Şimdi Ara

avast! Antivirus hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beylker ben bu virüs programını kullanıyorum ama 2 sorum var
    1- bu nasıl bi program iimi
    2-bunu en bastan kursam pc ye daha virüs alırmı program pc ye (ben bunu sonradan kurdum virüs bukldu ama silerken virüs nereyse kökten kazımış oyunlar gitti oprgramlar felan silindi )
    bidaha böle bişi yasamak istemiyorumda napmam gerekiyo bunun için

• selam... avast çoğu bilgisayar kullanıcısının ve tercih ettiği bir antivirüs programı ve işlevselliği tartışılmaz. bence güzel bir program.
    şimdi bir "virüs bulundu" uyarısı aldığında yapman gereken sil demek. başka hiçbir şey yapma hemen sil. avast virüslü bir dosyayı tamamen silmez. içindeki virüslü doyayı siler. sen herhalde taşı filan dedin o yüzden dosyalar zarar gördü.
    esenlkler...
  • valla ben acarken pc yi windows acılmadan buldu virüdü "hoşgeldiniz" yazısı gelmeden tarama yaptı orda rakamlar cıktı ve karşısında işlevler cıktı 2 ye bastım hepsini sil dedim ondan sonra pc yi acıldığında masaustundeki butun siömgelerin (virüslü olan) program filesden kurulumlerı silinmiş
  • avast antivir sanırım biraz ucuz program. Kaspersky deneyin kesinlikle bu tip bir ucuz problemniniz olmaz.. 4*4 bi program..
  • avast hikaye
    bütün virüsleri tanıyamıyor
    arkadaşım da kurmuştu aynen trojan downloader denen virüsü bilgisayarına bulaştırdı
    sonu format oldu tabi
    ücretsiz diye millet kullanıyor ama bence güvensiz
    sadece hiçbir virüs programının olmamasından daha iyidir avastın olması fazlası değil
  • arkdaşımda antivir vardı ortalama 80, 90 bin virüs tanıyor. sildim ve kaspersky kurdum(bugün itibariyle 190,408 virüs tanıyor) 10 tane daha virüs bulundu makinada. yani arkadaşa katılıyorum. avastında pek bi farkı yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: chinablue

avast hikaye
    arkadaşım da kurmuştu aynen trojan downloader denen virüsü bilgisayarına bulaştırdı
    sonu format oldu tabi
    sadece hiçbir virüs programının olmamasından daha iyidir avastın olması fazlası değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

arkdaşımda antivir vardı ortalama 80, 90 bin virüs tanıyor. sildim ve kaspersky kurdum(bugün itibariyle 190,408 virüs tanıyor) 10 tane daha virüs bulundu makinada. yani arkadaşa katılıyorum. avastında pek bi farkı yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: chinablue

avast hikaye
    sonu format oldu tabi

peki arkadaşlar... karpersky programının sağladığı güvenliğin yanında bilgisayarı nasıl kastırdığını da söyleseniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden NOD32 kurmayı denemiyorsunuz? Hem kasmaz hem de Avasttan çok daha iyi
  • avast gibisi yok arkadaşım kur ve kullan zaten o sürekli kendini güncelliyor harika onun üstüne bir program tanımam

2. sorunu anlamadığım için cevap veremiyorum
  • Avast harika bir program ... ve bilgisayarı yavaşlatmıyor .. walla uzun süredir 9 aydır kullanıyorum Allah'a şükür bir problem yok bilgisayarımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

beylker ben bu virüs programını kullanıyorum ama 2 sorum var
    1- bu nasıl bi program iimi
    2-bunu en bastan kursam pc ye daha virüs alırmı program pc ye (ben bunu sonradan kurdum virüs bukldu ama silerken virüs nereyse kökten kazımış oyunlar gitti oprgramlar felan silindi )
    bidaha böle bişi yasamak istemiyorumda napmam gerekiyo bunun için

Kötü bir program Ben de bi ara Avast kullanıyordum (Home edition) Sonra Spy axe mıdır sheriff midir ne ona benzer bişiy yedim. sonuç Format oldu tabi. Sonra Kaspersky ile tanıştm. O gün hayatım değişti
    O günden beri virusle falan hiç başım derde girmedi. Anında yakalıyor valla. Ben Sana Kaspersky İnternet Security 6 tavsiye ederim. İçinde, anti pishing ,anti spy, Firewall, Anti spam v.s gerekli her şey de var. Yanına birde spyware doctor kurdunmu yemede yanında yat

