Şimdi Ara

avast! Antivirus hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: imamoglu

evet bi cevap yazın sonra sil demem gerekiyo demi işte ordan sil diyorum yine buluyo sonra ve dosyayı kökten kazıyo

virus veritabanı oluşturmuş olması lazım programın bu sayede onar dediğinde halletmesi gerekiyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

avast gibisi yok arkadaşım kur ve kullan zaten o sürekli kendini güncelliyor harika onun üstüne bir program tanımam

2. sorunu anlamadığım için cevap veremiyorum

YANİ ŞİMDİ KURUDM BU PROGRAMI AMA BUNDAN SONRA VİRÜSÜ ALDIKTAN SONRAMI HABER VERİRİ YOKSA ALMADANMI HABER VERİR

benim ki daha almadan hemen virüsü karantinaya alıyor yani virüsü almaz avast almadan ya siler yada karantinaya taşır

• quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

avast hiç tavsiye etmem benim eski pc ye jeefo adlı bi worm bulaşmışı bu worm bütün exelere bulaşıyor bendede çok büyük bir setup arşivi var her türlü program vardır bende avastı kurdum silmek için avast temizlemiyor virüs bulunan dosyayı tamamen siliyor sonra pc yi reboot etti bi daha taradı bu sefer windowsun dosyalarınıda sildi göçtü bilgisayar sonra windows yükledim c: ye mcafee yükledim d: deki bütün virüsleri temizledim sonra onunda bulamadığı bi kaç virüs olduğunu öğrendim kaspersky yükledim 5 tane daha virüs sildim ben şu an kaspersky ve spyware doctor kullanıyorum zone alarm da kurabilrim yakında

hah işte aynı bu arkadaşın sorununu yasıyorum bende sil diyorum dosyayı resmen kökten kazıyo

• kaderine küs o zaman
  • küsecem galiba şimdi napi bunu baska turlu temizlememnin ylu varmı yoksa baska virüsmü kurucam(program)
  • BEn nefret ediyorum avasttan.Sistemde bişey bırakmıyor..Herşeye virüs diyor.Aynı dosyayı başka pc de başka antivirüs temiz görüyor.KAspersky da güzeldir.Kasma yapar.Sistemin iyiyse kur.
    Bitdefender benim tercihimdir....Sistemin normalse versiyon 8 i kullan.Sistem iyiyse BT 9 pro plus kullan.KASpersky gibi arayüzü.

İyi ÇAlışmalar..
  • ya peki turkce program önerseiz olurmu ing ce cok ii deilde vebde ama adam gibi turkce yoksa ingilizdede yaparım bişiler
  • şimdilik avg ile temizliyorum virüsü bana bi virüs programı söleyin cok kasmayan ve cok ii temizleyen cok kullanışlı onu kuracam daha silmicem
  • ben bitDefender diyorum başka bişey demiyorum.Sistemin iyiyse KasperSKY da kurabilirsin.
  • ok osaman kaperaky kuruyorum yaaaaaaa bundan sonra bunla korucam pc yi peki bişi sorucam virüs lü dosya gelceği zaman felan aber verir demi
  • saaatin orda msn oturum açtı gibisinden pencere beliriyor...delete ,clean, vs.. sen istediğine tıklarsın.En iyisini yaparsın yüklemekle.
  • hayır onu demiyorum mesela netten dosya cekcem virüslü dosyayı virüs uyarısı yapıomu yoksa cektin sonramı uyarı yapıyo
  • sanıyorum indirirken yapıyor!
    KASPERSKY KULLANAN ARKADAŞLAR ARKADAŞ Bİ SORU SORDU YAPIYOR MU İNDİRMEDEN ÖNCE????

Uyarı veriyor ya block yada serbest bırak gibisinden die biliyorum.
  • tmm arkadaşlar saolun artık kaspersky kullanacam ama şimdi de avst silinmiyo yaaaaaaaaaa

• avast işte yapar...
  • quote:

tmm arkadaşlar saolun artık kaspersky kullanacam ama şimdi de avst silinmiyo yaaaaaaaaaa

sen en iyisi bilgisayarına bir baktır sanırım grip olmuş

• griple bi ilgisi yok..Avast ın bazı dosyaları işlemde olduğu için kalkmaz...güvenli kipte kalkar..
    quote:

quote:

tmm arkadaşlar saolun artık kaspersky kullanacam ama şimdi de avst silinmiyo yaaaaaaaaaa

• quote:

quote:

haaaaaaaaaaaaa sende kendine baktır Allah Allah biz burda adam gibi yardım bekliyoruz herhalde

• beyler saolun avast ı da sildim kaspersky de kurdum şimdi virüsleri yok edicem hersey için herkese tşk ederim
  • .Kardeşim avast bi işe yaramaz yaw..en iyisi kaspersky sen uyma bunlara
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.