Şimdi Ara

Avea 3g 1GB net 9 Tl mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 gb lik 3g paketi almak istiyorum. Cepten kullanmak için alacağım. Aveanin sitesine baktıgımızda.

Burda (http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/3gli_net.shtml?pagemenu=3glinet) 100mb için 7 tl oldugunu soyluyor
    Burda ise (http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/cepten_netpaket.shtml?pagemenu=3glinet.cepten) 1gb için 9 TL oldugunu soyluyor.

Şimdi bunlardan hangisi nedir ne degildir bilgisi olan varmı. 3gile cepten girmek için kullanacagım

• 7 tl olan göruntulu görusme falan da var. Yani 3g paketi. Daha önce bi yerde raslamistim da, bu 7 tl'lik paketi 2g 'de kullanamiyorsunuz.
    Faturasiz hatlara 1gb 9 tl bence daha mantikli. 2g 3g kisitlamasi yok.
  • Avea'dan siz faturasız hat müşterilerimize özel muhteşem bir teklif.

Artık 1GB internet paketinin fiyatı ayda sadece 9TL! Kayıt olmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e SMS göndermek.

Bunu aldıgım zaman 3g ile girebileceğim degilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Avea'dan siz faturasız hat müşterilerimize özel muhteşem bir teklif.

Artık 1GB internet paketinin fiyatı ayda sadece 9TL! Kayıt olmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e SMS göndermek.

Bunu aldıgım zaman 3g ile girebileceğim degilmi ?

arkadaşım avea faturasız hatlarda yani kontürlü hatlarda 9 tl.ye 1gb paket alıyorsun bu paketi istediğin yerde kullan ister 3g'li ister 2g'li yani herşeyde, ben arasıra alıyorum ister cepten ister notebookta kullanıyorum
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/1gb_9tl.shtml?pagemenu=kampanyalar.internet.faturasiz.1gb9tl

• Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için :)

aveanın bu fırsatını kaçırma bu paketin normal fiyatı 29 tl.dir türkcell ilk 6 ay 19 tl.den veriyor 7. aydan sonra 29 tl oluyor, vodafon 1gb paketi 29 tl.den veriyor ama avea 1gb paketi 9 tl.den veriyor şu anda bu paketi kullanıyorum benim bulunduğum bölgede 3g iyi çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Ekim 2011; 20:44:31 >
  • Benden naçizane tavsiye;Kullanacağınız yerde 3G varmı, yoksa edge ile yavaş bağlanırsın, idare ederim dersen bilemem.Son olarak :Paket kapsamında sunulan 1 GB dolduğunda MB başına KDV ve ÖİV dahil 5 Kr ile ücretlendirilirsiniz.Biliyorsunuzdur ama bilgilendireyim dedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 10 Ekim 2011; 21:24:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamu hattı kullanıyorum
    aynı kanpanyadan yararlanabılıyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

kamu hattı kullanıyorum
    aynı kanpanyadan yararlanabılıyormuyuz?

sadece faturasız hatlar için 9 tl...
    bildiğim kadarıyla kamu tarifesi faturalı hat kategorisinde...
  • evet faturalı kamu

yaa ben anlamıyorum faturalı hatlara ve eski aboneleri neden madur eder bu şirketler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

evet faturalı kamu

yaa ben anlamıyorum faturalı hatlara ve eski aboneleri neden madur eder bu şirketler

avea için konuşursam, tahminimce abone çoğunluğu faturasız hatta... ayrıca bu çoğunluğun "çoğunluğu" da genç yaştaki kullanıcılar... yani, cepten internet kullanma potansiyeli yüksek kesim...
    bu yüzden, ister tarife olarak, ister paket olarak avantajların çoğunu faturasız hatlara veriyor avea...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

Benden naçizane tavsiye;Kullanacağınız yerde 3G varmı, yoksa edge ile yavaş bağlanırsın, idare ederim dersen bilemem.Son olarak :Paket kapsamında sunulan 1 GB dolduğunda MB başına KDV ve ÖİV dahil 5 Kr ile ücretlendirilirsiniz.Biliyorsunuzdur ama bilgilendireyim dedim....

1GB dolduğunda ya da dolmaya yakın paketi iptal edip yeniden aktive ederseniz standart ücret ödemek zorunda kalmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I001

quote:

Benden naçizane tavsiye;Kullanacağınız yerde 3G varmı, yoksa edge ile yavaş bağlanırsın, idare ederim dersen bilemem.Son olarak :Paket kapsamında sunulan 1 GB dolduğunda MB başına KDV ve ÖİV dahil 5 Kr ile ücretlendirilirsiniz.Biliyorsunuzdur ama bilgilendireyim dedim....

1GB dolduğunda ya da dolmaya yakın paketi iptal edip yeniden aktive ederseniz standart ücret ödemek zorunda kalmazsınız.

ne gerek var ona yahu
    tuşlayın 9333 ü, kilobaytına, hatta baytına kadar söylüyor kalan kotanı...
    paket geçerlilik süresinin 3 gün öncesinden sms ile uyarılar başlıyor, ve "...hattınızda bakiye varsa paketiniz otomatik yenilenecektir," diyor...

hala mı içiniz rahat değil, paket bitim tarihinde kullanmamaya çalışın... misal, benim paket bitim tarihim ayın 27'sinde, o gün gerekmedikçe 3G internet kullanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katrancalı -- 11 Ekim 2011; 14:37:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: katrancalı

quote:

Orijinalden alıntı: I001

quote:

ne gerek var ona yahu
    tuşlayın 9333 ü, kilobaytına, hatta baytına kadar söylüyor kalan kotanı...
    paket geçerlilik süresinin 3 gün öncesinden sms ile uyarılar başlıyor, ve "...hattınızda bakiye varsa paketiniz otomatik yenilenecektir," diyor...

hala mı içiniz rahat değil, paket bitim tarihinde kullanmamaya çalışın... misal, benim paket bitim tarihim ayın 27'sinde, o gün gerekmedikçe 3G internet kullanmıyorum...

Sorun paketin otomatik olarak yenilenmesi değil. Paket, kota dolunca değil aylık olarak yenileniyor. Yenilenme zamanından önce 1 GB lık kotanın dolması durumunda yüksek tarifeden internete bağlanmamak için ya da oturup paketin yenilenmesini beklememek için kota dolunca paketi iptal edip hemen ardından yeniden almak gerekiyor. Geçen ay paketi aldıktan 10-15 gün sonra kotam doldu standart tarife işlemeye başladı. Hemen paketi iptal edip yeniden aldım ve kullanmaya devam ediyorum.

• Syn. @I001 ve Syn. @katrancalı,
    Yorumlarınıza teşekkürler...
  • Ben aldım şu anda 1gb paket ve kullanıyorum bulundugum ve gittigim cogu yerde 3g şebekesi mevcut sorun yaşamıyorum. Fakat aveanın 3g hızı maalesef daha önce kullandıgım turkcelle göre cok daha yavas. Yinede aveadan memnunz
  • quote:

Syn. @I001 ve Syn. @katrancalı,

3g yavaşsa o zaman bulunduğunuz yerde çok fazla 3g kullanan vardır. ben ankarada 680 kb/s saniye ile indirme yaptım. ama baz istasyonuna 10-15 metre uzaklıktan
  • Bende bu akşam, Trabzonun Sürmene ilçesinde, operadan facebook'tan saniyede 167 kb veri indirdim.
    Nokia'nın kendi tarayıcısından ,mp3 sitesinden şarkı indirdim. Saniyede 850 kb veri indirdi.
    Tarayıcı ve siteye göre hız değişebiliyor.
  • izmirde oturuyorum hem turkcell 4gb paket kullanıyorum hemde arada aveanın 1gb paketini alıyorum, her ikisinin hız testini yaptım.

Türkcell hız testi

Avea hız testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 13 Ekim 2011; 10:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

Syn. @I001 ve Syn. @katrancalı,

3g yavaşsa o zaman bulunduğunuz yerde çok fazla 3g kullanan vardır. ben ankarada 680 kb/s saniye ile indirme yaptım. ama baz istasyonuna 10-15 metre uzaklıktan

Yazın Turkcell Vınn'ı deneme imkanım omuştu.Bunun 4 katıydı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.