Şimdi Ara

Avea Büyük Fırsat Paketi - Her Yöne 500 DK 1000 SMS 1 GB - 17 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
12
Favori
24.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nty35

2005ten beri avealıyım. Özellikle son birkaç yıldır interneti çok yavaşladı. Hiç memnun değilim. Ara sıra sms gönderememe sorunu da başladı, taahhütüm bitince başka operatöre geçicem. Antalya uşak ve istanbul (beylikdüzü) için avea önermiyorum. Ha mobil internetle pek işiniz yok fiyat açısından tabiki uygun

Beylikdüzü beysan san sitesindeyiz burada 10 numara 3g hizinda interneti olan sadece avea Esenler de oturuyorum buradada turkcell çekmiyor sebekenin cekmedigini turkcellde kabul etti bu demek degilki her yerde turkcell cekmiyor cekim isi çevresel faktörlere ve abone yoğunluğuna göre değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

Son 4 gündür ne hat çekiyor nede nete girebiliyorum. whatsapdan kıytırık mesaj bile gitmiyor. Avea şuan çok rezil durumda...

Kesinlikle katılıyorum. Bir üstteki mesajımda da belirttim. İnterneti berbat

Sabah hız testi icin servere bağlanmıyordu simdi 3mb hizinda çıkıyor iki gun önce gün boyunca resmen kagniydi. 7 ay önceki hızı ve iki gun önceki hizlarinin resmini ekliyorum.
     Avea Büyük Fırsat Paketi - Her Yöne 500 DK 1000 SMS 1 GB - 17 TL Avea Büyük Fırsat Paketi - Her Yöne 500 DK 1000 SMS 1 GB - 17 TL Avea Büyük Fırsat Paketi - Her Yöne 500 DK 1000 SMS 1 GB - 17 TL Avea Büyük Fırsat Paketi - Her Yöne 500 DK 1000 SMS 1 GB - 17 TL

• Hat tasimada avea vergi kesmiyor bir yil dogrumu?

• BİMcell, POCELL, Pttcell tarifelerinde bulunan müşteriler yararlanamazlar.

Pazartesi ilk işim pttcell hattımı taşımak olacak. Şuraya bak resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

Hat tasimada avea vergi kesmiyor bir yil dogrumu?

Diğerleride kesmiyor.
  • Manisa / salihli DE oturuyorum sevgi yolumuz var bir tane orada n geçerken sevgiyolundaki kız beni güldürüyor her geçtiğimde bana avea ya tasıyalım sizi beyefendi diyor ve bunları sayıp anlamadım her gectıgım anı gormuyormu cözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furfat

quote:

2005ten beri avealıyım. Özellikle son birkaç yıldır interneti çok yavaşladı. Hiç memnun değilim. Ara sıra sms gönderememe sorunu da başladı, taahhütüm bitince başka operatöre geçicem. Antalya uşak ve istanbul (beylikdüzü) için avea önermiyorum. Ha mobil internetle pek işiniz yok fiyat açısından tabiki uygun

Beylikdüzü beysan san sitesindeyiz burada 10 numara 3g hizinda interneti olan sadece avea Esenler de oturuyorum buradada turkcell çekmiyor sebekenin cekmedigini turkcellde kabul etti bu demek degilki her yerde turkcell cekmiyor cekim isi çevresel faktörlere ve abone yoğunluğuna göre değişebilir.

bilmiyorum hocam, ben innovia'da ölçüm yapmıştım yazın, 1,5 mbiti geçmiyodu.
    antalyada oturuduğum semtte durum daha vahim. 1 mbitn üzerine çıkmıyor. sözde 2 gb 3g hızında sonrası sınırsız ama 1mbit ile video bile izlenmiyor. sağda solda herkese yıllardır avea tavsiye ederdim de özellikle son 1 yılda çok bozdular interneti. çekim kalitesi olarak laf atmıyorum ama yanlış anlaşılmasın. interneti berbat

• Avea nın internet hızının bu kadar düşmesi, avea kullanan sayısının artması, ayrıca şuanda neredeyse herkesin elinde akıllı telefon ve 3G ler sürekli açık hız düşmesi normaldir. Artık Şebekeler taşıyamıyor bu yükü.
  • bende yeni gectim aveaya sifr bu paket icin 2 bayiye sordum adamlar yok ttnet musterisi olman lazim yok gelsen faturaliya gecirelim yok boyle yok soyle yav arkadas alt taraf 20tl yukeyp su paketi yapcam bizim millet ne uckagitci ve bilgisiz yahu kanser ederler adami
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    onlar salağa yatıyor aklınca kandırıp faturalıya kitleyecekler.
    forumu dinlemeyin yalan söylüyorlar diyeni bile gördüm.
    tek gerçek burası haberiniz olsun

• Vodafone paket bitince hemen geciyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

rekabet kızıştı turkcellden ses yok her zamanki gibi

turkcell de 19 TL yapmış aynı kampanyayı
  • Geçmeyin.Ben bir hatadır geçen sene woops kampanyası ile aldım faturalı hatta bu ay bitti direk kapatıp turkcelle geçtim.Hem hızı yavaş hemde çekim gücü gerçekten kötü (şehirden şehire fark edebilir ancak genel anlamda cidden kötü). Siz siz olun ucuza kaçayım derken çileden çıkmayın turkcell yada vodafonedan şaşmayın
  • 2-3 gün içinde geçiçem.

• 1gb internet yeterse guzel paket

• biz 13 senedir avea kullanıyorz şimdi bu tarifeyi gorunce aradım müşteri hizmetlerini. sadece 500dk için 40 liradan fazla fatura veriyor bizimkiler. sırf üşengeclikten bi el atamadım.

aveayı aradım onlara şans verdim aban %15 indirim teklif ettiler bende bu ne sacmalık diyip vodaone'a gecicegimizi soledim. hat faturalı, faturasıza gecelim bari dedik ona da 20 tl ücret alıyorlarmıs + 16 tl bilmem ne ücreti daha alıyorlarmıs. en iyi vodafone'a geçmek. sinirlendim aksam aksam..
  • hobaaaaaaaaaaaaaaaaa 5 yıldır faturasız avea müşterisiyim.önce bal250 yi iptal ettim sonra bugun kontor yükledim ve mesaj atarak kayıt oldum arkadaşlar süper oldu bu..

düşünsenize bal250 pakedi kullanıyordum (en uygunu buydu 3 lü paketlerde) her yöne 250dk +her yöne 250 sms+ 250 mb 20 tl idi...şimdi 1 tl farkla hepsi 2 katına çıktı hatta internet 4 katına çıktı valla şoktayım hala nasıl böyle bir indirim yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 15 Şubat 2015; 19:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

onlar salağa yatıyor aklınca kandırıp faturalıya kitleyecekler.
    forumu dinlemeyin yalan söylüyorlar diyeni bile gördüm.
    tek gerçek burası haberiniz olsun

aynen zorla faturaliya gecirmeye calisiyor yok kardesm kalsin deddim tl de almadim ciktim diger subeden aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

rekabet kızıştı turkcellden ses yok her zamanki gibi

turkcell de 19 TL yapmış aynı kampanyayı

Vah vah turkcell in düştüğü hallere bak...!

• http://forum.donanimhaber.com/m_101524772/f_//tm.htm#101524772

Ben bu kampanya hakkında detaylı bilgiyi 2 ay önce paylaştım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.