Bildirim
AVE BAL AYIBI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu bilen _____________________________ -
tarifeni değiştir hocam farklı bir tarifeye geç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yafess_
hocam yeni değiştim dün standart tarife de idim bal olmuyor diye heryöne tarifesine geçtim bal paketinde bu tarifede olursan 300 dakika alamassın yazmıyor neden alamıyorum anlamadım_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fast-man
quote:
hocam yeni değiştim dün standart tarife de idim bal olmuyor diye heryöne tarifesine geçtim bal paketinde bu tarifede olursan 300 dakika alamassın yazmıyor neden alamıyorum anlamadım
dilerseniz yükleme kartı şeklinde de avea bayiden Bal Paket Kartlarını satın alabilirsiniz. Kartın arkasındaki şifreyi kullanarak Bal paketi hattınıza yükleyebilirsiniz. burdan detaylardan okudum;http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/bal_paket.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturasiz.balpaket
bayi uzaksa, tekrar 300 yazıp 2070'e ücretsiz SMS gönderin, tekrar hata verirse dilerseniz avea ya e-mail gönderin yardım isteyin cevap gelecektir buyrun;http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&flag=1&pagemenu=contactUs&lang=tr&isaveacustomer=on&subm.x=42&subm.y=15
ve dilerseniz birde avea online işlemlerden satın almayı deneyiniz. yardımcı olmak isterdim ama elimden fazlası gelmiyor. umarım alırsınız ve güle güle kullanırsınız. iyi günler
-
tarifenizde her yone 200 paketi alinamiyor, bu paketin yeni adi da bal 300. Hata yok sistemde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Herkes eşittir ama bazıları daha eşittir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim_2423
quote:
quote:
hocam yeni değiştim dün standart tarife de idim bal olmuyor diye heryöne tarifesine geçtim bal paketinde bu tarifede olursan 300 dakika alamassın yazmıyor neden alamıyorum anlamadım
dilerseniz yükleme kartı şeklinde de avea bayiden Bal Paket Kartlarını satın alabilirsiniz. Kartın arkasındaki şifreyi kullanarak Bal paketi hattınıza yükleyebilirsiniz. burdan detaylardan okudum;http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/bal_paket.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturasiz.balpaket
bayi uzaksa, tekrar 300 yazıp 2070'e ücretsiz SMS gönderin, tekrar hata verirse dilerseniz avea ya e-mail gönderin yardım isteyin cevap gelecektir buyrun;http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&flag=1&pagemenu=contactUs&lang=tr&isaveacustomer=on&subm.x=42&subm.y=15
ve dilerseniz birde avea online işlemlerden satın almayı deneyiniz. yardımcı olmak isterdim ama elimden fazlası gelmiyor. umarım alırsınız ve güle güle kullanırsınız. iyi günler
çok güzel yardım yazmanız bile yeterli_____________________________
-
En iyisi garanti yol, müşteri hizmetlerini arayıp paketi hattınıza müşteri temsilcisi tarafından tanımlatmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu-
Adamım | Canon SX150 IS Kullanım Kılavuzu (ENG)
Oyunlardan aldığımız ekran görüntülerini burada paylaşalım. --- G
Fotoğrafçı değilim, profesyonel hiç değilim; ileri seviye çaylağım. | I'm not a photographer, or professional either; I'm an advanced rookie.
Lütfen bana cevap verirken cevap kısmını kullanın ya da alıntı yapın, cevabınız cevapsız kalmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
En iyisi garanti yol, müşteri hizmetlerini arayıp paketi hattınıza müşteri temsilcisi tarafından tanımlatmak.
En garantili yol musteri hizmetleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Türklük ve Türkçülük aleyhinde bulunanları ezeceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kendōka
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
En garantili yol musteri hizmetleri
Aynen dostum. Zaten görüşme kayıt altına alınıyor. Bir şey olursa bunu hattıma size tanımlattım diyorum. Olay bitiyor. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu-
Adamım | Canon SX150 IS Kullanım Kılavuzu (ENG)
Oyunlardan aldığımız ekran görüntülerini burada paylaşalım. --- G
Fotoğrafçı değilim, profesyonel hiç değilim; ileri seviye çaylağım. | I'm not a photographer, or professional either; I'm an advanced rookie.
