avea bayiine gittim dün turkcell olan hattımı avea ya geçirecem dedim.. tamam dedi ücret yok galiba demi dedim 5 tl dedi tamam kalsın dedim bu ne yaa.. günlük 10 kişiden 5 tl alsa ooo bu ayıp bişeydir..
müşteri hizmetlerine mail attım cevabı :
Değerli Müşterimiz,
Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.
Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri büyük önem taşımaktadır.
Mobil Numara Taşınabilirliği ile cep telefonu kullanıcıları mevcut numaralarını tamamıyla koruyarak, hizmet aldıkları operatörü değiştirebileceklerdir. Kullanıcılar operatörlerini değiştirdiklerinde kullandıkları numara 11 hane olarak bütünüyle aynı kalacağından, o döneme kadar kendilerine mevcut numaralarından ulaşmış olan kişiler aynı şekilde ulaşmaya devam edebileceklerdir. Böylece kullanıcılar operatörlerini değiştirdiklerinde kendilerine ulaşmalarını istedikleri kişilere yeni bir numara bildirmek durumunda kalmayacaklardır.
Mobil Numara Taşınabilirliğinden aktif durumda olan tüm mobil hatlar faydalanabilmektedir.
Numara Taşınabilirliğinden faydalanarak Diğer GSM operatörüne ait numaranızı Avea'ya taşımak için kimliğiniz ile birlikte size en yakın Avea İletişim Merkezimize başvurmanız yeterlidir. Bununla birlikte, Mobil Numara Taşınabilirliği ile numaranızı yeni operatöre faturalı ya da faturasız olarak taşıyabilirsiniz. Numaranızı faturalı olarak Avea'ya taşımak için kimliğiniz ile birlikte son iki aydan birine ait sabit fatura ile başvuruda bulunabilirsiniz.
Kurumsal numaraları taşıma işlemi, şirket yetkilisi veya vekilinin başvurusu ile yapılabilmektedir. Kurumsal numaralarınızı Avea'ya taşımak için şirket yetkilisinin kimliği, imza sirküleri, KDV Tahakkuk Fişi veya Vergi Levhası ile başvuruda bulunabilirsiniz.
Numara taşıma işlemi, en fazla 6 gün içerisinde tamamlanabilmekte olup, bu işlem ücretsizdir.
Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'ü, sabit hatlardan ise 444 1 500'ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri'mize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla;
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
şimdi bu ne demek oluyor.. biz saf olsak alacak bize küçük gözüken 5 tl yi ayıp birşey gerçekten..
Yani Avea da basma kalıp cümleler kurup durmuş.. Ne cezalandırmak için yetkili bayii nin ismini sormuş, ne de baska birşey yapmış.
Biz de numara tasıma değil de, hanımın üstüne olmayan hattı üstüne geçirmek için avea bayiisine gitmiştik. 5 TL istemişti. Ama kanuna göre bu işlemi ücretsiz yapmak zorundasınız demiştim. Adam da resmen acıkca ben kanun manun tanımıyorum, bizde işlem ücreti 5TL demişti. Ben de o zaman yaptırmıyorum ve sizi şikayet edeceğim demiştim. Kucağımda kızım olmasaydı aslında ugrasırdım ama gerisin geriye çıktım bayiiden.
Bunun adına doygunluk pişkinlik ve daha başka ne kadar işkembesi bol laf varsa o denir.
Bize müşteri geldiğinde geçiş süresinin 6 gün süreceğini bu süre içerisinde eski hattını kullanacağını söylediğimizde, müşteri "şimdi ben ne yapacam 1 hafta kontörümde yok" dediğinde geçiş olacak numarasına 25 kontör atıyoruz. Para kazanıyormuyuz, pekala evet.
Oda bayi bizde bayiyiz. 5tl veripte geçiş yapan müşteride memnun oluyor, bizim müşterilerimizde.
Ozaman bizde sorun var, milletce...
hangi bayi nerede?
quote:
Orijinalden alıntı: 10K
Bunun adına doygunluk pişkinlik ve daha başka ne kadar işkembesi bol laf varsa o denir.
Bize müşteri geldiğinde geçiş süresinin 6 gün süreceğini bu süre içerisinde eski hattını kullanacağını söylediğimizde, müşteri "şimdi ben ne yapacam 1 hafta kontörümde yok" dediğinde geçiş olacak numarasına 25 kontör atıyoruz. Para kazanıyormuyuz, pekala evet.
Oda bayi bizde bayiyiz. 5tl veripte geçiş yapan müşteride memnun oluyor, bizim müşterilerimizde.
Ozaman bizde sorun var, milletce...
Bu mesajın neresinden memnun olduğunu çıkardınız anlamadım.Şikayet ediyor avea yı açık açık
ben avea ya numara taşıdığım zaman avea bayii bana 8 lira para veriyor senden nasıl olurda 5 lira istiyor
kimlik fotokopini bana gonder hem 8 lira mı alıyım hemde numaranı avea ya taşıyayım
quote:
Orijinalden alıntı: termal1
ben avea ya numara taşıdığım zaman avea bayii bana 8 lira para veriyor senden nasıl olurda 5 lira istiyor
kimlik fotokopini bana gonder hem 8 lira mı alıyım hemde numaranı avea ya taşıyayım
Yani Avea da basma kalıp cümleler kurup durmuş.. Ne cezalandırmak için yetkili bayii nin ismini sormuş, ne de baska birşey yapmış.
Biz de numara tasıma değil de, hanımın üstüne olmayan hattı üstüne geçirmek için avea bayiisine gitmiştik. 5 TL istemişti. Ama kanuna göre bu işlemi ücretsiz yapmak zorundasınız demiştim. Adam da resmen acıkca ben kanun manun tanımıyorum, bizde işlem ücreti 5TL demişti. Ben de o zaman yaptırmıyorum ve sizi şikayet edeceğim demiştim. Kucağımda kızım olmasaydı aslında ugrasırdım ama gerisin geriye çıktım bayiiden.
avea^ne yazarsan yaz bize ulaşında istersen küfür et yine bu cevabı yollayacaklartır otomatik ileti gibi 1 şey bu
quote:
Orijinalden alıntı: carissma06
avea bayiine gittim dün turkcell olan hattımı avea ya geçirecem dedim.. tamam dedi ücret yok galiba demi dedim 5 tl dedi tamam kalsın dedim bu ne yaa.. günlük 10 kişiden 5 tl alsa ooo bu ayıp bişeydir..
müşteri hizmetlerine mail attım cevabı :
şimdi bu ne demek oluyor.. biz saf olsak alacak bize küçük gözüken 5 tl yi ayıp birşey gerçekten..
mail atmayacaksın hep bu cevabı verirler çünkü sen şikayetvar.com adresinden şikayet et bakalım nasıl ilgileniyorlar
Geçenlerde forumda avea hakkında aldatıcı reklam için ceza verilme haberi vardı.Buunu da şikayet ederseniz bence ceza alabilirler aklınızda bulunsun
Turkcell bayisi bunu yapsa en gec 7 günde tabelasi asagi iner.
Hcm hangi bayidir orası..?
soyliyemem; soylesem bile parayı herkese vermiyorlar surekli onlarla çalışanlara verip, emin ol ki yuzlerce kilometre uzaktır size
şikayet et geçişler ücretsız müşteriden ücret talep edemez
ben dün turkcell den avea ya geçtim. bunun için hiçbir ücret ödemedim + 20 kontör + 60mb internet + 300dk ay içi heryöne bedava görüşme verdi.
Hiç böyle salak bi bayi de görmemiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme