Şimdi Ara

Avansas Kargo Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
8.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ay Sonuna kadar her üründe kargo bedava
    https://www.avansas.com/kargo-bedava

Avansas Kargo Bedava

• 75TL ve üzeri yazıyor.
    Düzenleme: Mobilde 75TL yazıyor masaüstünde yazmıyor. Muhtemelen limit yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satuk_bugra -- 15 Temmuz 2018; 14:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimde sırma su 50 kuruş bende avansastan 48 li sipariş geçtim iyi oldu kargo yok

• alabilecegim en ucuz ürünü aradım da bulamadım, kartta 46 kr kalmışbulsam alıcam denemek için

edit:Avansas Kargo Bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 17 Temmuz 2018; 0:51:48 >
  • Ucuz bişi yokki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://m.avansas.com/nescafe-stick-75-li-karma-paket.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Sıcak durmuyor çok tane fiyatı 33 krş birde küçük boy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neresi küçük anlamadım.

nesacfe 3 ü 1 aradalar 18 gr zaten. diğerleri de ufak tek içimlik. tek bardak için daha büyüğünü ne yapacaksınız? paketli ürünleri bu şekilde.

33 kuruşa geliyor diyorsunuz markette en düşük 60 70 kuruş tanesi.

• Amaç ne bunda ki? Adamlar bir kampanya yapıyor her seferinde böyle amaçsız adamlar en ucuz ürünü bulup boşu boşuna karton kutu benzin ve zaman israfı yaptırıyor. Ne geçiyor elinize onu çok merak ediyorum
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    avansas ürünleri kendi aracıyla dağıtıyor. kargo konusunda en uygun çözümü bulmuşlar. o yüzden sürekli kargo bedava kampanyası yapıyorlar.

Biliyorum zaten bunu da bu da israf değil mi sonuç olarak.
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    bazıları kargo gelince mutlu oluyor. bana göre de gereksiz. ihtiyaç varsa alınması daha mantıklı.

Ben misal sadece sütlü köpüklü ve nescafe gold tercih ediyorsam karışık olduğu için dedim hocam yoksa hepsini kullanacak arkadaş için iade kargoda dahil ona bi lafım olmadı çok sıcak bi fırsat olmadığını ima ettim sadece ve kaldı ki cepgross gibi toptan satan gross marketlerdede aynı fiyattan bulabilirsiniz yani o denli dedim ama yanlış anlaşıldım sanırım 👋🏻

• küçük yazınca bütün hepsi için diyorsun sandım hocam.

ben tüketmiyorum ama market fiyatını bildiğim için uygun geldi. toptan satılan markette bütün ürünler ucuza gelir. burada amaç yakındaki migros,a101, şok gibi marketlerin fiyatları. çünkü herkesin bölgesinde o marketler yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 15 Temmuz 2018; 17:21:43 >
    Doğru diyorsun hocam bence ihtiyac varsa tüketiliyorsa almak mantıklı yoksa bizim insanımız kargo bedava diye almıyacağı gereksiz ne varsa alıyor biz yapmıyormuyuz bizde yapıyoruz ama biraz dikkat etmeliyiz bence saygılar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Amaç ne bunda ki? Adamlar bir kampanya yapıyor her seferinde böyle amaçsız adamlar en ucuz ürünü bulup boşu boşuna karton kutu benzin ve zaman israfı yaptırıyor. Ne geçiyor elinize onu çok merak ediyorum
    kampanya yapilmis ve bundan faydalaniyoruzhem adamlar bi kalem icin kargo getirmiycek ki, bir suru kargoyu dagitima cikiyolar arada benimkini de getirirler heralde
    edit: ayrica cd kalemim kaybolmustu iyi denk geldi arada lazim oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 15 Temmuz 2018; 17:24:48 >

• Hocam linkte 75 üstü yazıyor, sen her üründe demişsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

alabilecegim en ucuz ürünü aradım da bulamadım, kartta 46 kr kalmışbulsam alıcam denemek için

edit:
    Niye adamlara boşuna kargo ücreti ödetiyorsun ayıp senin yaptığın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Niye adamlara boşuna kargo ücreti ödetiyorsun ayıp senin yaptığın

Alıntıları Göster
    adamların kendince bir kargo ağı var, ayrıca tüm ürünlere ücretsiz kargo yazılmış.İsteseler kısıtlama yapabilirlerdi, benim yaptığım ayıp değil fırsattan faydalanmak
  • Ananas kargo bedava diye okudum. Son 4 aydır zaten bedava

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.