İkinci soruna gelince yeni formatlanmış temiz bir sisteme kurarsan evet engeller . bu birazda senin kullanmana baglıdır. Öyle her çıkan programa yamaya güvenmiyeceksin. İndirdiğin her dosyayı kendin virus taramasından geçireceksin... Eğer Kaspersky kurmak istersen yardımcı olurum özelden

• hepp aynı şeyler hep aynı şeyler karpersky'in kullanabilmesi için o pcnin iyi bir donanıma sahip olması lazım yoksa virüsden korunayım derken kendin kullanamadıktan sonra o pcde virus olsa ne yazar... avast ise bu tip kasılma problemlerinin oldugu donanıma sahip pclerde kullanışlı vir anti-virus programıdır..

ben 1 yıldan fazladır avast kullanmaktayım ve gayet mennunum.. pc ye format da attım ama kendim bir ara ugrastıgım icin trojanlarla felan çok sayıda vardıı içimde rahat değildi o yüzden format attım ama bunun dışında sitelere girer girmez virus varmı yokmu diye soyluyor zaten.. ki alınan dosyalarıda açmadan taratırsanız gayet başarılı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

avast gibisi yok arkadaşım kur ve kullan zaten o sürekli kendini güncelliyor harika onun üstüne bir program tanımam

YANİ ŞİMDİ KURUDM BU PROGRAMI AMA BUNDAN SONRA VİRÜSÜ ALDIKTAN SONRAMI HABER VERİRİ YOKSA ALMADANMI HABER VERİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

avast gibisi yok arkadaşım kur ve kullan zaten o sürekli kendini güncelliyor harika onun üstüne bir program tanımam

YANİ ŞİMDİ KURUDM BU PROGRAMI AMA BUNDAN SONRA VİRÜSÜ ALDIKTAN SONRAMI HABER VERİRİ YOKSA ALMADANMI HABER VERİR

indirdigin bir dosyada varsa taratarat ögrenebilirsin virus varmı yokmu gibisinden yada misal bir siteyi geziyorsun siteye girer girmez virus varsa bulup kapatır siteyi..

sonuç dene ve gör.. boşu boşuna bu kadar insan kullanmıyor.

• valla arkadaşları anlamıyorum adam avast hakkında yardım demiş millet yardım edeceğine kendi kullandığı antivirüs programını övmüş .Bu yalnış bence çünkü kulanıcıların donanımı ve internet alışkanlığına göre antivirüs yazılımından alacağı performans değişir.
  • abcm kullanıs biçimine baglı
    sabah aksam o hack sitesi senin bu hack sitesi bnm dolaşıp habire bişiler indiririsen wirus prog falan kar etmez...
    ama eger bole mulayım bi insansan ben ole acayp sitelere girmem diosan avast kullan bence makineniş kasmaz rahat kullanımlıdır...
  • avastın yanında anti-keylogger ve bir de anti-trojan kullanıyorum ben,şimdiye kadar bilgisayarda bir sorun çıkmadı
  •  avast! Antivirus  hakkında yardım

ekrana bu geliyo sonra sil demem gerekmiyomu
  • evet bi cevap yazın sonra sil demem gerekiyo demi işte ordan sil diyorum yine buluyo sonra ve dosyayı kökten kazıyo
  • avast hiç tavsiye etmem benim eski pc ye jeefo adlı bi worm bulaşmışı bu worm bütün exelere bulaşıyor bendede çok büyük bir setup arşivi var her türlü program vardır bende avastı kurdum silmek için avast temizlemiyor virüs bulunan dosyayı tamamen siliyor sonra pc yi reboot etti bi daha taradı bu sefer windowsun dosyalarınıda sildi göçtü bilgisayar sonra windows yükledim c: ye mcafee yükledim d: deki bütün virüsleri temizledim sonra onunda bulamadığı bi kaç virüs olduğunu öğrendim kaspersky yükledim 5 tane daha virüs sildim ben şu an kaspersky ve spyware doctor kullanıyorum zone alarm da kurabilrim yakında
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.