Bilgisayarda Kaspersky vardı çok kasıyordu pc'yi sildim bunu yükledim. Sizce nasıl?
Forumun %98 i berbat işe yaramaz diyecek ama bana göre değil.Zaten test sonuçları ortada.Avast eski avast değil.Bence kullanmanızda zarar yok ki kullanan arkadaşlarım var.Sorunları yok uzun zamandır.
Peki Kaspersky ve Nod32'den güzel mi? Nod32 yükleyecektim bi arkadaşım ikisinden de daha güzel dedi Avast için.
Onlar kadar iyi değil ama iyidir sonuç olarak.Ben kullanmanı tavsiye ederim.Ama tarama süresi abartı derecede uzun.
Avast virüs ve trojanları bulur ama silemez.Buna çok kez şahit oldum.Ben şuan Nod32 kullanıyorum.Önerim Kaspersky ve Nod32'den yana.
4.8 sürümünde silme kabiliyeti oldukça yükselmiş.Kullananlardan aldığım duyumlar bu yönde.Veritabanı da oldukça genişledi.
Başka bir konuya verdiğim cevabı burada da paylaşmak istedim:)
Geriye kalan %2,4'lük virüsler de muhtemelen en azılı virüslerdir. Benim gibi sıradan, crack, serial vb gibi sitelerde dolaşmayan biri için o tür virüslerle karşılaşma olasılığım çok düşüktür. Neredeyse 1,5 senedir kafam rahat, kurdum avast'ı hiç dert etmiyorum virüsleri... Arada bir bakarım ne gelişmeler olmuş gibisinden... Onun öncesinde kullanmadığım antivirüs kalmadı, ne varsa kurdum kaldırdım, virüs pc'ye değil beynime girmişti. Belli bir zaman sonra paranoyaklaşıyorsunuz:) Şimdi ben bu antiviri kursam zaman çabuk geçiyor, 6 ay sonra yana yana key aramaya başlayacağım. Şu an sistemde antivirFree geri planda kurulu sadece tarama için kullanıyorum. Aktif olarak da avast var işte... Dediğim gibi avast ile 1,5 senedir sorunsuz gidiyoruz...
Avastın gücünü bu videoda görebilirsin.(Avastın reklamı gibi)
ben avast pro kullanıyorum 2,5 senedir hiç format atmamıştım gayet iyi çalışıyor. işlemci ve anakart değiştirmem sebebi ile 6 ay önce format attım artık 2 sene daha format atmam:) çok güzel bir antivirüs programı kaspersky daha güzel ama çok uyarı veriyor insanı sıkıyor. sessiz sedesız çalışan antivirüs programı arıyosanız tam size göre
Avast bir yükseliş içinde . Bunu mart test sonuçları da teyit etmiş. Ama ben her bakımdan şu an için daha iyi bir alternatif olarak Avira öneririm. Her bakımdan memnun kalırsınız. Bir de site de gördüyseniz ücretli olan Premium versiyonuna ait 6 aylık yasal kampanya da var ki kaçırılmaması lazım . Takdir sizin.
Saygılar
update edildikten sonra 4.8 sürü gayet başarılı ....(home versiyon değil)
aynen avast pro4.8 devam sürekli güncel açılış taratması harika bu sayede 78 tane virüs buldu - sildi daha önceki virüs programım naapmış anlamadım
Çok uzun zamandır avast kullanıyorum. Sayesinde format nasıl atılır unutmak üzereyim. Tehlikeli sularda dolaşılmadığı sürece avast güvenli ve yeterlidir. Kastırmaya gerek yok! Serial aramaya gerek yok!
kesinlikle avast... zira bir virüsle 2 aydır yaşıyordum. avast 4,8 ev sürümü sildi
nod 32
67 yıllık deneme sürümünü kullanıyorum.Çok iyi
İnsanların kafasını crack li fix li boş işlerle kurcalamayın.Aklı başında insan,içinde zararlı kod barındıran fix leri ve crack leri kullanmaması gerektiğini çok iyi bilir.Siz kullanmaya devam edin.Gerçek güncelleme yaptığını sanmaya devam edin.Bunlarla bari başkalarının kafasını karıştırmayın. Ayrıca başlık AVAST ile ilgili Nod32 ile ilgili değil.