Şimdi Ara

avcılar Saide Zorlu Ticaret meslek lisesi ' Nasıl Ulaşabilirim'?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba , pazar günü bu lisede YGS sınavım var.Elimde adres var ama nasıl gideceğimi bilmiyorum.İstanbul Sefaköy Metrobüs duragının o tarafta oturuyorum.Bir gün önceden gidip bakıcam ama adresı tam bulamadıgım için okulda telefonlarını açmıyor , Bilen varsa yardımınızı beklıyorum.

Benim Adresim; Sefaköy metrobüs durağı

Okul; İSTANBUL AVCILAR SAİDE ZORLU TİCARET MESLEK LİSESİ
    REŞİTPAŞA CD. AMBARLI MH. IHLAMUR YOLU YANI
    AMBARLI/AVCILAR

şimdiden teşekkürler.

• Şimdi Avcılar durağında iniyorsun. Tek köprü var zaten sol tarafa dön ve devam et. Avcılar End. Mes. Lisesini ve bir camiiyi göreceksin. İkisinin arasında dar bir yol var. Oraya sap ve dümdüz devam et. Karşında Atatürk heykelinin olduğu bir cadde olacak. Oradan dümdüz aşağıya kadar yardır. Bir uzun havuz olacak o caddede. Onu geçeceksin. Birde aşağıda yuvarlak bir havuz olacak. Onu gördüğün an sağa dön ve dümdüz yolun sonuna kadar git. Bayağı bir uzun sürecektir. Sonrasında her gördüğün sokakta yokuşlu olanları tercih ederek bisiklet yoluna ve saide zorluya ulaşacaksın. Bu yaya olarak gitmen gereken tarifti. Eğer taksiyle gitmek istersen. Uzun havuzu geçerken simit sarayı olacak havuzun sonunda. Sağa dön cami inşaatı var zaten o yolda dümdüz git. İleride barışmanço kültür merkezi olacak. Karşısında bir taksi durağı. 10 liraya bırakırlar seni oraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Şimdi Avcılar durağında iniyorsun. Tek köprü var zaten sol tarafa dön ve devam et. Avcılar End. Mes. Lisesini ve bir camiiyi göreceksin. İkisinin arasında dar bir yol var. Oraya sap ve dümdüz devam et. Karşında Atatürk heykelinin olduğu bir cadde olacak. Oradan dümdüz aşağıya kadar yardır. Bir uzun havuz olacak o caddede. Onu geçeceksin. Birde aşağıda yuvarlak bir havuz olacak. Onu gördüğün an sağa dön ve dümdüz yolun sonuna kadar git. Bayağı bir uzun sürecektir. Sonrasında her gördüğün sokakta yokuşlu olanları tercih ederek bisiklet yoluna ve saide zorluya ulaşacaksın. Bu yaya olarak gitmen gereken tarifti. Eğer taksiyle gitmek istersen. Uzun havuzu geçerken simit sarayı olacak havuzun sonunda. Sağa dön cami inşaatı var zaten o yolda dümdüz git. İleride barışmanço kültür merkezi olacak. Karşısında bir taksi durağı. 10 liraya bırakırlar seni oraya.

çok sağol :) , metrobüsten indikten sonra çok mu uzakta kalıyor ? Metrobüs , İett gitme ihtimalim yokmu yada minibüs ?. Çok uzak vermişler okulu karışık birde tekrar sağol .

• Yurume mesafesi olarak yaklasik 35 dakika falan.eger yaya olarak gideceksen yuvarlak havuzun sagindaki yoldan dumduz gidiceksin. Gorur gormez yazmisimda simdi yanlis yoldan gitme. :p yani yuvarlak havuzun yanina kadar in. Birde o saga sapip dumduz gittikten sonra yolun sonuna vardiginda kime sorsan soyler sanirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 19 Mart 2013; 18:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Yurume mesafesi olarak yaklasik 35 dakika falan.eger yaya olarak gideceksen yuvarlak havuzun sagindaki yoldan dumduz gidiceksin. Gorur gormez yazmisimda simdi yanlis yoldan gitme. :p yani yuvarlak havuzun yanina kadar in. Birde o saga sapip dumduz gittikten sonra yolun sonuna vardiginda kime sorsan soyler sanirim. :)

anladım teşekkürler , :) bir gün önceden gidip bakıyımda birde sınava geç kalmıyayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

merhaba , pazar günü bu lisede YGS sınavım var.Elimde adres var ama nasıl gideceğimi bilmiyorum.İstanbul Sefaköy Metrobüs duragının o tarafta oturuyorum.Bir gün önceden gidip bakıcam ama adresı tam bulamadıgım için okulda telefonlarını açmıyor , Bilen varsa yardımınızı beklıyorum.

AMBARLI/AVCILAR

şimdiden teşekkürler.

taksiciye para vermene gerek yok metrobusden pelikan alışveriş merkezinin orda in üst geçitten geç avcılar tarafına ust geçit sokagından direk aşşagı in bi kaç sokak aşşagıda hukumet konagı var odan da sahile dogru yardır zaten oralarda kıme sorsan gösterir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda ne çok avcılarlı varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskitilmiş Boxer

quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

merhaba , pazar günü bu lisede YGS sınavım var.Elimde adres var ama nasıl gideceğimi bilmiyorum.İstanbul Sefaköy Metrobüs duragının o tarafta oturuyorum.Bir gün önceden gidip bakıcam ama adresı tam bulamadıgım için okulda telefonlarını açmıyor , Bilen varsa yardımınızı beklıyorum.

AMBARLI/AVCILAR

şimdiden teşekkürler.

taksiciye para vermene gerek yok metrobusden pelikan alışveriş merkezinin orda in üst geçitten geç avcılar tarafına ust geçit sokagından direk aşşagı in bi kaç sokak aşşagıda hukumet konagı var odan da sahile dogru yardır zaten oralarda kıme sorsan gösterir

Sağol , senın verdiğin adres daha kolay geldi.Üstteki arkadaşta sağolsun yardımcı oldu ama biraz karışık.İnşallah uzun bir ulaşımı yoktur YGS giricem birde geç kalmıyım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.