Şimdi Ara

'avast'çılar bir yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc ye yükledim avastı gayet de memnunum ancak system mechanic i yüklememe izin vermiyor. avastı kapatıp yüklememi önerdiler ancak ne yazık ki böyle bişeyi başaramadım. Nasıl kapatılır bu program...

• Bendeki türkçe olduğu için türkçesiyle anlatayım. Saatin orada duran Avast simgesine sağ tıkla sağlayıcı duraklat (üstten beşinci) üzerine gel. Açılan menüde çalışan güvenlik sistemlerini göreceksin. O bölümde hiçbirşey kalmayıncaya kadar hepsini duraklat. Daha sonra kurmak istediğin programı kurarsın. Güvenlik sistemlerini tekrar açmak için sağlayıcı duraklatın bir altında sağlayıcı devam ettirden tekrar hapsini açabilirsin.
  • Bir ikinci yol ve daha kesini.
    Ctrl+Alt+Delete diyerek Windows Görev Yöneticisini aç
    daha sonra İşlemler sekmesine gel
    avastla ilgili olan işlemlerin üzerine gelip
    işlemi sonlandır de.

Daha sonra tekrar açmak için Başlat Tüm Programlardan Avast'ı açman yeterli.
  • ben de öyle bi sorun olmamıştı avast+s.m. rahat yükledi. acaba bende mi bi sorun var.
  • Yok yok sende problem yok, problem bende, system mechanici söylediğiniz şekilde kapattım. Ulan baktım yinede yüklemiyor, kafayı yiyecem, sonra biraz daha dikkatli baktım, bir de ne göreyim system mechanice anti virusle ilgili bir eklenti daha konulmuş, önceki kullandığım sürümde yoktu böyle birşey, sonra o seçiliydi, bende onu iptal ettim, diğer özelliklerini kurdum ve yüklendi. Kusura bakmayın cehaletim yine beni yendi
    Ama hallettik ya, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim..

• Evet Kasperky tabanlı bir Anti-Virus ve Güvenlik Duvarı özelliği de eklenmiş durumda.
    Kusura bakma ben haberin vardır diye yazmamıştım.
    Çakıştıkları için sorun yaşadın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.