< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (5. sayfa)
-
-
Sanırım önceden sipariş olan hesaplarda geçiyor sadece. 3 hesapta kullanabildim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgisayardan değil mobilden oluyor galiba.2 hesapta denedim ,pc de düşmedi mobilde deneyince indirim tutarı düştü.
-
Daha önce sipariş olan hesaplar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakandemirsoy -- 10 Kasım 2021; 12:27:8 >
avansasın mobil uygulaması varmı,bende çıkmıyor
-
Sipariş verilmemiş hesaplarda yemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
-
Birden fazla hesaptan alışveriş yapanlar,farklı adresleremi sipariş veriyor,çünkü aynı adresten birden fazla sipariş iptal edilecektir yazıyor
-
hocam iptal etmiyor ama yinede fazla alacaksan adresi değiştir .
-
hocam avansas web sürümünden sipariş verin,telefondan girince çok kötü,mobil uygulamasını hiç görmedim yok sanırım
-
Dun olmadı bugun oldu sonunda
benim hesapta da düşüyor, bunlar direk şubeden dağıtıyordu değil mi kargo ile gelmiyor sanırım?
-
Teşekkürler, yıllardır alışveriş yapmadığım hesabımda dün geçmeyen kod bugün geçti. 4 lt Pril bulaşık deterjanı aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 10 Kasım 2021; 13:54:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşım için teşekkürler.
-
teşekkürler 2 farklı hesaptan 1 er tane çaykur çay aldım 1 işyerine 1 eve
-
Tşk. dün çalışmadı bugün aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kargo çıkmıyor mu hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet daha önce sipariş verilmiş hesaplar.Ama sipariş tarihleri 1 yıldan fazladır.
-
2 yıldır sipariş verilmemiş hesapta çalışmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesabıma göre 4 kg şeker 10 tl ye geliyor kargoyla. 5 kg nasıl 9 tl kargo hariç olmalı.
Ben de dün alamamıştım. Bugün 1 tane Çaykur filiz alabildim. Eyvallah konu sahibi ve Avansas
https://www.avansas.com/caykur-filiz-cayi-1000-gr-tanisma-fiyati-p-205LE2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 10 Kasım 2021; 20:50:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X