Lütfen bana cevap verirken cevap kısmını kullanın ya da alıntı yapın, cevabınız cevapsız kalmasın. -
quote:
AVEA FATURASIZ HER YÖNE TARİFESİNİ SEÇTİM BAL 300 ALMAK İÇİN 300 YAZIP 2070 YOLLADIM AMA SMS GELDİ TAFİNİZE TANIMLI DEĞİL DİYOR
250 YAP DİYOM YAPIYOR NE İLGİÇ İŞ BU YAAA BEN 300 İSİTYORUM
bal 300 olmuyorsa sen de reçel 300 paketini dene

_____________________________ -
quote:
AVEA FATURASIZ HER YÖNE TARİFESİNİ SEÇTİM BAL 300 ALMAK İÇİN 300 YAZIP 2070 YOLLADIM AMA SMS GELDİ TAFİNİZE TANIMLI DEĞİL DİYOR
Tarifeniz her yöne süre veren bir tarife olduğu için,tarifenizin detaylar kısmında yazan ifadeye göre: *** Tarife kapsamındaki tüm aboneler, AranKazan ve NT Kampanyası dışındaki, ücretsiz dakika veya TL verilen herhangi bir kampanyadan veya diğer konuşma paketlerinden ( Heryöne 200 vs.) faydalanamayacaklardır. *** Bal 300 paketi yalnızca konuşma içerdiği için faydalanamıyorsunuz. Diğer paketler konuşma paketi olarak değil de üçü bir arada biçiminde olduğu için onlardan yararlanabiliyorsunuz. Tarifenizle ilgili bu paketleri kullanmanızla ilgili bir kısıtlama yokken, tarife özelliğinizle ilgili kısıtlamaya takılıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asceticc
quote:
Tarifeniz her yöne süre veren bir tarife olduğu için,tarifenizin detaylar kısmında yazan ifadeye göre: *** Tarife kapsamındaki tüm aboneler, AranKazan ve NT Kampanyası dışındaki, ücretsiz dakika veya TL verilen herhangi bir kampanyadan veya diğer konuşma paketlerinden ( Heryöne 200 vs.) faydalanamayacaklardır. *** Bal 300 paketi yalnızca konuşma içerdiği için faydalanamıyorsunuz. Diğer paketler konuşma paketi olarak değil de üçü bir arada biçiminde olduğu için onlardan yararlanabiliyorsunuz. Tarifenizle ilgili bu paketleri kullanmanızla ilgili bir kısıtlama yokken, tarife özelliğinizle ilgili kısıtlamaya takılıyorsunuz
neye geçem ozaman bal 300 dak almak için_____________________________
-
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/bal_paket.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturasiz.balpaket
bal 300 paketi, 20 liraya heryöne 300 dakika konuşma veriyor.
hattı vodafona taşırsanız 15 liraya 500 dakika konuşma alabilirsiniz
detaylı bilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_60911586/tm.htm
-
Merhaba
Numaranızı iletmeniz durumunda konuyla ilgili bilgi verilecektir.
Teşekkürler_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AveaDestek
Merhaba
Numaranızı iletmeniz durumunda konuyla ilgili bilgi verilecektir.
Teşekkürler
sayın yetkili hattı babam kullanıyor kendisi bu konulara yapancı size avea hattımın numarasını yollsam bana bilgi verseniz olurmu
birde abim izmir buca 315 sokakt oturuyor 3 tane avea hattı ve avea taraftar internet aldılar ne konuşmada nede internette evin belli yerlerinde avea çekiyor bunu müşteri hizmetlerine bildirmelerine rağmen bir hiç bilgi ve gelişme olmadı koskoca bucanın bu mahellesinde avea çekmemesi çok ilginç yerinizde kıbıradanızda çeken noktadan sesiniz kesik kesik geliyor ve kendileri ile zor temas sağlıyorum yeri geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 27 Mayıs 2012; 13:30:18 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- taahhüt bitmeden hat taşıma cezası
- cepten internet ne demek
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- türk telekom 50 gb hediye nasıl alınır
- vodafone bedava internet 2026
- iphone şebeke sorunu
- bir kişi üzerine kaç tane hat alabilir 2026
- 5g uyumlu iphone telefonlar
- türk telekom arama bekletme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler