Bildirim
avea 4.5G uyumlu diye verilen simkart uyumsuz çıktı !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Diğer konuya bakarsan anlarsın sorun sende değil avea da sim kart 4g yi görüyor
Sende bi temsilciyle görüş bende görüşeceğim bakalım ne diyecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Aradım temsilciyi bayiye gidin bayiye durumu anlatın diyor başka sim versin
Oda bişi bilmiyor .
Herkeste aynı sadece bende değil dedim kayıt oluşturdu sonuç ne olur bilmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
-
Gelen cevabı paylaşır mısın
avea nasıl iş yapıyor anlamış değilim
_____________________________ -
Buyuk ihtimal sistemsel bir sorun. 4.5G kartlarda aynını yapıyor. Daha yeni değiştirmiştim ben de. 1 ay kadar önce. Önceden uyumlu derken şimdi değil diyor aynı karta. Sistemsel bir sıkıntı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ariasoft
Kutunun üstünde Türk Telekom 4.5G sim kart mı yazıyor sadece 4G mi yazıyor.
Sadece 4G yazıyorsa onlar eski basım uyumsuz kartlar. 4.5G yazıyorsa ve Türk Telekom logosu varsa o simler uyumlu.

bu amblem vardı_____________________________ -
-
-
_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
-
quote:
Avea'nın 4G ihalesi için hazırlattığı ve üzerinde 4G yazan sim kartlar 4.5G uyumlu değil. Turkcell'de de durum aynı, 2015 haziran ayına kadar üretilen ve üzerinde 4G LTE yazan kartlar 4.5G uyumlu değil.
iyi de 4 G Yİ NASIL görüyor ozaman

quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yucelkrc

bu amblem vardı
Sim kart şu şekildeyse 4.5G desteği var, endişeniz olmasın.

Ancak farklı ise desteği yok. Aynen bununla aynı olmalı.
Böyle değildi hocam, düpedüz adam dolandırıyorlar, insanı salak yerine koyuyorlar, 10TL parada çöp oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
belkide sistemsen sorun var avea bu yaparken bozmustur sistemi
_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
iyi de 4 G Yİ NASIL görüyor ozaman

Bildiğim kadarıyla cihaz LTE destekliyse sim uyumsuz olsa da şebeke görünüyor. Aslında şöyle de bir durum var, bu sim kartlar uyumsuz diye değiştiriyoruz ancak aslında uyumlu. Bildiğim kararıyla eski kartlar yazılımsal olarak her frekansı desteklemediği için sim kartı değiştiriyoruz. Türkiye'de daha 4.5G'nin adı bile ortada yokken uyumsuz denen sim kartlar ile yurt dışına çıkıldığında 4G kullanılabiliyordu.
benim 19 kasımdan önce nano 128 lik sim kartım vardı desteklemiyordu . şebeke arama yaptığımda 4g sinyal almıyordu avea online işlemler telefon ayarlarından baktığımda desteklemiyordu ,
konuda var resimli
http://forum.donanimhaber.com/m_111270878/tm.htm
19 kasımda yeni 4gli sim aldım ve şebeke arama yaptım ve şebeke aramada 4g gördü online işlemler den de baktığımda destekliyor yazıyordu heh tamam dedim
kampanya çıktı bi baktım desteklememektedir dedi hayda...
1gb alırız hem simi değiştirdim yine desteklemiyor diyor ama 4g şebekeyi görüyor
kayıt açıldı tekrar kapanmazsa çarşamba gününe kadar kesin yanıt gelir
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
-
quote:
Teşekkürler.
windows 10 kullanıyorum telefonda android değil şebeke den şebeke arama yapıyorum
note 2 var bide onda denedim de göstermedi ayarlar diğer ağdan şebeke aramasını manuel olarak aratıyorum tabi şebeke modu lte 3g 2g seçli olması lazım ama yanında yazmıyor
Benim aldığım kartlar bunların aynısı.Ama iksinede yukarıdaki mesajlar geliyor.Müşteri hizmetleri çıkamadı içinden bekleyin dedi. _____________________________ “O hâlde, emrolunduğun gibi dosdoğru ol!...” (Hûd, 112) -
Bekliycez artık.Bu ay internet paketim çabuk bitti.Aldığım telefon ( general mobile androin one) işten eve gelene kadar son sürüm güncellemesini 500 mb kadar indirmiş.Zaten 1 gb dı.Bitti.Bu hediye 1 gb iyi olacaktı.Hayırlısı _____________________________ “O hâlde, emrolunduğun gibi dosdoğru ol!...” (Hûd, 112) -
Cevabınız için teşekkür ederim.twitter kullanmıyorum.Yarına kadar düzelmezse online işlemlerden şikayet oluşturmayı düşünüyorum. _____________________________ “O hâlde, emrolunduğun gibi dosdoğru ol!...” (Hûd, 112) -
Bu edevletten banka hesabı görüntüleme olursa güzel olur.Girdim ankete katıldım. _____________________________ “O hâlde, emrolunduğun gibi dosdoğru ol!...” (Hûd, 112)
Benzer içerikler
- türk telekom yıldızlı günler
- türk telekom çekmiyor
- yeni değerli prime 100
- faturalıdan faturasıza geçiş
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- telefon arama yapmıyor
- mobil veri çekmiyor
- internet neden çekmiyor
- wifi araması nedir
- magnet internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler