Şimdi Ara

Rize Denizcilik fakültesi Deniz ulaştırma işletme acil bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler malum tercih döneminin son günündeyiz ve tercihlerime son anda ekleme yapmak üzereyim. Ben deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği okumak istiyorum her ne kadar sıralama tutsada geçen seneki hatadan dolayı biraz endişelerim var. Şimdi sıralamam itü deü ktü olarak 3 üniversitesi. gelebilme ihtimali %97 felan diyorlar ama son olarak rize turgut kıran'ıda ekleyecem . Hadi olmazda oldu diyelim ilk 3ü gelmedi turgut kıran geldi . Turgut kıran deniz ulaştırma işletme hakkında bilgi almak istiyorum gidersem pişman olur muyum ? getirileri götürüleri nelerdir siz tavsiye eder misiniz?

• valla bilmiyorum yeni açıldı galiba ama ktüye geçebilirsin oradan herhalde yatayla falan

ben itüyü kazandım geçen sene , hatadan dolayı ktüye düştüm bu sene bıraktım obp yarım geldi o yüzden sıralaman kaç
    ktü iyiydi bence tavsiye ederim ama işte trabzon olması kötü
  • niye bıraktın okulu mu beğenmedin ? rizeyi sence ekliyim mi tercihe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunay1990

niye bıraktın okulu mu beğenmedin ? rizeyi sence ekliyim mi tercihe?

ya trabzonu beğenmedim ama en büyük sebebi itüyü kazanmış olmama ailemin yanında istanbulda yaşayaakken bu hata/haksızlıktan dolayı oraya gitmek bana çok koydu. şimdi mühendislik veya temel bilim bitirip yurtdışında master falan yapmak istiyorum. bir kere yaşıyorsun hayatın denizlerde geçicek ben bir de ona üzüldüm.

bildiğim kadarıyla ehliyet veriyor rize,okul pek önemli değil duimde ehliyeti alabilmen en önemli şey. okul staj bulmada yardımcı olur,stajların çok ağır geçicek ve bulması çok zor kısa stajlar. bölümler disiplinli,bi askeriye kadar olmasa da disiplin var.

benim gibi istanbul çocuğuysan ktüyü bile yazma diyebilirim trabzon çekilmez bence.sürmenede birde şehir dışında ana kampüse 45 dk otobüsle falan yemek sıkıntısı oluyor bir de. rizedeki hakkıında pek bir bilgim yok ama şehirliysen trabzon rize yazılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10C58C9BD -- 17 Temmuz 2014; 18:10:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: songsteel

quote:

ya trabzonu beğenmedim ama en büyük sebebi itüyü kazanmış olmama ailemin yanında istanbulda yaşayaakken bu hata/haksızlıktan dolayı oraya gitmek bana çok koydu. şimdi mühendislik veya temel bilim bitirip yurtdışında master falan yapmak istiyorum. bir kere yaşıyorsun hayatın denizlerde geçicek ben bir de ona üzüldüm.

bildiğim kadarıyla ehliyet veriyor rize,okul pek önemli değil duimde ehliyeti alabilmen en önemli şey. okul staj bulmada yardımcı olur,stajların çok ağır geçicek ve bulması çok zor kısa stajlar. bölümler disiplinli,bi askeriye kadar olmasa da disiplin var.

benim gibi istanbul çocuğuysan ktüyü bile yazma diyebilirim trabzon çekilmez bence.sürmenede birde şehir dışında ana kampüse 45 dk otobüsle falan yemek sıkıntısı oluyor bir de. rizedeki hakkıında pek bir bilgim yok ama şehirliysen trabzon rize yazılmaz.

şimdi son bir şey sormak istiyorum size. şimdi geçen sene bildiğin gibi bir problem çıktı ösym hata yaptı ve bölüm geriledi . benim şiimdi sıralamam 76.515 itü gelmeyeceğine eminimde deü şuan sıralamada 103k ile tercih yapacak öyle gözüküyor sizce bölüm ne kadar ilerler deü girme şansım sizce nedir ? aynı şeyler ktü içinde geçerli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: songsteel

quote:

şimdi son bir şey sormak istiyorum size. şimdi geçen sene bildiğin gibi bir problem çıktı ösym hata yaptı ve bölüm geriledi . benim şiimdi sıralamam 76.515 itü gelmeyeceğine eminimde deü şuan sıralamada 103k ile tercih yapacak öyle gözüküyor sizce bölüm ne kadar ilerler deü girme şansım sizce nedir ? aynı şeyler ktü içinde geçerli

bence deu kesin gelir gibi milletin çoğu o yanlışın olduğunu bilmiyor sıralama/puana bakarak yazar.

• çok teşekkür ederim içime su serptiniz diyebilirim ama olmadı rize geldi kabullenecem artık ben bu bölümü çok istiyorum ne olursa olacak artık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.