Şimdi Ara

Avea Beceriksizliği !!! ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçen hafta itibarı ile 2 adet hattımı ( ikiside vodafone ) avea ya taşıdım.ve ayın 10 unda iki hattında taşıma işlemi başarılı gerçekleşti.taşıma yapmamdaki amacım 2 hattıda yıkılan paket e geçirmek ( heryöne 500dk + 1000 sms + 1gb net )hattın biri kardeşimin biride benim kullandıgım hatlar.fakat ikiside benim üzerime olan hatrların içine 20 şer tl yükleme yaparak ve gerekli sms leri aveaya yollayarak yıkılan paket e dahil olduk.fakat hattın biri yıkılan pakete sorunsuz geçerken diğeri halen geçemedi.avea ya tam 4 tane arıza kaydı ve 7 kez telefonla tartışmam hiç bir sonuç vermedi.eğer aranızda butip bir sorun yaşayan ve çözebilen arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.5YUZ yazıp 1991 e gönderilen sms ten sonra kaydımın tamamlanması gerekir iken bana gelen cevapta ; işleminizi şuan gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra deneyin. şeklişnce cevap gelmektedir.müşteri hizmetleri ile telefonda işlemleri bizzat yüzyüze yaparakta denenmiş ve bir sonuç alınamamıştır.arıza kayırlarına karşılık bana sms olarak dönülen cevaplarda 5YUZ yazarak 1991 e göndermem halinde sorunun düzeleceği fakat hiç bir şekilde düzelmediğidir. acil yardımlarınızı bekliyorum ! ve burdan aveaya kocaman bir

Arkadaşlar aşırı bağırmalı bir görüşmeden sonra sorunum çözüldü.sisteme ilk taşıma esnasında bilgiler yanlış girilmiş sözde.ama avea bunu 5. arıza kaydımda ancak anlaya bildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 14 Temmuz 2012; 17:18:31 >

• Turkcell gencplus yada vodafone özgürgenc kampanyalarina bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriniz için teşekkür ederim, ama ben avea yıkılıan paketi kullanmak istiyorum ve bu sorunun çözümünü arıyorum.
  • Forumda AveaDestek e pm atin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.