Bildirim
Avatar ve Discovery Hakkında Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
1- Ben avatarıma kendi resimimi eklediğimde sadece o avatarın olduğu bilgisayarda değil bütün bilgisayarlarda aynı gözükmesini istiyorum
2- Msn discovery 8.5 'te çalışırmı_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
1- Ben avatarıma kendi resimimi eklediğimde sadece o avatarın olduğu bilgisayarda değil bütün bilgisayarlarda aynı gözükmesini istiyorum
2- Msn discovery 8.5 'te çalışırmı
Benim bildiğim msn discovery'nin sürümü şuan 2 olması lazım
Ya düşünüyorumda aklıma bişi gelmiyo
_____________________________ -
O zaman uplayalım belki başka bir bilen arkadaş çıkar _____________________________ -
-
Ne alakası var anlayamadım, ben zaten live sürümlerinde, avatarımı her değiştirdiğimde başka bir yerdede açsam. En son koyduğum avatar çıkıyor. 
TheOuTLaW teşekkürler
live sürümünün kendi özelliği yani avatarın hep aynı olması
TurkıshFıst soru sormak için konu açıyorum sen ise konu ile alakasız mesaj yazıyorsun kimin post kastığı belli kardeş_____________________________ -
Değişmesi lazım yeni sürümlerde bende değişiyor hep gidiyorum kafede falan açıyorum misal değişiyor yani. _____________________________ Yanan ışıklarımı kaplayacak kadar karanlığım var... -
Asistan mı ne varya ilk yüklerken soruyor,onunla ilgili olabilir. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
TheOuTLaW teşekkürler
live sürümünün kendi özelliği yani avatarın hep aynı olması
TurkıshFıst soru sormak için konu açıyorum sen ise konu ile alakasız mesaj yazıyorsun kimin post kastığı belli kardeş
Rica ederim.
şuradaki tikden bahsediyorsunuz galiba;
Araçlar-Seçenekler-Genel-Oturum açtığım heryerde aynı görüntü resmini ve kişisel iletiyi kullan_____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: waRRioR
quote:
Orjinalden alıntı: srvt
şuradaki tikden bahsediyorsunuz galiba;
Araçlar-Seçenekler-Genel-Oturum açtığım heryerde aynı görüntü resmini ve kişisel iletiyi kullan
bunu yapman yeterli
programı falan yok bunun
Okuyun mesajları ya :) anlattık zati hehe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler