Şimdi Ara

Avatarımın altında 5 tane kutu var onlar ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avatarımın altında 5 kutu var 3 ü kırmızı renk acaba daha öncede vardı da ben yeni mi farkettim ? Anlamı nedir ?

• Uyarı verilmiş , 5 e gelirse belli bir ceza alırsın. Geçmiş olsun.
  • 90 a takılmak üzeresin demek
  • uyarı almışsın 5 kırmızı kutu olursa bir süre forumdan uzaklaştırılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

Avatarımın altında 5 kutu var 3 ü kırmızı renk acaba daha öncede vardı da ben yeni mi farkettim ? Anlamı nedir ?

Avatarımın altında 5 tane kutu var onlar ne ?
  • arkadaşı kandırmayalım lütfen

hocam o takiplik sistemi yeni geldi. yorumlarının okunma derecesine göre kırmızılık artıyor falan benim ki 4 mesela
  • 5'i de kırmızı olunca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi arada sebebini bilmeden ban yemiştim Niye uyarı veriyolarki bana benim suçum ne

Bu arada uyarı aldığım konuya baktım : Birisi cevap verirken alıntı yapmayın diye bir konu açmıştı orda alıntı yaptım diye uyarı almışım ya nereye gidiyo bu forum
  • hani ben ikinizde de kutu mutu göremeyrum sadece üyelik sahibine mi gözükeyi acaba
  • Hocam dh premiumunuzun bitmesine son 3 gününüz kalmış.Yeniden almak isterseniz güzel fiyatlarım var,özelden konuşalım.
  • Ciddi olarak açıklayabilcek biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

hani ben ikinizde de kutu mutu göremeyrum sadece üyelik sahibine mi gözükeyi acaba

evet hocam sadece üye sahibi görebiliyor site içindeki aktifliğe göre veriliyor puanlar . yeni başladı sistem aksaklıklar olabiliyor sizde kaç puan var
  • Benim bildiğim ücretsiz dh premium kazanmak için topladığın puan sayısı o. 5 puana ulaşınca dh premium paketini evine yolluyorlar. Bu arada puanları ne kadar çabuk toplarsan premium paketini o kadar uzun kullanabiliyorsun. Yanlış da biliyor olabilirim ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

hani ben ikinizde de kutu mutu göremeyrum sadece üyelik sahibine mi gözükeyi acaba

evet hocam sadece üye sahibi görebiliyor site içindeki aktifliğe göre veriliyor puanlar . yeni başladı sistem aksaklıklar olabiliyor sizde kaç puan var

Bende 3 sanırım iyi midir ki ?
  • yakin zamanda 3 kere uyarilmissin toplamda. eger bir yada 2 uyari daha alirsan seni once kisa sureli devam edersen uzun sureli forumdan uzaklastiracaklar.
  • kutunda ne hissediyorsun?
  • Şu edit mevzusu kafama çok takıldı.
    Sinema konusunda spoiler eklemeyi unuttum ve mesaj yazdım sonra saniyesinde spoiler ekleyecektim ki edit yapılamıyormuş şu anda.
    Adamlar mesajı görse basar lafı.
    En iyisi ben mesajımı sileyim hemen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Bende 3 sanırım iyi midir ki ?

iyi iyi çoğu kişide yok bile citizende 5 varmış sadece oda yanlışlıkla yapmış düzeltemiyor napsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 14 Ocak 2012; 0:47:42 >

• Herkes farklı bir şey söylüyor kime inancağımı şaşırdım
  • Nerden bakıyoruz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.