Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not:bu iki filmi karşılaştırmıyorum sadece izlemek içinn...(bazılarının saçma yorumlarından sonra bu notu yazmaya mecbur kaldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolawe -- 24 Şubat 2010; 16:43:25 >

• Tabii ki Avatar, ama 3D izleyeceksen. Gerçi 3D izlemesen bile Avatar derim ya neyse.
  • cinebonusta izlicem 3d daha önce izleyen varmı cinebonusta
  • Birinde ayı diğerinde canavarlar var sanırım. İkisini de seyretmedim. Recep i seyretmeye niyetimde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airplane

Birinde ayı diğerinde canavarlar var sanırım. İkisini de seyretmedim. Recep i seyretmeye niyetimde yok.

• bu soruyu soracağına james cameronun anasına söv daha iyi
    Avatarın bir kamerası recep ivedikin tüm yapım masraflarından daha pahalıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    musti mi tarkan mı
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım sence bu karşılaştırmada bir anormallik yokmu?
    biri abzürt komedi bütçesi 1 milyon doları geçmez.
    diyeri ayrı bir hikaye bütcesi 500 milyon dolar.
    karar senin.
  • ben izledim cinebonus baya iyiydi

spoiler olabilir

koşma sahnesinde taşlar geri fırlıyordu sanki suratıma geliyor sandım

spoiler olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_96

quote:

Orijinalden alıntı: Airplane

Birinde ayı diğerinde canavarlar var sanırım. İkisini de seyretmedim. Recep i seyretmeye niyetimde yok.

• bu iki filmi karsılastırma gibi bir sacmalıgı ancak sen yapardın tebrikler
  • Karşılaştırmak bile hata.

Tabi ki de Avatar. Ayrıca Recep ivedik zırvasına gittim. Fragmandaki hayvanlıklardan başka bir şey yok. Fragmanı izle filmi izlemiş kadar olursun yani.
  • Avatar internete düştü ama 3d izle derim. Recep ivedik filmini internetden indirirsin.
    ama biraz bekleyebilirsen 5 martta EŞREFPAŞALILAR diye bir film giriyor vizyona. Çok keyifli bir film. Daha önce tiyatrosuna gitmiştim çok güzeldi . Adamlar hem güldürüyor hem düşündürüyor.
  • tabiki avatar arkadaşım..

recep ivedik adlı zırva filmin 1.sine gittim çok sevdiğim şahana söve söve çıktım filmden.. 2.sini de netten çekip izledim onda da harcadığım vaktime acıdım.. 3.yü de izleyeceğimi hiç sanmıyorum..
  • sexandcity
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail64

ama biraz bekleyebilirsen 5 martta EŞREFPAŞALILAR diye bir film giriyor vizyona. Çok keyifli bir film. Daha önce tiyatrosuna gitmiştim çok güzeldi . Adamlar hem güldürüyor hem düşündürüyor.

Dur geliyor. Protonları parçalayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeRSeRi

Karşılaştırmak bile hata.

Tabi ki de Avatar. Ayrıca Recep ivedik zırvasına gittim. Fragmandaki hayvanlıklardan başka bir şey yok. Fragmanı izle filmi izlemiş kadar olursun yani.

+1
  • tabii ki avatar.. soru mu bu ?
  • tabi ki avatar adamlar manyak film yapmışlar
    recep ivedik ülkemizin geri kalmışlığını ortaya koyuyor insanları küfürle kabalıkla güldürüyor yok filme gülmedim diyemem tabi ki güldüm ama ne bilim insanları güldürmek eğlendirmek bu kadar kolay olmamalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.