Şimdi Ara

AVEA'DA EN UYGUN GPRS HANGİ TARİFEDE??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea da en uygun en bol kampanyalı GPRS hangi tarife de acaba???bilgilendirirseniz sevinirim.saygılar

• gprs tarifesinin hepsinde aynı olması lazım. tarifeler sadece konuşma ve smslerde farkediyor
  • standart;60 kb 1 kontör....
    ya size onu dicem yaulan data sayaçlarında giden gelen kontör 10 kb ı geçmio yalan yok 3 kontör yiyo.. delircem ya
  • gprs wap tan bağlanırsan 10kb 1 kontör

gprs internetten bağlanırsan 60kb 1 kontör

normal telefonlarla(nokia lar,ericssonlar, motorolalar(mpxler hariç)) internet ayarıyla wap sitelerine girilmiyor.
  • Arkadaşlar , benim 6610 nokia tlf.ve hp nx7010 notebook var. internet ve ev tlf.olmayan bir yerde cepten internete bağlanabilir miyim? Avea ve telsim hattım var..
    Gprs yada wap ile bağlanırsam dakikası ne kadara malolur?
    -Yada şöyle diyeyim bağlandım donanım haberden 20kb dosya indirdim.ne öderim?
    Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalege2000

Arkadaşlar , benim 6610 nokia tlf.ve hp nx7010 notebook var. internet ve ev tlf.olmayan bir yerde cepten internete bağlanabilir miyim? Avea ve telsim hattım var..
    Gprs yada wap ile bağlanırsam dakikası ne kadara malolur?
    -Yada şöyle diyeyim bağlandım donanım haberden 20kb dosya indirdim.ne öderim?
    Selamlar

kardeş telsimde şu olay war>> eğer çok kullanıosan internet (heryerde) telsime aylık 750 kontör weriosun ya da benzeri.. aylık sınırsız internete bağlanabiliosun..
    eğer ben yapmam diosan 10 kb ı 1 kontöre bağlanacaksın...
  • avea telsimin wap ayarlarıyla internete daha ucuz bağlanabilirsiniz faturalıda denedim

turkcelldede avea gprs ayarlarıyla daha ucuza sörf yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetsiz en uygun tarife
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Teşekkürler de Nokia 6610 a wap ayarları nasıl yapılır bilmiyorum ki?
  • www.avea.com.tr den ayarları indirebilirsin (5 kontör)
  • Avea da gprs e girdim 400 kb dosya indirmişim 37 kontör gitti bu nasıl iş turkcell bile daha ucuzdur. Sorun ayarlardanmıdır acaba. Tarifem mobil öğrenci.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustavolkan

Avea da gprs e girdim 400 kb dosya indirmişim 37 kontör gitti bu nasıl iş turkcell bile daha ucuzdur. Sorun ayarlardanmıdır acaba. Tarifem mobil öğrenci.

ücretli sitelerden indirmiş olabilirsin.. ücretsiz yazmışsada ücret alanlar çıkıyormuş duyduğuma göre.. o konuda avea kullancı hizmetlerini ara derim...
  • GPRS ile internet çok tuzluya malouyor.Aman dikkat edin arkadaşlar.biraz kaptırdınız mı fatura 100 ytl yi buluverir benden söylemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.