Oradaki ağaçların vs. bir çok şeyin bilgisayar ile eklendiğini okumuştum. Gidip aynı yeri beklemeyin...
Karamandere
Av Mevsimi’ndeki bataklık sahnelerinde yer alan ormanlık bölgenin Çatalca Karamandere’de olduğunu yazmıştım. Yapım ekibinden aldığım bilgiyle de çekilen sahnelere bilgisayarla ağaç eklendiğini söylemiştim. Av Mevsimi’nin yapımcıları aradı, “Karamandere doğru ama bataklıktaki ağaçların sonradan bilgisayarla eklendiği bilgisi yanlış. Çekimler tamamen doğal ortamda yapıldı” dediler. Ben de hemen Karamandere’yi, “gidilecek yerler” listesine ekledim.
Cengiz Semercioğlu yazmış
Filmi izlerken bu soru benim de aklıma gelmişti. Gezilesi bir yer. Tek başına gidilmez ama. Giden olursa fotoğraf eklesin de hiç yoktan görelim oraları.
Sonradan eklenmediyse guzel. Cok esrarengiz ortam.
Orası Çatalcaya bağlı Karamandere köyü görüntülere ekleme falan da yapılmamış. Nereden biliyorum dedemin evi var orada yazın 3 ay o derelerde yürüyen yüzen adamım ben çok harika biryerdir harbiden herkese gidip piknik yapmasını tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme