Bildirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bende bir daha bu teknik yardima bisey sorarsam iki olsun.ne zaman sorsam kimse ilgilnemiyor,herkes bana ne ya baskasi yardim etsin diyo galiba.gozunu seveyim gereksizlerin forumun en gerekli en yardimsever insanlarinin takildigi yer.
sana teknik yardim.
mod arkadaslar bi daha ben buraya konu filan acmam kardesim benim yardim istedigim konulari da buraya tasiyip durmayin bosuna,ben gereksizlere acarim ordan da gereken yardim yapilir zaten -
bölüme yapacağına bölümle ilgili soru sorsan cevap alırdın... "Avatar yapma" diye bir konuyu açmak için "TEKNİK yardım" kısmını mı uygun gördün? Adı üstünde TEKNİK. Bilgisayar, donanım, parça kısaca HARDWARE sorunlar için. Konunun kitlenip taşınmadığına şükret bence.
-
Ne alakasi var bilader Allah askina ya,buraya acilan tum sorular o dediklerinle mi ilgili sanki.teknik yardim bir tek o konulari kapsayacaksa,her yardim konusu icin baska bolummu acilacak.neyse ya sagolasin -
Ya aslında seni burada bozmak lazım ama neyse yenisin heralde
İrfanview diye bir program var bunla yaparsın -
quote:
Orjinalden alıntı: kingugly
Bende bir daha bu teknik yardima bisey sorarsam iki olsun.ne zaman sorsam kimse ilgilnemiyor,herkes bana ne ya baskasi yardim etsin diyo galiba.gozunu seveyim gereksizlerin forumun en gerekli en yardimsever insanlarinin takildigi yer.
sana teknik yardim.
mod arkadaslar bi daha ben buraya konu filan acmam kardesim benim yardim istedigim konulari da buraya tasiyip durmayin bosuna,ben gereksizlere acarim ordan da gereken yardim yapilir zaten
kardeş bu şekilde tepki verme, bende bir kaç defa konu açtım cevap alamadım, bu forumda her açılan konuya cevap verilecek diye bir kural yokki, bilgisi olan zaten cevap verip sana yardımcı olur,
-
aynı soruyu yazılım genel bölümüne açmıştım. hemen cevap almıştım. -
avatar sizer programı var, onunla boyutları çok kolay
ayarlayabilirsinis -
Gereksiz yere tartışmaya girmeyin lütfen... -
Snaglt programıyla resimlerden 64x64 boyutunda bölüm kesersen jpg formatında kaydedip avatar olarak kullanabilirsin. -
photoshopta çok kolay yapılablir ama windowsta ki paint bile yeterli bu iş için -
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
photoshopta çok kolay yapılablir ama windowsta ki paint bile yeterli bu iş için
Painte resize yapılamıyor ki.
Re-size yapabilen her türlü programla yapılabilir. Arkadaşın önerdiği irfan view olabilir. Ben kullanmadım ama avatar sizer (http://www.jql.co.uk/avatarsizer.htm ) programında iş görür.
Ben bu tür işler için paint shop pro kullanıyorum.
-
easy thumbnails diye bi prog var freeware.. googledan arat...resimlerini istediğin boyuta ayarlıyo ve de kulklnımı kolaydır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
photoshopta çok kolay yapılablir ama windowsta ki paint bile yeterli bu iş için
paint biraz basit kalıor, photoshopla chok kolay yapabilirsin -
herkese tesekkur ederim,sayigisizlik ettiysem de ozur dilerim -
ben photoshop ile yapıyorum,öğren bence
www.pixel2life.com burayı bir incele derim -
sagolasin dostum bakicam simdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X