adres kayıt yapan onlarca garip isimli adam var bunlarda yeni deoğumdakiler lütfen uplayın olayın boyutunu herkes görsün . adres kayıt yapan çok kişi var ekranı çekemedim sıra bana geldi . bu iş ya çözülecek ya da benim gibi insanlar kendi ülkesinden sürülücek bunlar sayesinde . ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 Kasım 2020 -- 26 Temmuz 2021; 12:45:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
avcılar nüfus müdürlüğü korkutan fotoğraf , ürüyolar

-
-
uplayın herkes görsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım ben bu ülke için 18 ay askerlik yaptım, terörle iç içeydim aylarca.
Yıllarca çalıştım vergi verdim..
Karşılığı ne arkadaş?
Koca bir hiç.
Her şey ateş pahası, ülkede yaşanılmıyor pahalılıktan.
Millet makarna yumurta yiyiyor sadece.
Bi de bunlar yetmezmiş gibi askerlik yapmayan, zerre vergi vermeyen bu gudubetleri ne diye ülkeye dolduruyorsun?
İltica ise bu, al bunları mülteci kampına,
Paralarını BM versin.
Kalsınlar yıllarca.
Ülkelerinde sorun biterse geri yolla.
Bitmezse de bize uyum sağlayacakları sal dışarı.
Ülke dingonun ahırı yeminle.
Edit: 1-2 harf hatası ( sinirden )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 26 Temmuz 2021; 12:4:15 >
sonuna kadar haklısın . ordaki kalabalığı bağrışmaları duyunca midem bulandı kurban kesim yerleri gibiydi .arabı afganı zencisi . hümanizma kasanlar alın hepsini evinize .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 Kasım 2020 -- 26 Temmuz 2021; 12:2:39 >
664 numara afgan he
hocam ben çıkarken bütün bi seri adres kayıt yabancıydı
İktidar değişmeden bu durum düzelmez. (o da istikrarlı bir hükümet olursa olur) O yüzden boş yere sinir hastası olmayın
Ben bunun doğumhane hâlini 2014 te Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi doğumhanesin de gördüm.
Dedelerimizin mezar taşını okuyamıyoruz diye arapçılık yapanlar gelsinler fotoğraftaki suriyeli afgan vs isimleri okuyup rahatlasınlar.
Bu öyle bir bela ki herkesi etkileyecek küfrettiğiniz cumhuriyet değerlerini bir gün en çok ümmetçiler arayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle demeyin şeriat değerleri bazı kişilerin görüşlerine göre ülkemize daha çok yakışıyor mazallah cumhuriyet fazla gelmiş olsa gerek . (!)
-
Örümcek korktun mu geldi aklıma. Normal bir görüntü o kadar mülteci var
korkuyorum girdik bir yola . okulumun bitmesini bekliyorum sadece . az kaldı .
-
Fazla tabii ki cumhuriyetin verdiği rahatlıklar ile bu hâle geldik 20 koca sene geçmiş az mı ortalama insan ömrünün üçte biri eder.Bir yerde engel olamadığımız için hepimizin hatası var başta muhalefet ve halk olarak bizlerin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tablo karışık biri uygur türkü diğeride özbek heralde diğeri agatha safkan ingiliz adı ..
suriyeli afgan ya bir kişi var yada yok orda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2021; 13:24:55 > -
Safkan İngilizmiş
Elin Nijeryalısı ne zamandan beri safkan ingiliz oldu
-
hiristiyan anlamında kullandım nijerya kimin sömürüsü kanını gazını oluk oluk içen krallık kim acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2021; 14:26:22 > -
He aynen kanka Safkan İngiliz tamam
-
Yahudi üstün cesaret ödüllünün BOP projesi için militan ayağının son neferleri
-
Umarım azınlık oluruz yakında
Müstahak çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşım ben bu ülke için 18 ay askerlik yaptım, terörle iç içeydim aylarca.
