Şimdi Ara

Av mevsiminin cekildigi bataklik/orman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neresiydi orasi bir ara soylediler unuttum Cok hosuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Neresiydi orasi bir ara soylediler unuttum Cok hosuma gitti

Karamandere olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Neresiydi orasi bir ara soylediler unuttum Cok hosuma gitti

Belgrad tarafları olabilirmi?
  • Çekimler İstanbul’un Sütlüce, Kemerburgaz, Levent, Karaköy, Üsküdar, Kandilli, Asmalımescit, Eyüp, Beyazıt, Kuledibi, Cihangir, Şişhane, Bahçeköy, Yedikule, Beykoz, Ataşehir, Beyoğlu semtlerinde ve Çatalca Karamandere’de yapıldı.
  • Saolun simdi bakcam karamanderenin resimlere.
  • orasımıymış bulabildini
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Çekimler İstanbul’un Sütlüce, Kemerburgaz, Levent, Karaköy, Üsküdar, Kandilli, Asmalımescit, Eyüp, Beyazıt, Kuledibi, Cihangir, Şişhane, Bahçeköy, Yedikule, Beykoz, Ataşehir, Beyoğlu semtlerinde ve Çatalca Karamandere’de yapıldı.

filmlerin kliplerin aranan yeri olduk resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kırantepe ..
  • Oradaki ağaçların vs. bir çok şeyin bilgisayar ile eklendiğini okumuştum. Gidip aynı yeri beklemeyin...
  • Karamandere

Av Mevsimi’ndeki bataklık sahnelerinde yer alan ormanlık bölgenin Çatalca Karamandere’de olduğunu yazmıştım.
    Yapım ekibinden aldığım bilgiyle de çekilen sahnelere bilgisayarla ağaç eklendiğini söylemiştim. Av Mevsimi’nin yapımcıları aradı, “Karamandere doğru ama bataklıktaki ağaçların sonradan bilgisayarla eklendiği bilgisi yanlış. Çekimler tamamen doğal ortamda yapıldı” dediler.
    Ben de hemen Karamandere’yi, “gidilecek yerler” listesine ekledim.

Cengiz Semercioğlu yazmış
  • Filmi izlerken bu soru benim de aklıma gelmişti. Gezilesi bir yer. Tek başına gidilmez ama. Giden olursa fotoğraf eklesin de hiç yoktan görelim oraları.
  • Sonradan eklenmediyse guzel. Cok esrarengiz ortam.
  • Orası Çatalcaya bağlı Karamandere köyü görüntülere ekleme falan da yapılmamış. Nereden biliyorum dedemin evi var orada yazın 3 ay o derelerde yürüyen yüzen adamım ben çok harika biryerdir harbiden herkese gidip piknik yapmasını tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.