Şimdi Ara

Avea da kontör transferi yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
380.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon CX 70 ve bir başkasına kontör transferi yapamıyorum.
    *100# yazıyorum
    sonra cevapla 7 yazıyorum
    sonra cevapla 2
    sonra cevapla 2
    kontör göndereceğiniz numarayı yazın diyor
    yazıyorum gelen mesajı cevapla E yaz diyor bunuda yazıyorum ama sonrasında ses sada çıkmıyor ve kontör transferi gerçekleşmiyor..
    bu konuda bilgisi olan arkadaşların cevaplamasını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 14 Şubat 2006 9:44:39 >

• arkadasim arada oyle oluyoda sebeke mesgul diye mesajlara gir 05******** numarayi yaz bir bosluk birak gonderecen miktari yaz sonra 9235 e gonder. sonra 9236 dan emin misin diye mesaj gelir ona da E yaz 9236 a ya gonder bu kadar..
  • en fazla kaç kontör gönderebiliyoruz

aveadan gelen mail cevabı

Sayın Abonemiz ,

Kontör göndermek için “<telefon no> <kontormiktari>” yazılarak 9235’e mesaj atılır. 9236’dan onay mesajı gelir, gönderimi gerçekleştirmek için gelen mesaja “E” yazıp cevaplamak gerekir. Gelen onay mesajı ile kontör gönderen kişi 1 SMS / 2 kontör ile ücretlendirilir.

Kontör isteme: Kontör talep etmek için “<telefon no> <kontormiktari>” yazarak 9233’e mesaj atılır kontör talep edilen telefon numarası). Sistem kontör istenen kişiye talebi bildirir. Kontör gönderimini kabul etmek için gelen mesaja “E” yazıp cevaplamak gerekir. Kontör gönderimi faturasız abonelerden yapılıyorsa kontör kredisinden düşülür. Faturalı ise faturaya yansıtılır. 9233’e gönderilen Kontör isteme mesajı faturasız hatlarda 2 kontör ile ücretlendirilir. Ayrıntılı bilgi için Avea Merkez’i arayabilirsiniz.

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Avea hattınızdan 500 veya sabit hatlardan 444 1 500'ü arayarak, Avea Merkez'e 7 gün / 24 saat ulaşabilirsiniz.

Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Lütfen bu maile "yanitla - reply" yolu ile cevap dönmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 11 Şubat 2006 19:23:31 >

• En fazla 30 kontör gönderilebiliyor. Bunun nedeni ne?
  • Kontör göndermek için “<telefon no> <kontormiktari>” yazılarak 9235’e mesaj atılır. 9236’dan onay mesajı gelir, gönderimi gerçekleştirmek için gelen mesaja “E” yazıp cevaplamak gerekir. Gelen onay mesajı ile kontör gönderen kişi 1 SMS / 2 kontör ile ücretlendirilir.

TAMAM BÖLE YAPDIM BEN AMA YAZDINIZ FORMAT YANLISTIR TEKRAR DENEYİNİZ DİYO NEDEN OLABİLİR DAHA GEÇEN AY YOLLADAM AYNI NUMARAYA

CVP VERRİSENİZ SEVİNİRİM ACİL SAOLLUN
  • Ya da avea sim menüsüne girin, oraya bi bakın; orda yoksa menü güncelleme olması lazım ordan servis ekle deyip kontör paylaş menüsü için güncelleme isteminde bulunun.
    Bu menüden yapmak daha kolay
  • numarayı giriyom boşluk bırakıyorum 30 yazıyorum 9235 e gönderiyorum yeterli kırediniz yok diyor neden 104 kıredi var +36 hediye kontur var neden göndermiyo yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rezalete bak ya kontör istemek bile ücretli...adamın kontörü varsa zaten istemz...avea iyice saçmalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

numarayı giriyom boşluk bırakıyorum 30 yazıyorum 9235 e gönderiyorum yeterli kırediniz yok diyor neden 104 kıredi var +36 hediye kontur var neden göndermiyo yaaa

?????????????????
  • hediye kontörler transfer için kullanılamaz. tek seferde 4-30 arası, ayda maximum 150 kontör gönderebilirsiniz. günde de tek seferdi sanırım. kontör gönderme işlemi kapalı olabilir hattınızın, müşteri hizmetlerine sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

hediye kontörler transfer için kullanılamaz. tek seferde 4-30 arası, ayda maximum 150 kontör gönderebilirsiniz. günde de tek seferdi sanırım. kontör gönderme işlemi kapalı olabilir hattınızın, müşteri hizmetlerine sorun.

BEN BİKERE GÖNDERDİM 3 AY ÖNCE 120 KONTUR AMA BUNLAR HEDİYE GALBA ONDAN GÖNDERİLMİYO
  • en fazla 30 muş pehhh ardından tekrar 30 atabilirmiyiz mesala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skatterbireyin

en fazla 30 muş pehhh ardından tekrar 30 atabilirmiyiz mesala?

1 yıllık konuyu hortlatmışsın. En fazla 50, en az 4 gönderilebiliyor. Aylık toplam limit 250 ister birgünde ister bir ayda atın, ister hiç atmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

En fazla 30 kontör gönderilebiliyor. Bunun nedeni ne?

arkadas böle yazmısda ondan sordum .. ..... ben bi yıl geriden geliyorum
    ... atıyorum işleminiz gerceklestirilememektedir sonra tekrar deneyin diyip duruyor

• geç ve güç olsada sonuda başardım
  • En az kaç kontor gönderebiliyoruz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless1907

En az kaç kontor gönderebiliyoruz acaba ?

4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.