Şimdi Ara

avatar gibi anime film tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar avatarı bitirdiğimden beri evde çok sıkılıyorum izleyecek bir anime film aramaya başladım..ama avatardaki gibi 4 element konulu bir film istiyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum...

Death Note izle eğer izlemediysen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 17 Haziran 2009; 13:07:19 >

edit:senin nickin bile death note ise kesin güzeldir izlemeye bu gece başlıyorum .. ama yinede konusunuda öğrenmek isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 17 Haziran 2009; 19:36:42 >
  • Ölüm defteri, ölüm meleği, müthiş bir hikaye, dedektiflikten gerilime kadar. Her şey var izle derim. Bitirdiğimde kendimi eksik hissettim. Keşke bitmeseydi. Ama 37 bölümden oluşuyordu sanırım. 1. bölümden itibaren bağlayacaktır emin ol. Bence Avatar'dan daha iyi ama zevk meselesi tabi ki...
    Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpm
    http://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcansl

2 sezonunuda indirdimde bunun konusu nedir ? ona göre izleyim...

edit:senin nickin bile death note ise kesin güzeldir izlemeye bu gece başlıyorum .. ama yinede konusunuda öğrenmek isterim...

İlk bölümü izlersen anlıycaksın bütün konuyu
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum...bu akşam kesin death note a başlıcam...bide dragon ball a baktımda acayip çocuksu görünüyor...konusunu felan bilemem ama bana göre değil....

edit:full metal alchemist diye 4 sezonlu bir anime film indirdim sizce nasıldır ? izledinizimi tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 17 Haziran 2009; 20:42:33 >

cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum...bu akşam kesin death note a başlıcam...bide dragon ball a baktımda acayip çocuksu görünüyor...konusunu felan bilemem ama bana göre değil....

edit:full metal alchemist diye 4 sezonlu bir anime film indirdim sizce nasıldır ? izledinizimi tavsiye edermisiniz ?

başlamaman ayıpta; sikaşi, bu konunun sinema bölümünde işi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 17 Haziran 2009; 20:59:49 >

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum...bu akşam kesin death note a başlıcam...bide dragon ball a baktımda acayip çocuksu görünüyor...konusunu felan bilemem ama bana göre değil....

başlamaman ayıpta sikaşi, bu konunun sinema bölümünde işi ne

nie yanlıs bölümdemi ? ben animeler die bir bölüm bulamadım konuyu buraya açmaya karar verdim...eger yanlıssa mağdur görün şikayet etmeyin 3 tane uyarım var zaten hepside yanlıs yere konu açtığımdan

• Naruto da ilerki bölümlerde çakranın 4 çeşit element kontrolü çıkıyor.Aslında Avatar,Naruto özentisi olarak çıkmış bir çizgi/dizidir. Konu tam olarak aynı olmasa da ordan (ç)alıntı olduğu apaçık belli.Yani Avatar benzeri anime tavsiyesi istiyorsan; Naruto derim.Ama anime izlemeye Death Note ile başlarsan,daha sonra anime sevemeyebilirsin.Çünkü çizimleri mükemmele yakın,ve konu itibari olarak kendi dalında 1. olan bir anime türüdür.

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

başlamaman ayıpta sikaşi, bu konunun sinema bölümünde işi ne

nie yanlıs bölümdemi ? ben animeler die bir bölüm bulamadım konuyu buraya açmaya karar verdim...eger yanlıssa mağdur görün şikayet etmeyin 3 tane uyarım var zaten hepside yanlıs yere konu açtığımdan

yok kardeş ya ne şikayet edicem
    donanımhaber forum
    Anime / Manga
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_460/tt.htm
    al bölümün linki. ama death note konusuna girip son sayfaları okuma bolca spoiler olabilir

• Fullmetal Alchemist candır, kandır. Yeterli mi?

Orjinalden alıntı: Espâda

Naruto da ilerki bölümlerde çakranın 4 çeşit element kontrolü çıkıyor.Aslında Avatar,Naruto özentisi olarak çıkmış bir çizgi/dizidir. Konu tam olarak aynı olmasa da ordan (ç)alıntı olduğu apaçık belli.Yani Avatar benzeri anime tavsiyesi istiyorsan; Naruto derim.Ama anime izlemeye Death Note ile başlarsan,daha sonra anime sevemeyebilirsin.Çünkü çizimleri mükemmele yakın,ve konu itibari olarak kendi dalında 1. olan bir anime türüdür.

aynı şekilde yazacaktım bende. ha bir de dragonball gibi bir efsaneye çocuksu diyenin anime ile işi olmaz çizgi film izlemeye devam etsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.