Yıllarca çalıştım vergi verdim.. Karşılığı ne arkadaş? Koca bir hiç. Her şey ateş pahası, ülkede yaşanılmıyor pahalılıktan. Millet makarna yumurta yiyiyor sadece. Bi de bunlar yetmezmiş gibi askerlik yapmayan, zerre vergi vermeyen bu gudubetleri ne diye ülkeye dolduruyorsun? İltica ise bu, al bunları mülteci kampına, Paralarını BM versin. Kalsınlar yıllarca. Ülkelerinde sorun biterse geri yolla. Bitmezse de bize uyum sağlayacakları sal dışarı. Ülke dingonun ahırı yeminle. Edit: 1-2 harf hatası ( sinirden ) |
Dedelerimizin mezar taşını okuyamıyoruz diye arapçılık yapanlar gelsinler fotoğraftaki suriyeli afgan vs isimleri okuyup rahatlasınlar.
Bu öyle bir bela ki herkesi etkileyecek küfrettiğiniz cumhuriyet değerlerini bir gün en çok ümmetçiler arayacak. |
Safkan İngilizmiş Elin Nijeryalısı ne zamandan beri safkan ingiliz oldu |
He aynen kanka Safkan İngiliz tamam |
sonuna kadar haklısın . ordaki kalabalığı bağrışmaları duyunca midem bulandı kurban kesim yerleri gibiydi .arabı afganı zencisi . hümanizma kasanlar alın hepsini evinize . |
babalarımız, dedelerimiz, dedelerimizin babası, dedelerimizin babasının babası derken bu askerlik 25 yılı geçer, dallanıp budaklandırsak sayamayız bile... bunların hepsi elin arabı gelsin türkiyede tembellik, sapıklık yapsın diyeymiş demek ki. bu ülkeyi düşmanla savaşarak kaybetsek bu kadar üzmezdi en azından savaştık diye... bu ülke yitirildi artık. ne bu araplar gider, ne bu türk milleti kendi özüne döner. ek: elin ırksız amerikanı bile (sonuçta melez avrupalı) elinde silah sınırında nöbet tutuyor meksikalılar gelmesin diye. daha da başka birşey yazmıyorum. |
İktidar değişmeden bu durum düzelmez. (o da istikrarlı bir hükümet olursa olur) O yüzden boş yere sinir hastası olmayın
|
Birader Suriyeli kadinlarin dogurganlik orani 5.5 civari, neredeyse 6 cocuk kadin basina, lan siginmaci dedigin insan geleceginden kaygi duyar, 24 saat sevismez. Ben istemiyorum birader ne milyonlarca Afgan ne de Suriyeli. Bu ulkeye milyonlarca siginmaciyi, kamplar disinda sehirlere dagitmak, vatan hainligi degil de nedir ? ATM`ye gidiyorum, 3 kisi basima para diye geliyor, iki gun sonra bicak cekecekler, kim verecek lan bunlarin hesabini ? Dunyada hangi ulke onune geleni bu sekilde ulkesine almis, milyonlarca ne oldugu belli olmayan tipi ? Sictirtmayin humanistliginize. Yetti lan artik. Isverenler sigortasiz isci calistirirlar, memnunlar, siyasetciler gelecekte oy deposu olarak gorur onlar da memnunlar, zenginler guvenlikli sitelerde otururlar, onlarin da umurlarinda degil, eeee geriye kalanlar yasamak zorunda mi lan bu egitimsiz, ne oldugu belli olmayan guruhla, isini, yemegini paylasmak zorunda mi, bunlar icin fazladan vergi odemek zorunda mi ? Degiliz lan. Biktirdiniz insanlari, yettiniz artik. |
Artık kafamı duvarlara vura vura ağlamak istiyorum ya. Geçen hafta tatil dönüsü İstanbul'un içine gitmek zorunda kaldık. Böyle bir rezillik olamaz bi umut etrafta Türk aradım resmen.
|
Benzer içerikler
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- ideoloji testi
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- magdy hussein mourad mohammad
- eyt iptal mi olacak
- 5080 fiyat
- tüvtürk kime satıldı
- tango yasaklandı mı
- telefon kayıt ücreti 2025
- skoda elroq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X