Şimdi Ara

Avansas 600 TL'ye varan indirim fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce mesaj geldi. Farklı oranlarda indirim veriyor. Daha öncesi böyle bir kampanya ile wd elements taşınabilir hdd almıştım. Şu an gene aynısına baktım piyasadan 70tl daha uyguna geliyor gibi.

    Avansas 600 TL'ye varan indirim fırsatı



  • Yüzde yüz katılıyorum. Kurumsal olarak ödemeleri günü gününe yapardım, ödemeleri alıp bir de borçlu çıkartırlardı. Muhasebe mutabakat yapın diye defalarca mail atardım. En son ödemeyi alıp siparişi göremiyoruz dediler, 1 ayda defalarca arama yapmam ve ortalığı ayağa kaldırmamla sorun çözüldü, gelen ürünlerdende eksik çıkan oldu. Tövbe bulaşmam artık dedim. Yolunda giderken iyiydi ama problem olunca burnunuzdan getiriyorlar.
  • Ben denedim çalışmadı kodlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SosyalSatis S kullanıcısına yanıt
    Avansas 600 TL'ye varan indirim fırsatı
  • Uzak durulması gereken bir site. Eğer herşey yolunda giderse problem yok. En ufak bir sorun yaşarsanız sizi bıktırırlar. Şikayet var ve twiter göz atmadan alışveriş yapmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faydalandım teşekkürler su soda ve kahve aldım

  • Avansas en iyi sitelerden biridir. Özellikle kuponları sayesinde piyasanın en iyi markalarını en ucuza almayı sağlar. Kargosu özenlidir ve çok hızlı gelir. Sorun yaşanma ihtimali çok düşük bir sektörde hizmet verdiği için sıkıntı da yaşanmaz. Kendi ismiyle sattığı ürünler de çok kaliteli. Eğer bir ürünün adı Avansas'sa, hem ucuzdur hem kalitelidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir çok kez alisveris yaptim ama sorun yaşamadım, şanslıyım sanırım bilemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kodları farklı birkaç üründe denedim hiçbirinde çalışmadı,şartları ne anlamadım

  • Aman ha bulaşmayın. Ben de birkaç sefer sorunsuz alışveriş yapmıştım. Buna güvenerek en son bir daha alisveriş yaptım. Ortada ne ürünler var ne para iadesi oldu. Tam 20 gündür müşteri temsilcileriyle akraba oldum. Papağan gibi " bilgilendirme sağlıyoruz" diyorlar ortada hiçbir şey yok. En son p.tesi para iade olacaktı güya. Sikayetvara baktım ki ben tek değilim. Firma resmen müşterilerin parasına çökmüş ne ürün yollanıyor ne para iade ediliyor.
    Macera arıyorsanız, tam size göre. İyi olan kazansın.
    Edit: Ürünler uzuun bir maceradan sonra geldi bugün. Para iadesi istediğimi defalarca belirtmeme rağmen. Ama bu seferde ürün eksik. Haydaa bir 20 gün daha onun için uğracağız belli oldu. Macera yeniden başlıyor. Ulan paramızla rezil oluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 27 Ocak 2022; 0:6:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende neden düşmedi anlamadım acaba teknoloji bölümü hariç mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepolmak kullanıcısına yanıt

    Ne alacaktınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 paket altınbaş çay aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.

  • eridim E kullanıcısına yanıt

    xiaomi mi box denedim olmadı tuvalet kağıdı denedim olmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: root16

    Uzak durulması gereken bir site. Eğer herşey yolunda giderse problem yok. En ufak bir sorun yaşarsanız sizi bıktırırlar. Şikayet var ve twiter göz atmadan alışveriş yapmayın.
    Yüzde yüz katılıyorum. Kurumsal olarak ödemeleri günü gününe yapardım, ödemeleri alıp bir de borçlu çıkartırlardı. Muhasebe mutabakat yapın diye defalarca mail atardım. En son ödemeyi alıp siparişi göremiyoruz dediler, 1 ayda defalarca arama yapmam ve ortalığı ayağa kaldırmamla sorun çözüldü, gelen ürünlerdende eksik çıkan oldu. Tövbe bulaşmam artık dedim. Yolunda giderken iyiydi ama problem olunca burnunuzdan getiriyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Verdiğim siparişi göndermedikleri gibi parayı da iade etmediler. En son illallah edip bıraktım. Siteye login olduğunda hemen arıyorlar, sms arama vs isteyip istemedigine bakmadan. En saçma çalışan alışveriş sitesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avansas , sana kupon vereceğiz deyip vermeyen, 2 hafta ürün yollamayan, bir firmadır

  • Benim de bir kaç siparişim olmuştu gelen ürünlerde eksik var diye müşteri hizmetleriyle görüştüm hemen talep oluşturdular sonra fark ettim ki kapıdaymış eksik ürün hemen aradım tekrardan sorun yok demek için, ben arayana kadar kurye arkadaşla görüşmüşler adam tek tek ürünleri kontrol ediyormuş o sırada da. Yani benim alışverişim sorunsuz oldu.

  • Faydalandım , teşekkürler.

  • Bu firma ile sorun yaşadığınızda rezildir. 1-2 ay önce 30 liralık kod vardı hatırlayanlar olacak, 2 farklı hesapla sipariş verdik iptal ettiler. Neyse sebepleri vardır olur dedik aynı adres olduğu için. Sonra parayı 5 küsür lira eksil yatırdılar, nedenini sorduğumda 7-8 ay önce siparişiniz olmuş ve eksik ücret gönderimi olmuş dedi.


    Ben de hanımefendi kredi kartı ile sipariş vermişim nasıl eksik ücret gönderilecek dedim bakayım dedi. Sonra döndü finans biriminden demişler ki siparişinde eksik ücret görünüyor. Benim de kafama dank etti sonradan siparişe bakınca. O zamanlar anket göndermişlerdi maile onu doldurana kahve ücretsiz veriyorlardı o eksik gönderildi denilen tutar siparişte kahve ücreti kadar olan tutarmış. En son Cimer'e şikayet edeceğim deyince yatırdılar. Özür için de yine kod vermişlerdi kodu kullanarak alışveriş yaptım 1 haftada gelmeyince yine iletişime geçtim bu sefer de demezler mi sistem fatura oluşturamamış iptal ettik.


    Yani sözün özü bunlarda sorun yaşarsanız sinir harbi de yaşarsınız. Bu kadar mabadından bahane üretip sipariş iptal eden başka alışveriş sitesi ben görmedim.





  • OCK150'yi lipton çay alımında bende kullanamadım

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.