her yöne 5000 sms ve sınırsız internet 20 TL diye bir mesaj geldi evet yazın 6161 gönderin diyor.

edit:resmi netten buldum birisine daha gelmıs

hocam aynı gün banada geldi evet yazdim fakat aramadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

2gb ya kadar hızlı ondan sonra kaplumbağa spec

• quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

bu konuya uzak oldugunuz belli, 2 gb'den sonra hız düşerek sınırsız internete devam demek
  • Bende evet yazdim bakalim ne zaman arayacaklar yiklian paketin 1 senesi doluyor her yone olmasi gerekli o yuzden faturaliya geciyorum , 500 dk eger yikilan paketteki gibi degilse muhgesem :) yikilanda 1 sn konusaanda 1 dk atiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

Ayın 8'inden bu yana bekliyorum hala arayan olmadı şaka gibi.

Bana ne mesaj geldi ne arayan oldu direk aradım müşteri hizmetlerini bu tarifeyi söyledim geçtim..

Mükemmel tarife 20 TL ye 500 dakika her yöne 5000 Sms sınırsız net varsa daha iyisi söyleyin :D

Hocam bende aradım her defasında arkadaşlar sizi ararlar dediler. Hangi birime ulaşıpta nasıl yaptınız biraz detaylı anlatabilir misiniz? Yeter artık 2 aydır tak etti geçen seferki kampanyada da böyle olmuştu geçemedik. Neymiş kampanya bitmiş iyide ben kampanya bitmeden önce başvurdum diyorum tamam incelenicek diyolar arıyorum yine onlar aramıyo ve sonuç yine olumsuz oluyo.

Hocam bende 8 inde yolladım buradaki konuyu görünce şimdi tekrar yolladım bu 8 inden beri 5. yollayışım biraz önce mesaj geldi hak kazanamadınız dedi halbuki 500 ü ayın 10 unda arayıp bana dönmediklerini söylediğimde yoğunluk var tekrar atın dönerler demişlerdi ama maalesef yararlanamadım anlayacağınız sizede hak kazanamadınız derse şaşırmayın...

• napsak geçsekmi fazla fatura gelmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: abuabuzer

Halihazırda avea müşterisi iseniz müşteri hizmetlerini arayın avea hattımı kapatacağım ne yapmam gerekiyor gibi şeyler deyin. Bu noktadan sonra size ya hemen dönüş olacaktır ya da sizi ilgili birime bağlayacaklardır. bu şekilde ben aylık 35tl'ye heryöne 1500dk heryöne 1500sms ve 2gb internet aldım. 1 yıllık taahhüt verdim. Eğer avea müşterisi değilseniz bundan daha iyi kampanyalar var aveada.
    bende bakınıyorum. avea müşterisi değilim.

mesela..

tarife olarak burda konuşulan tüm tarifelere geçebilirsin açık diyeyim. serbest piyasa koşulu uygulanıyor sonuçta. bu da demek oluyor ki ne koparırsan koparıyorsun mh'den. şöyle yap mesela. kafanda bi tarife belirle yada konuşma sms internet için bi miktar ve bir de bunlar için rakam(uçuk kaçık olmasın ama). sonra ara aveayı de ki bana mesaj atmışsınız ya da arkadaşım geçti aveaya böyle böyle avantaj sunmuşsunuz. avantajlı tarifeleriniz neler öğrenmek istiyorum. taahhüt veririm de özellikle en baştan ve ekle zaten otomatik ödeme falanda yapacağım yeterki avantajlı olsun. sonra normal teklifler ve özel teklifleri alabilirsin mh'den. ayrıca taahhütten çekinme. ben 4 yıldır aveadayım ve şöyle diyeyim. diğer operatörler ne çıkarırsa çıkarsın avea en fazla 1 ay içinde ondan iyisini hazırlıyor bu arada tarifem benim fc barcelona tarifesi ve %50 indirim sağlıyorlar bana. ayrıca önceden aveada kalacağıma dair 1 sene taahhüt vermiştim ondan da %15 indirim oluyor. bu şirket babamın şirketi değil çok yakışıklı olduğum içinde vermiyorlar bunu. sadece bu şekilde damardan yakala yeter

• Az önce msj gelmediği halde 444 1 500 numarayı aradım ve kaydımı yaptırdım. 3 gün içinde bana geri döneceklerini söylediler.

Bu arada tarife şu şekilde:

12 ay taahhüt veriyorsunuz 20 TL'ye 500 dk heryöne + 2000 SMS + sınırsız internet. 12 ay sonra tarifenin asıl haline dönüş oluyor yani; sadece her yöne 500 dk kalıyor ve aylık ücret 30 TL'ye çıkıyor. Tabi 12 ay sonunda başka tarifeye geçiş hakkınız var.

Ayrıca 12 ay sonra faturalıdan faturasıza istenirse tekrar geçiş yapılabildiğini söyledi. Şu anda beni aramalarını bekliyorum
  • bu her yöne 500dk+5000sms+sınırsız net kampanyasının süresi ne zaman bitiyor. 30 eylül falan geçiyordu mesajlarda bilgisi olan var mı. normalde sona eren bir kampanya ama alım halen devam ediyor galiba.
  • quote:

Az önce msj gelmediği halde 444 1 500 numarayı aradım ve kaydımı yaptırdım. 3 gün içinde bana geri döneceklerini söylediler.

12 ay taahhüt veriyorsunuz 20 TL'ye 500 dk heryöne + 2000 SMS + sınırsız internet. 12 ay sonra tarifenin asıl haline dönüş oluyor yani; sadece her yöne 500 dk kalıyor ve aylık ücret 30 TL'ye çıkıyor. Tabi 12 ay sonunda başka tarifeye geçiş hakkınız var.

Ayrıca 12 ay sonra faturalıdan faturasıza istenirse tekrar geçiş yapılabildiğini söyledi. Şu anda beni aramalarını bekliyorum

20tl vergılerle 30u fln gecermıkı ?

• müşteri hizmetlerini aradım şimdi. Geçişi yapacaklardı ama yeni hat taşıma yaptıktan sonra 30 gün geçmesi gerekiyormuş. Ben ay başında geçmiştim o yüzden beklemem gerekiyormuş. Umarım kampanyayı bitirmezler o zamana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

quote:

Az önce msj gelmediği halde 444 1 500 numarayı aradım ve kaydımı yaptırdım. 3 gün içinde bana geri döneceklerini söylediler.

20tl vergılerle 30u fln gecermıkı ?

telefonda herşey dahil 20 tl diye belirtti. Aradıklarında tekrar sorarım garantilemek için.

• 20 TL + 1.20 TL Telsiz iletisim vergisi = 21.20 Tl gelir her ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey dahil 20 + 1.5 imiş yani 21.5 tl ödücez.
  • İsterse bedavaya veriyorum desinler, ilk fırsatta bırakacağım Avea'yı. Diğerlerinden iyi bir kampanya bekliyorum. Sen internet sitene tarifeyi koy, geçmek isteyenlere de arayınca "sadece mesaj gönderilenler için o" diye zırvala. :) Küçük firmanın küçük planları işte.

Otomatik ödeme talimatı ya da e-fatura aboneliği yeterli demişler bir de, arayıp söyleyince e-fatura olmaz bilmem ne, işte otomatik ödeme şartı var diye de saçmala.

Sonra da insanlar cinnet getirince de vay efendim nasıl bir toplum olduk...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.