KontörPaylaş Şimdi Avea'da KontörPaylaş servisi var. Hattı ne olursa olsun Avea'lı bir arkadaşından ya da yakınından kontör iste. Veya sen istemeden o göndersin. Kontörler anında cebine yüklensin. Üstelik kontör isteme kolaylığı Türkiye'de ilk kez ve sadece Avea'da.
Kontör Nasıl İstenir ?? Kontör göndermesini istediğin kişinin numarasını yaz. Bir boşluk bırak. Kaç kontör istediğini yaz.
9233'e kısa mesajla yolla.* Ona onay mesajı gitsin. Kabul ederse kontörler anında cebine gelsin. Örnek: 0555XXXXXXX 30
Kontör Nasıl Gönderilir ?? Kontör göndermek istediğin kişinin numarasını yaz. Bir boşluk bırak. Kaç kontör göndermek istediğini yaz.
9235'e kısa mesajla yolla. ** Örnek: 0555XXXXXXX 30
>> Evet arkadaşlar, Tcell de vardı ,Aria hat aboneleri hep özenirdi, Aria ve Aycell de şu an yaptı ve tam yaptı, Tcell den daha iyi olmasının avantajı, mesela kontorunuz mu bitti, Kontor isteme mesajı çekiyorsunuz, Karşı taraf onay veriyor ve kontorunuz yüklenmiş oluyor.. Yani sadece olay birinin birine göndermesi değil Çok yararlı ve çok güsel bir servis..
Herkese hayırlı, ugurlu olsun, saygılar
gonderme ya da isteme ucreti nedir? en az kac kontor gonderilip istenebiliyor? belli bir limit var mı?
Kontor Transfer Servisi İle İlgili Merak ettikleriniz..
* Gönderilen kontör isteme mesajı 1SMS/2 kontör olarak ücretlendirilir. ** Kontör gönderme mesajı 1SMS/2 kontör olarak ücretlendirilir. Tüm katma değerli servisler için SMS ücreti standart tarife üzerinden belirlenir. Bir seferde en az 4, en fazla 30, bir ay içinde en fazla 60 kontör transferi yapılabilir.
aycellde de calısıyor bu sabah yolladım.test ettik ve onaylıyoruz.
ollleeyy.... en sonunda bea.. turksele bagli kalmicas...!
Bilgi mesajı bana da geldi Benim ki faturalı hat Ben ne gönderebilirm.?
Aycell ' lerde çalıştıgına çok sevindim.. Şimdi gençler bu servisi test etmemiz için kim bana kontor göndericek ..
Aday varsa sölesin çok makbule geçer de..
cok saol heheh artık hatun bana kntr gonderebilecek
abi hatırlıyorsan odemeli aramayı ilk aria cıkardı ama tcell kadar yoğunluk gormedi tcell cıkardı artık kontör aalmıyoruz aria nın transferi fazla tutlmaz yinede is gorur ama bende bi aria kullanıcısı olarak biraz sevindirik oldum
Hayırlı olsun.
Binbaşı gönder cebini ben test ederim.
Valla eleman bana gönder, test edelim malum bu aralar kontor yok
İnan amacım test etmek , yoksa kontor lazım değil valla bak
Tamam gönder telefon numaranı.
Arkadaşlar cebim 0555 211 35 34
Klona yanlış sölemiş, silmiş de ..
ve 1 kontör faturada 100.bin lira tüm vergiler dahil.
abi çok iyi yaa bu servis helal olsun avea ya
Valla eleman ile test ettik, onayladık 30 kontor geldi valla
Burdan onu gözlerinden öperek saygılar sunuyorum kardeşime, bende kontor alayım 60 kontor yollayacagim ona
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme