Şimdi Ara

(AVEA) HeRYÖNE 700 DAKİKA+1000 SMS + 1GB 17 TL (Yaş sınırı Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
30
Favori
30.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KAMPANYADA SÜRE SINIRI KALKMIŞ BİTİŞ TARİHİNİ AVEA KENDİ BELİRLİYORMUŞ NE ZAMANA KADAR DEVAM EDER BİTER BELLİ DEĞİL..

KAMPANYA OLAN AVEA BAYİLERİ BELLİ DEGİLDİR.. MALESEF LİSTE ŞEKLİNDE YOK..

KAMPANYA LİNKİNİ KONTROL EDİN LÜTFEN..

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/BuyukFirsat1GBYeniMusteri

ARKADAŞLAR SADECE MADİA MARKT'a ÖZEL ve BELİRLİ AVEA BAYİLERİNDE GEÇERLİ KAMPANYADIR TARİFELER HAKKINDA BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM...

BİMCELL POCELL PTTCELL DEN GEÇİŞLER YOKTUR.. VODAFONE TURKCELL YENİ HAT ALIMLARINDA YARARLANABİLİRSİNİZ.

YAŞ SINIRI YOKTUR YENİ HAT ALIMI VE NUMARA TAŞIMADA GEÇERLİDİR.. FLASH BELLEK yada SIRT ÇANTASI HEDİYEDİR.. (STOKLARLA SINIRLIDIR)

AVCILAR BÜYÜKÇEKMECE ESENYURT BEYLİKDÜZÜ vs YAKIN YERDEKİ ARKADAŞLAR MARMARA PARK MEDİA MARKT DEN GEÇİŞ YAPABİLİRLER SERHAT BEY ORADA YARDIMCI OLACAKTIR..

Bursa, Samsun, Trabzon, Ankara, Kayseri, Van, Manisa, Gaziantep, Kocaeli, Antalya, Aksaray, Adana, Konya, Mersin, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve İstanbul
    Bu şehir dışındakiler bu tarifeden yararlanmak isterlerse pm atsınlar.. Çevresinde bulamayıp bu tarifeye geçmek isteyen arkadaşlarda bilgi alabilir.

ARKADAŞLAR ŞİMDİ 200 DK NASIL ALACAĞIZ ANLATACAĞIM..

18 TL LİK PAKETE ÜYE OLDUĞUMUZDA TOPLAM 1 SENE BOYUNCA 2400 DK HEDİYE ALACAGIZ.. HER AY 200 DK OLARAK HATTIMIZA YÜKLENECEK TOPLAM 700 DK HER YÖNE KAZANACAGIZ..

BUNU NASIL YAPACAĞIZ 1 SENE BOYUNCA 2400 DK OLAN HEDİYE KARTI ÜYELİĞE GEÇECEGİMİZ BAYİDEN İSTEYECEGİZ YADA MEDİA MARKT DAN ALACAGIZ.. ŞİFREYİ KAZIYIP MESAJ OLARAK 7400 E MESAJ ATACAGIZ ve 20 TL YÜKLEDİĞİMİZDE
    HER AY 200 DAKİKA HATTIMIZA TANIMLANACAK..

17 LİK TARİFEYE 17 TL YÜKLEME OLMADIĞI İÇİN MECBUREN 20 TL YÜKLEYECEGİZ.. 20 TL YÜKLENDİĞİNDE HEDİYE 200 DK GELECEK KESİNLİKLE ÜCRET ALINMIYOR 2 TL HESABINIZDA KALACAK DENEMİŞTİR.

