Şimdi Ara

Avast! 7 ve Avg link scanner yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde Avast! 7 antivirüs var bunun yanına bide sadece AVG LİNK scanner kullanmak istiyorum sisteme herhangi bir sorun oluşurmu ?

Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • Sistemde çok fazla virüs programı bulundurmammayı öneriyorum ama 1 2 taneden bişey olmaz ama avast iyi bir program değil avira kasperksy 1 numaradır .

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

Sistemimde Avast! 7 antivirüs var bunun yanına bide sadece AVG LİNK scanner kullanmak istiyorum sisteme herhangi bir sorun oluşurmu ?

avast 7 internet security ise yanına birşey kurmana gerek yok. eğer free sürümse bence yanına güvenlik duvarı kur.

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Sistemimde Avast! 7 antivirüs var bunun yanına bide sadece AVG LİNK scanner kullanmak istiyorum sisteme herhangi bir sorun oluşurmu ?

avast 7 internet security ise yanına birşey kurmana gerek yok. eğer free sürümse bence yanına güvenlik duvarı kur.

Avast! free versiyon kullanıyorum firewall olarak bazı konuda Comodo Firewall ı çok övüyorlar.Sizce comodo mu kullanayım yada siz hangi güvenlik programı kullanıyorsunuz. ?
    Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • quote:

quote:

quote:

Avast! free versiyon kullanıyorum firewall olarak bazı konuda Comodo Firewall ı çok övüyorlar.Sizce comodo mu kullanayım yada siz hangi güvenlik programı kullanıyorsunuz. ?

hocam bence microsoftun kendi programını kullan Microsoft internet security çok iş görüyor ben gayet memnunum ekstradanda arası combofixle tarıyorum sistemi hiç bi sorunum yok. aslında virüs mıknatısı gibiyimdir

• quote:

quote:

quote:

ben şuanda bitdefender internet security 2012 kullanıyorum..

avast free yanına comodo firewall kurabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.