Şimdi Ara

Av tüfeği alacağım yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ruhsat baş vurusu yaptım ay sonuna kadar çıkar dediler. Şimdi tüfek seçimi kaldı. Bir tane uzun bir tanede kısa otomatik tüfek almayı düşünüyorum. İnternet ten araştırdığım kadarıyla bu işin en iyisi armsan ve huglu diyorlar. İyi bir şey olsun istiyorum ama ben hiç anlamam tüfekten. Yaz aylarında memlekette ava çıkarım yada stres atarım diye alıyorum. Tüfek alırken nelere dikkat etmeliyim ? Hangi markayı almalıyım ? Bu işten iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• en iyisi diye bir şey yok..
    Huğlu Super Poze -Çifte de iyi fakat Otamatik tufek işini beceremedi diyor herkes..
    Hatsan Makul Fiyata Pompalıları güzel alan Memnun..
    Otamatik dersen marka veremem ama Bir firmaya bakma derim
  • Teşekkürler.. Armsan diyorlar otomatikte var mı bilgisi olan otomatikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunoglu1903

Teşekkürler.. Armsan diyorlar otomatikte var mı bilgisi olan otomatikte.

Herkez birsey söyler otomatik diyorsun ve kısa namlu ilk önce hangi avlara gidiyorsun onu yaz sonra tüfekler de gazlı ve kinetik diye ikiye ayrılıyor tercihin hangisi olacak kinetik tüfekler gazlı ya göre daha avantajlı dır temizliği vs kolaydır parçası daha azdır bana sorarsanız kinetik tufek alacak isen özkanlar stoeger ata yi incele derim gazlı da ise akkar derim ki kesinlikle pişman olmazsınız omur boyu garantisi var akkar in Avrupa tüfekler de ise sınır yok en makul olanı franchy affinity i inceyin
  • Arkadasim butcene uygun tufek her zaman bulursun. Ama yerli ama yabanci. Yabanci markalarin coguda Turkiyeden gider bilginize.
    www.sezerav.com incelemenizi tavsiye ederim. Tufeklerimiz 2 yil garantilidir.

• EN CAZİP FİYAT VE EN İYİ KALİTE İÇİN tufekonline.com u öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet89k -- 31 Temmuz 2015; 1:22:49 >
  • Bende av tüfeği bakıyorum. Hatsanın bu MPA modelini beğendim ama nasıl bilmiyorum. 7+1 yarı otomatik. 1000 lira civarında.
    Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.