(AVEA) HeRYÖNE 700 DAKİKA+1000 SMS + 1GB 17 TL  (Yaş sınırı Yok) (AVEA) HeRYÖNE 700 DAKİKA+1000 SMS + 1GB 17 TL  (Yaş sınırı Yok) (AVEA) HeRYÖNE 700 DAKİKA+1000 SMS + 1GB 17 TL  (Yaş sınırı Yok) (AVEA) HeRYÖNE 700 DAKİKA+1000 SMS + 1GB 17 TL  (Yaş sınırı Yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu55 -- 17 Şubat 2015; 22:05:10 >

• hangi şubelerde geçerli belli mi? istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bir yer var mı?
  • dipnot eklemek gerekiyor.
    200 dk kartı için hat taşımadan önceki 90 gündür Aveada olmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

hangi şubelerde geçerli belli mi? istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bir yer var mı?

Istanbulda 6 MM da varmış kampanya avrupa yakasinda marmara park avm, taksim demirören avm, forum istanbul avm, 212 avm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

hangi şubelerde geçerli belli mi? istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bir yer var mı?

Istanbulda 6 MM da varmış kampanya avrupa yakasinda marmara park avm, taksim demirören avm, forum istanbul avm, 212 avm.

teşekkürler yarın fırsat bulursam giderim.
  • Ttnete özel falan denmişti önceki konuda. Var mı böyle bişey?

• Bayileri gösteren bir liste var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkilendirilmiş avea satış noktalarını nerden bulacağız..

Şifre kart ile sunulacak Üçlü Fırsat Paketi'nden, lansman tarihi ve sonrasında Bursa, Samsun, Trabzon, Ankara, Kayseri, Van, Manisa, Gaziantep, Kocaeli, Antalya, Aksaray, Adana, Konya, Mersin, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve İstanbul illerinde yer alan yetkilendirilmiş Avea satış noktalarından dağıtılacak şifre kart ile yararlanılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kartlari nerden alicaz bu bayilerde yokmu belirli

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

Ttnete özel falan denmişti önceki konuda. Var mı böyle bişey?

Evet ttnet abonesine özel kampanyalar var..Sorarsanız oradaki arkadaşa bilgilendirirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Bayileri gösteren bir liste var mı?

Keşke olsa böyle bir bilgi yok.. orada sordum belli degilmiş demek ki seçili bayilere özel veriliyor..
  • Vodafonedeki paket de yeni yenilenmisti. Simdi isin yoksa 1 ay bekle. İnsallah 18 'lige yetisiriz.

Bu arada avea'da telefon cektigi halde ulasilamama sorunu devam ediyor mu halen.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Vodafonedeki paket de yeni yenilenmisti. Simdi isin yoksa 1 ay bekle. İnsallah 18 'lige yetisiriz.

Bu arada avea'da telefon cektigi halde ulasilamama sorunu devam ediyor mu halen.

Ben hiç öyle bir şey yaşamadım 4 tane avea hattım var.. Avea yı sevdiğimden değil sadece uygun diye kullanıyorum.. Ben yaşamadım şahsen.
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    Benim sansima yazin avea kullanirken hergun bu sorunu yasiyordum. Sorun bolgesel olabilir o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Benim sansima yazin avea kullanirken hergun bu sorunu yasiyordum. Sorun bolgesel olabilir o zaman.

Bence de sizin gibi bir kaç arkadaş daha bu sorunu söylemişti.
  • Şu 500dk+5000 sms + sınırsız internet 23Tl nin sınırsız interneti nasıl oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runelgna

Şu 500dk+5000 sms + sınırsız internet 23Tl nin sınırsız interneti nasıl oluyor acaba?

2 GB kotası var sonrası yavaşlıyor.
  • quote:

quote:

Şu 500dk+5000 sms + sınırsız internet 23Tl nin sınırsız interneti nasıl oluyor acaba?

Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

23 tl olana da ayda 200 dk fazladan eklenebiliyor mu? Ve faturasız mı bu Tarifeler
  • PTTCELL 14 lük tarifeden buna geçiş yapabiliyormuyuz...
    En önemli sorulardan biri benimki olcak galiba...
    Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplıyabilir mi acaba...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.